Laba diena, lai izvēlētos sabiedrotos. Šodien tev būs paaugstinātas analītiskās spējas un intuīcija būs īpaši laba. Uzticies tai.

 

auns-mil-horAuns

Šodien labāk saplāno visu to, ko un kad dari. Pārlieku liela iztēle un emocionālā nestabilitāte  var radīt finansiālus zaudējumus. Vairāk paļaujies uz intuīciju, veselo saprātu un loģiku. Neuzticies citu viedokļiem un padomiem – pat vistuvākajiem cilvēkiem ne.

 

versis-mil-horVērsis

ŠĪ diena iezīmēs dažādas negatīvas tendences. Iespējams, tavi centieni nesniegs vēlamos rezultātus. Uzmanies no jaunas iepazīšanās, jo , nekļūsti lētticīgs, tas var ļoti dārgi izmaksāt. Uzmanies arī no iesaistīšanās pārlieku aktīvās diskusijās.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavas spējas darboties krietni samazināsies. Iespējams, kritīsi miesas vai mīlestības kārē, taču tas sagādās tev nepatikšanas. Tu kļūdīsies, nespējot saprast partnera patiesos nodomus, un tas varētu tevi ļoti sāpināt. Mēģini uzmanīties.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien vēlēsies uzņemties kāda cita vainu, palīdzēt, izpalīdzēt, izdabāt, taču nebēdā – tas palīdzēs tev virzīties augšup. Var gadīties, ka radīsies problēmas mīlas jomā, kuras tu nespēsi atrisināt. Planētas  gan iesaka pārlieku necensties kontrolēt ikdienas notikumu gaitu, jo lielākā daļa varētu pazust pašas no sevis.

 

lauva-mil-horLauva

Saglabā atturību un nosvērtību. Nereaģē uz lietām pārlieku asi, jo daudz kas nav atkarīgs tikai no tevis. Nelabvēlīga diena radošu ideju īstenošanai īpaši to, kas saistītas ar investīcijām un lieliem pirkumiem. Pēcpusdienā, iespējams, saņemsi sliktas ziņas vai arī tava veselība sāks pasliktināties.

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, sāksies jaunas romantiskas attiecības, taču nebūs iespējams noteikt jūtu dziļumu un saprast otras puses patiesos nodomus. Mēģini neuzķerties uz melīgiem apgalvojumiem, bet izdibināt patiesību.

 

svari-mil-horSvari

Velti šo dienu tam, lai atbrīvotos no negatīvām domām, liekām mantām un sliktiem ieradumiem. Tā rezultātā tu sajutīsi neparastu vieglumu. Labvēlīgs laiks jaunām iepazīšanām. Neveic lielus pirkumus – tie būs lieki un nepraktiski. Izvairies no alkoholisko dzērienu lietošanas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Velti laiku vecākas paaudzes radiniekiem – tu tiešām esi viņiem nepieciešams. Tiesa gan, vecāki cilvēki var vairot tavu nervozitāti un saskarsmes formu pārvērst pat par agresiju. Tavs raksturs liks citiem izjust grūtības. Atceries gan to, ka Skorpiona dzelonis var pavērsties pret viņu pašu… Mēģini uztvert dzīvi vieglāk.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespējams, sieviešu dzimuma Strēlnieki šodien spēs realizēt ilgi lolotu sapni un gūt panākumus personīgajā dzīvē. Tavs seksuālais potenciāls būs lielāks, tāpēc būs vieglāk piesaistīt partneri. Nerīkojies pret savu sirdsapziņu – tādējādi vari zaudēt ļoti labu un uzticamu draugu.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien iespējams emocionāls uzliesmojums. Būs tik daudz dažādu notikumu, arī negaidītu, ka tavs prāts būs pārpilns. Tev nebūs laika visam domāt līdzi, izdarīt secinājumus. Taču dienas gaitā tev kaut kā izdosies situāciju mainīt, lai viss notiktu tev par labu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Piemērota diena jaunu kontaktu dibināšanai, darījumiem, laulībām. Zvaigznes ir tik labi izkārtojušās, ka tev solās veikties arī tajā, ko uzsāksi pirmo reizi. Tu sajutīsi kāda augstāka spēka palīdzību. Emocionālā dzīve pakāpeniski atgriezīsies normālā stāvoklī.

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena sola tev labu veselību un pašsajūtu. Pakāpeniski visas attiecības normalizēsies. Pieņemot svarīgus lēmumus, paļaujies uz savu intuīciju. Padomā par brīvdienām. Izmanto pēcpusdienu romantiskiem mirkļiem – tie vēl ilgi paliks tavā atmiņā.

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta  šī diena!

Iepriekšējais rakstsNotiek negaidītais – Magone atjauno attiecības ar dēla tēvu – VIDEO
Nākamais raksts“Latvijas pasts” izplata brīdinājumu iedzīvotājiem