Šajā dienā nav ieteicams izteikt jebkādus solījumus. Ar laiku katrs apgalvojums, ko šodien izteiksi –  pārvērtīsies nospiedošā, pamatīgā slogā.

 

auns-mil-horAuns
Šajā dienā tu vari iemantot popularitāti no pretējā dzimuma puses. Ja esi no attiecībām brīvs, apmainies ar kontaktinformāciju ar tiem cilvēkiem, kurus šodien satiec. Ja jau esi saistībās un jūties tajās labi, esi ļoti uzmanīgs ar šādām saziņām. Zvaigznes brīdina, ka kāds, kurš ir neapmierināts ar tevi, šajā dienā var aiz tavas muguras sākt izplatīt tenkas.

 

versis-mil-horVērsis
Šajā dienā tev izdosies sasniegt kādu lietu, ko slepeni esi sen vēlējies. Pateicoties veiksmīgai notikumu virknei, tava karjera sasniegs nebijušus augstumus. Vari iegūt profesionālo pozīciju, par kuru nesen varēji vien sapņot. Tomē, kad tas notiks, neizaicini likteni ar pārmērīgu iedomību.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šajā dienā zvaigznes mudina neaizmirst par taviem gados vecajiem tuviniekiem. Uzreiz dodies apciemot viņus. Neaizmirsti iegādāties nelielu dāvanu, kūku vai kādu citu noderīgu velti. Ja starp jums rodas nesaskaņas, centies nepacelt balsi, jo īpaši, ja saruna skar tēmu, kas tev ir nepatīkama.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tevi var sagaidīt panākumi partnerattiecībās. Ja tev tomēr nav otras pusītes vai stabilu attiecību, šajā dienā tavā dzīvē var parādīties  kāda persona, kura pilnībā atbildīs tavam ideālam. Zvaigznes uzsver, ka tie, kuri jau ir ilgstošās attiecībās, šodien var baudīt mieru un harmoniju tajās, aizmirstot par senākiem konfliktiem.

 

lauva-mil-horLauva
Šajā dienā tev būs nepieciešams kompetents palīgs, lai izpildītu kādu darba niansi. Iespējams, ka neatradīsi nevienu piemērotu cilvēku starp taviem tuvākajiem kolēģiem. Tāpēc var nākties vērsties pie kāda sena ienaidnieka. Ļoti ticams, ka lūgsi uz brīdi nolikt kara cirvi malā, lai risinātu jautājumu, kas nesīs panākumus jūsu uzņēmumam. Ļoti ticams, ka šī persona piekritīs tam.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tev var rasties iemesls bažām par kādu no saviem jaunākiem radiniekiem. Iespējams, saņemsi sūdzību no skolotāja, ka tava atvase atsakās normāli strādāt. Kad konfrontēsi savu bērnu, viņš, visticamāk, paskaidros, ka ir grūti justies iederīgam šajā mācību iestādē. Zvaigznes uzsver, ka, visticamāk, sapratīsi,  ka tā nav viņa vaina un apsvērsi nepieciešamību mainīt skolu.

 

svari-mil-horSvari 
Šodien tu prasmīgi kontrolēsi ikvienu notikumu šajās 24 stundās. Spēsi pielāgoties situācijai tādā veidā, ka nodrošināsi karjeras izaugsmi, algas paaugstinājumu un prestižu biznesa braucienu. Tomēr tavi panākumi sekmēs greizsirdību kolēģos un viņi, visticamāk, sāks tenkot par tevi.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā tu spēsi īstenot ļoti labu pirkumu. Tomēr, visticamāk, sākumā pārdosi kādu lietu, ko nesen pasūtīji internetā. Iespējams, tā neatbilda tavām gaidām. Iegūto naudu tērēsi, lai iegādātos lietu, par ko jau sen esi sapņojis.


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Šodien tu, visticamāk, vēlēsies atstāt pamatīgu iespaidu uz kādu konkrētu personu. Pavadīsi ilgāku laiku izvēloties piemērotu apģērbu, visticamāk, dodot priekšroku kaut kam  spilgtam un pamanāmam. Daudzi cilvēki uzskatīs, ka tavs tērps ir dīvains. Tomēr, lai gan turpināsi izraisīt ažiotāžu ap sevi, persona, kura tev patīk – galu galā izrādīsies pārlieku klusa un pieticīga.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šajā dienā tev, visticamāk, būs grūti atrast kompromisu ar kādu nozīmīgu cilvēku. Tavs mīļotais cilvēks var paziņot, ka plāno ņemt lielu aizņēmumu, lai īstenotu kādu dārgu pirkumu. Ļoti ticams, ka nebūsi apmierināts ar šādu notikumu attīstību un lūgsi atmest šo domu. Zvaigznes norāda, lai rēķinies, ka tevī neklausīsies!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šajā dienā tu vari vēlēties, lai kāds noliedz tavu neapdomīgo rīcību. Tomēr, tā vieta, lai skaidri saskatītu savu kļūdu, tu vari turpināt pieļaut tās – pārtraukt laulību, pamest darbu vai iegādāties, ko nesamērīgi dārgu. Viena lieta ir skaidra – neviens no taviem radiniekiem negrasīsies atbalstīt to!

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tu vari ne visai centīgi pildīt savus pienākumus. Stāsts, ko dzirdēsi no saviem paziņām, vai kāda saistoša mājas lapa, iespējams, šķitīs daudz interesantāka par tiešajiem pienākumiem. Planētas norāda, ka līdz vakaram tu, visticamāk, nebūsi izdarījis ne pusi no lietām, ko gribēji. Par laimi citi to nepamanīs. Ļoti ticams, ka pats sev apsolīsi, ka nākamajā dienā labosies.  

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsMagone steidz glābt kolēģa neizdarību – vai izdevās?
Nākamais rakstsPopulārs latviešu aktieris negaidīti pazudis no teātra