Šī diena kopumā solās būt bez īpašām rūpēm. Vajadzētu saņemties un padarīt nepieciešamos darbus, lai par tiem nav jādomā nedēļas nogalē. Lieliski, ja vari doties atpūtā, nedomājot par to, ka kaut kas palicis nepadarīts vai atstāts novārtā.

 

Auns

Šo dienu tu pavadīsi bez lielām uzvarām. Šodien vairāk būsi aizņemts ar kaut ko, kas nav saistīts ar tavu karjeru. Vakarā satiksies ar cilvēku, kurš tev ir īpaši dārgs. Ja tev šobrīd ir izveidojušās jaunas attiecības, ticams, ka apkārtējie apbrīnos to, kā jūs viens par otru rūpējaties, esot piesardzīgi, bet tajā pašā laikā neatlaidīgi. Ja tev šīs attiecības ir nozīmīgas, neļauj šīm sajūtām pazust.

 

 

Vērsis

Šodien beidzot varēsi stāties pretī kaut kādām pārmaiņām, kas risinās tavā dzīvē. Ticams, ka tas būs saistīts ar tavu partneri un/vai māju. Pirms par kaut ko saki savu galējo “Nē”, rūpīgi apdomā visus plusus un mīnusus. Ja kaut ko nevari izdomāt līdz galam, iespējams, jautājuma risināšanu vajadzētu uzticēt attiecīgās jomas speciālistam. Jo īpaši, ja runa ir par sava mājokļa interjeru.

 

 

Dvīņi

Šodien iespējams strīds ar savu otro pusīti. Tavs partneris spītīgi nevēlēsies atzīt, ka, runājot ar kādu no saviem vecākiem, viņš būtībā pateicis daudz ko nepareizi. Ja vēlies, lai tu tiktu saprasts un cienīts, tev ir skaidri jānorāda, kas ir lietas, kas tev nav pieņemamas. Liec savam partnerim saprast, ka tev nav pa ceļam ar cilvēku, kuram nav ne jausmas par taviem cieņas un morāles principiem.

 

 

Vēzis

 Šodien tev nevajadzētu slēpt savas jūtas aiz septiņām atslēgām. Pirmkārt, tev pašam ir jāsaprot vai esi apmierināts ar to, kas notiek šobrīd, vai esi gatavs jaunai mīlas dēkai. Persona, kura, iespējams, šobrīd pievērš tev uzmanību, ir cienījama un jauka. Jo ātrāk tu sapratīsi, ko vēlies, jo labāk jums abiem.

 

 

Lauva

Šī diena kopumā valdīs ar tukšumu un egoismu. Tas nozīmē, ka tev vajadzēs “noslēgt darījumu” ar savu sirdsapziņu. Lai tu konkrētāk saprastu, kas ir pieņemami, bet kas ne, iedomājies, kā attiecīgā situācijā justos tu pats. Veiksme būs tavā pusē, taču cena, kas par to būs jāmaksā, var būt pat pārmērīga. Pajautā sev – vai konkrētais panākums tev tiešām ir tik svarīgs, ka esi gatavs zaudēt mīļoto? Pirms rīkojies, nopietni padomā!

 

 

Jaunava

Šodien tev būs grūtības saprast savas otrās pusītes patiesos nodomus. Ticams, ka šis cilvēks piedāvās tev pavadīt nākamo nedēļas nogali kopā kaut kur pilnīgā klusumā un mierā, nepievēršot nevienam uzmanību. Tomēr tiklīdz tu sāksi apdomāt konkrētus iespējamos maršrutus, viņš mainīs savas domas. Dod partnerim iespēju padomāt, varbūt tomēr viņam rodas kāda lieliska ideja.

 

 

Svari

Šodien tu nepieredzēsi ne īstu prieku, ne arī baisu satraukumu. Tā solās būt visai viduvēja. Ja tev nākamajā dienā ir ieplānots kas svarīgs, centies doties pie miera agrāk, lai varētu pēc iespējas labāk atpūsties un uzkrāt spēkus. Ja iespējams, ļaujies sevis iecienītākajai intelektuālajai relaksācijai, tas būs noderīgi ne tikai šai, bet arī citām tuvākajām dienām.

 

 

Skorpions

Ticams, ka šodien tu noteiksi sev jaunus dzīves plānus tuvākajai nākotnei. Iespējams, šī plāna pirmais punkts būs kāds ļoti dārgs pirkums, ko nolemsi atlikt. Pārejot uz ekonomisko režīmu, tu pat atteiksies apmeklēt kādu ballīti, ko iepriekš gaidīji ar lielu pacilātības sajūtu. Šobrīd tu uzskatīsi, ka nav nepieciešams tērēt naudu friziera apmeklējumam, jauna apģērba iegādei, dārgiem kokteiļiem utt., ja visu šo naudu ir iespējams novirzīt saviem ietaupījumiem.  

 

 

Strēlnieks

Šodien tev būs raksturīgi sniegt tiešas un precīzas atbildes uz visdažādākajiem jautājumiem. Izsakot skaidri savas domas un izvirzot mērķus, tu nekļūdīsies. Iespējams, ka tas viss liks tev kļūt nedaudz izklaidīgākam, jo tev šķitīs, ka viss ātri virzās uz priekšu. Tas nozīmē, ka lielāku uzmanību vajadzētu pievērst ikdienas sīkumiem, piemēram – vai aizslēdzi durvis, izslēdzi gludekli utt.

 

 

Mežāzis

Šo dienu tu vairāk vēlēsies pavadīt vienatnē, atdaloties no apkārtējās burzmas. Ja iespējams, pavadi laiku vairāk mājās, paskaties kādu savu iecienīto seriālu vai filmu. Patiesībā – dažādi ārējie apstākļi šodien tev lieliski palīdzēs noteikt, kas un kādā brīdī ir darāms. Ticams, ka šodien varēsi arī izdarīt ko tādu, kas palīdzēs tev palielināt ienākumus.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu tev ieteicams pavadīt, vairāk pievēršoties savai ģimenei. Turklāt šo laiku vajadzētu pavadīt kvalitatīvi, veltot saviem mīļajiem nedalītu un nesavtīgu uzmanību. Ja iespējams, vari pat sarīkot nelielu pārsteigumu, piemēram, mazu mājas ballīti. Šis pasākums radīs prieku gan tev pašam, gan taviem mīļajiem cilvēkiem.

 

 

Zivis

Ticams, ka šodien iegūsi savā īpašumā kādu ļoti vērtīgu priekšmetu, kas krietni vien spēs atvieglot ikdienas mājas soli. Tomēr ne visiem ģimenes locekļiem patiks šī lieta. Vecākas paaudzes cilvēkiem tā varētu šķist jo īpaši nepiemērota un pat bīstama. Šajā situācijā tev pat nevajadzētu mēģināt pārliecināt, cik tomēr šī ierīce ir parocīga un laba. Viņi paši to sapratīs, tiklīdz redzēs visas iespējas praksē.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsJau brīdina par trešdien gaidāmo laiku
Nākamais rakstsLiene Kiviča atklāti par ļoti nepatīkamu situāciju viņas dzīvē