Labs laiks problēmu risināšanai un lēmumu pieņemšanai, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Centieni un darbības par un ap to būs produktīvāki šodien nekā līdz šim.

 

auns-mil-horAuns

Rīta stundas varētu radīt nepamatotu vājumu un/vai nervozitāti. Centies atturēties no dažādām radikālām darbībām, lēmumiem un secinājumiem. Šodien ir ļoti piemērota diena, lai to pavadītu kopā ar bērniem, tas radīs tev ļoti patīkamas emocijas. Pēcpusdienā daudzi Auni vēlēsies domāt par nākotni, lai saprastu, kas ir tas īstais un pareizais ceļš.

 

versis-mil-horVērsis

Šīs dienas notikumiem varētu būt negatīva ietekme uz nervu sistēmu un psihi, radot paaugstinātu trauksmi un aizkaitināmību, savukārt tas var novest pie nepamatotām un nevajadzīgām ķildām. Tas viss, visticamāk, nedēļas laikā uzkrātās spriedzes un emociju dēļ.

 

dvini-mil-horDvīņi

Miers, taisnīgums un labas spriest spējas – tie būs tavi šodienas motivējošie vārdi. Iespējams situācijas, kurās kļūsi īgns, rezultātā gadīsies strīdi ar cilvēkiem, kuri tev ir vistuvākie. Iespējams, nāksies strīdēties pat par sīkumiem. Taupība var glābt tevi no pamatīgām finansiālām problēmām.

 

vezis-mil-horVēzis

Pastāv risks, ka šodien kāds vēlēsies tevi ļaunprātīgi izmantot. Neuzticies mazpazīstamiem cilvēkiem. Pat ilgtermiņa draudzība nevar būt par pamatu pilnīgai uzticībai. Pievērs uzmanību savai veselībai. Lai novērstu hronisku slimību sākšanos, rūpīgi veic preventīvos pasākumus. Ļoti noderīgas būs attīrīšanās kūres, piemēram – attīri organismu ar ūdeni. No rīta un vakarā dodies pastaigās.

 

lauva-mil-horLauva

Nelabvēlīga diena biznesa attiecībām. Pirmo dienas pusi centies pavadīt mierīgi, nedodies uz svarīgām sanāksmēm – tā būs kļūda. Iespējamas pēkšņas garastāvokļa maiņas. Parūpējies arī par savu veselības stāvokli, sāc mainīt ēdienkarti. Tev lielāka uzmanība jāpievērš veselīga uztura ieviešanai savā ikdienā.

 

jaunava-mil-horJaunava

Var rasties nelielas problēmas mājsaimniecībā un finanšu jautājumos. Ja steidzami šīs problēmas nerisināsi, tās pāraugs nopietnās lietās. Vēlāk būs daudz grūtāk tās atrisināt, jo nebūs ne pietiekami daudz laika, ne enerģijas. Pēcpusdienā vairāk pievērsies bērniem – komunikācija ar viņiem uzlabos garastāvokli, bet dvēselē radīs miera sajūtu.

 

svari-mil-horSvari

Tev šī solās būt ļoti aizņemta diena. Smagajā darbā, kura mērķis ir uzlabot tavu materiālo stāvokli, nāksies ieguldīt ļoti daudz spēka un enerģijas. Ieteicams visu uzmanību koncentrēt tikai uz darāmo – tas ļaus sasniegt veiksmīgus risinājumus ikvienā jautājumā. Tas, ko zaudēsi tagad – to būs grūti paveikt nākotnē.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tevi ieskaus pilnīgs  slinkums. Taču atceries – prieki mijas ar neveiksmēm, tāpēc nesēdi rokas klēpī salicis un neļaujies tam, lai viss noiet greizi. Iespējamas garastāvokļa svārstības un grūtības koncentrēties tik ļoti, ka būs grūtības pat tikt galā ar ikdienas pienākumiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Solās būt visai mierīga diena. Beidzot gūsi gan morālu, gan materiālu gandarījumu. Tu sapratīsi, ka tev ir viss, kas ir cilvēkam vajadzīgs. Pēcpusdienā jutīsi, ka garastāvoklis pasliktinās, ir nemiers, taču mēģini tam neļauties. Izbaudi laiku ar mīļajiem!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tev nevajadzētu pieņemt spontānus lēmumus, it īpaši tajā, kas attiecas uz naudu. Sakārto visus nepieciešamos dokumentus, jo šajā laikā kādam citādi var sākt šķist, ka tu apzināti kaut ko mēģini slēpt. Tas var nopietni sabojāt tavu reputāciju, tāpēc esi piesardzīgs!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Beidzas pārbaudes laiks. Tavas darbības beidzot var sniegt tev taustāmu labumu. Jūtas un emocijas kļūs bagātīgākas, labākas. Rēķinies ar to, ka agri vai vēlu tev veiksies, ja vien ieguldīsi pietiekami daudz pūļu un darīsi darbu no sirds. Labvēlīgi apstākļi, lai šo dienu pavadītu dažādās aktivitātēs.

 

zivis-mil-horZivis

Ja vakar labi tiki galā ar visām problēmām, šodien patiesi varēsi atpūsties. Jutīsi, ka gan tavā prātā, gan sirdī mājo miers. Pavadi laiku kopā ar ģimeni. Labvēlīgs laiks ceļošanai. Ja iespējams, pavadi laiku romantiskās noskaņās.

 

Lai tev šī diena piepilda visu, ko tava sirds kāro!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan pavisam jaunas ziņas par laiku līdz augusta vidum
Nākamais rakstsParādās pilnīgi jaunas ziņas par laiku šonedēļ