Šī diena varētu izrādīties diezgan saspringta, tāpēc tev nevajadzētu plānot nekādas svarīgas lietas vai uzsākt jaunus projektus. Dienas pirmajā pusē tev būs nosliece uz paaugstinātu uzbudināmību. Ikviens sīkums varētu spēt tevi nokaitināt un “izsist” no emocionālā līdzsvara. Centies izvairīties no situācijām, kurās vari zaudēt pacietību.  

 

 

auns-mil-horAuns 

Rīta puse vairāk tiks veltīta komunikācijai, tāpēc izmanto iespēju un sazinies ar visiem, ar ko nepieciešams. Veic telefona zvanus, raksti e-pasta vēstules, dodies vizītēs. Uzmanies no aprēķinu veikšanas, jo tajos šodien var ieviesties daudz kļūdu. Rūpīgi pārbaudi arī iegūto informāciju, jo tā var izrādīties nepareiza.  

 

 

versis-mil-horVērsis 

Dienas pirmā puse nebūs tas labākais laiks, lai paļautos uz savu gaumi un estētisko izjūtu. Šajā laikā nevajadzētu izvēlēties ne apģērbu, ne apavus, kā arī nevajadzētu piedalīties svarīgās sarunās, kur tev būtu jāpieņem dažādi lēmumi. Pacenties šajā laikā neko neieteikt arī tuvākajiem draugiem.  

 

 

dvini-mil-horDvīņi 

Dienas pirmajā pusē tev nevajadzētu uzsākt nevienu komerciālu projektu, rīkot svarīgas sanāksmes vai veikt pētījumus. Rīkojies godprātīgi un neizprovocē cilvēkus – tev jauni ienaidnieki nepavisam nav vajadzīgi. Izturies laipni un profesionāli! 

 

 

vezis-mil-horVēzis 

Šī diena lielākoties būs piemērota dažādiem eksperimentiem. Tieši tāpēc ļoti noderēs loģiskā domāšana un veselais saprāts, pretējā gadījumā tu iekritīsi pat visvienkāršākajā slazdā. Neuzņemies nepārdomātus, nepamatotus riskus. Neuzņemies neko jaunu, ja vien par to neesi pilnībā pārliecināts.  

 

 

lauva-mil-horLauva 

Šīs dienas gaitās tev labi varētu palīdzēt partnera oriģinalitāte. Jo īpaši dienas pirmajā pusē tev nebūs viegli kaut ko palūgt apkārtējiem cilvēkiem, pat tuvākajiem ne. Taču, ja visu vēlēsies darīt tikai viens, visticamāk, cietīsi sagrāvi.  

 

 

jaunava-mil-horJaunava 

Visticamāk, šodien sapratīsi, ka patiesībā neesi tik brīvs, cik vēlējies būt. Ja esi dzimis septembra vidū, iespējams ar jaunu intensitāti tev radīsies dažādu pienākumu slodze. Pirmā dienas puse solās šodien būt visnejaukākais periods, varētu pat teikt, ka traucējošs.  

 

 

svari-mil-horSvari 

Doma par radošo brīvību, netradicionāliem mīlas piedzīvojumiem vai kādu jaunu, interesantu un nesteidzīgu aktivitāti varētu tevi kārdināt ar jaunu sparu. Izvēloties draugus, partnerus, ceļa biedrus, kā arī jaunus hobijus, tev vajadzētu būt īpaši piesardzīgam.  

 

 

skorpions-mil-horSkorpions 

Nav labs laiks, lai uzsāktu jaunu biznesa partnerību vai spertu pirmos soļus jaunā darba vietā. Jebkuri pienākumi, tostarp neoficiālie, varētu tikt pakļauti dažādiem pārbaudījumiem. Nav piemērota precībām, kā arī, lai piedalītos dažādos svarīgos pasākumos.  

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks 

Rīta puse nav piemērota komandējumiem, kuros ietverti kravu pārvadājumi vai dokumentu piegāde. Tur var gadīties viltus dati, kļūdas, pārpratumi un dažādas citas neskaidrības. Neuzsāc nekādus jaunus projektus, jo īpaši, ja tie saistīti ar ziņu aģentūrām, transporta firmām, izglītības iestādēm vai klientu apkalpošanu.  

 

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Zvaigznes iesaka šodien atlikt visa veida finanšu darījumus, ja vien tev nav pilnīga pārliecība un zināšanas par to detaļām, patieso nozīmi un iespējamām sekām. Neuzticies citu cilvēku sniegtajiem padomiem – šodien tie nebūs paši labākie. Centies nepaļauties pat uz to, ko iesaka paši tuvākie.  

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Iespējams, būs grūtības vienoties ar saviem ģimenes locekļiem par plānu saskaņošanu un kompromisu vēlmju sarakstā. Tavus vārdus, paradumus, dienas režīmu un domāšanas veidu citi var nepareizi interpretēt. Tas varētu tevi pat aizvainot, jo īpaši, ja tas būs no tuvāko puses.  

 

 

zivis-mil-horZivis 

Šodien spēkā pieņemsies dažādu baumu un pļāpu iespējamība. Iespējams, tiem nebūs tiešas saistības ar tevi, taču ietekmēti varētu būt tavi draugi, radinieki vai līdzīgi domājošie cilvēki. Centies neiesaistīties šajās baumās, izvairies no intrigām! 

 

 

Lai izdodas viss iecerētais! 

Iepriekšējais rakstsIzskan pilnīgi jaunas ziņas par laiku nogalē un nākamnedēļ
Nākamais rakstsDiemžēl piektdiena sākusies ar traģisku ziņu