Neticami, bet gada pirmais mēnesis janvāris strauji tuvojas beigām – šī ir pēdējā pilnā nedēļa tajā. Tikmēr laiks ielūkoties zvaigznēs – ko tās mums sola nākamajā nedēļā?

 

 

auns-mil-horAUNS

Jauna nedēļa var sarūpēt pārsteigumu – par sevi atgādinās cilvēks no jūsu pagātnes. Saglabā piesardzību kontaktos ar viņu, jo situācija ir mainījusies. Beidzot saskatīsi citu cilvēku patieso būtību, nevis to, kuru viņi vēlētos citus ieraugām. Neļauj sentimentam šonedēļ aizmiglot skatu uz reālo pasauli.

 

 

versis-mil-horVĒRSIS

Centies šonedēļ neuzņemties pārāk daudz atbildības, jo tā var likt vilties. Labāk ir darīt vienu darbu, bet ar pilnu atdevi. Ideālajā variantā nākamais darbs jāsāk tad, kad iepriekšējais pilnībā pabeigts. Nemeties visām pudelēm par korķi! Rīkojoties ar konkrētu mērķi un atdevi, tad panākumi šajā nedēļā nekur neizpaliks.

 

 

dvini-mil-horDVĪŅI

Ja uzņemsies ko jaunu, tas var šķist kā milzīgs darba apjoms ļoti īsā laikā. Var sekot vilšanās sajūta un pat apātija, taču šim apjukumam nevajag ļauties. Tā vietā jārīkojas pat tad, ja gaidītais rezultāts pie apvāršņa vēl nav redzams. Darbība, pat ja tā ir nepareiza, virza procesu. Darbs šonedēļ sola izaugsmi un progresu nākotnē!

 

 

vezis-mil-horVĒZIS

Tikai daļa lietu šonedēļ ritēs kā ieplānots, citās var rasties negaidītas izmaiņas. Nenovirzies no pašreizējiem mērķiem pagātnes atmiņu dēļ. Ja nesenā pagātnē bijis kāds zaudējums, tas nesāpēs ilgi, jo nākotne rādās gaišās krāsās. Nav vērts gremdēties nepatīkamās atmiņās, tā vietā tieši šobrīd iespējams sasniegt daudz. Beidz skumt un dodies tālāk – laime ir tuvāk nekā varētu šķist. Tici sev un savām spējām!

 

 

lauva-mil-horLAUVA

Zvaigznes šonedēļ nesīs patiesības gaismu, īpaši attiecībās ar draugiem vai kolēģiem. Iespējams, uzzināsi, uz kuru patiesi var paļauties, bet kurš tikai gaida, ka visu izdarīsiet viņa vietā. Lauvām bieži nāksies paļauties uz pašu spējām, tādējādi šonedēļ atklāsies jaunas spēju robežas, jaunas šķautnes paša personībā. Runātāji atbirs no darītājiem.

 

 

jaunava-mil-hor

JAUNAVA

Lieliska nedēļa jaunu darbu sākšanai, par ko rūpēsies zvaigznes. Ir īstais laiks nākt klajā ar jau sen rūpīgi lolotām idejām un ieteikumiem, nevis tērēt laiku nesvarīgiem sīkumiem. Neļauj citu viedoklim dominēt – šis ir laiks, kad, iespējams, izšķiras tava nākotne. Nekādu pārdomu par neveiksmēm un negatīvu emociju – saule apspīd Jaunavas!

 

 

svari-mil-horSVARI

Šonedēļ gaidi negaidīto! Diemžēl šis nav laiks, kad varētu atvilkt elpu un ļaut lietām notikt pašām no sevis. Var neizdoties pat vislabākā iecere – ja nerīkosies uzmanīgi, viss iegūtais var zust. Īpaša piesardzība jāievēro finanšu lietās. Samēro vēlmes ar iespējām, neveic riskantus ieguldījumus. Iespējams, beidzot nāksies pievērsties kādai sen atliktai lietai.

 

 

skorpions-mil-horSKORPIONS

Jābūt piesardzīgam, iegādājoties dārgas lietas vai parakstot jaunas vienošanās. Ja nebūsi uzmanīgs, to izmantos jūsu nelabvēļi. Pavisam noteikti nav īstais laiks uzņemties vēl kādas kredītsaistības vai līzingus, lai gan doma par to, ka lietu varētu saņemt jau tagad un maksāt vēlāk, pirmajā mirklī šķitīs spoža. Atceries – ja kaut kas šķiet pārāk labs, lai būtu patiesība, visticamāk, tieši tā arī ir. Uzņemies atbildību, nevis vaino neveiksmēs citus.

 

 

strelnieks-mil-horSTRĒLNIEKS

Nekrīti kārdinājumā paslinkot. Šī nedēļa var izvērsties neizlēmības un haosa periodā, taču sajūta pāries un tu jutīsies vienlaikus atjaunojies un gatavs jaunam darba cēlienam. Nekoncentrējies uz negatīvo. Pat tad, ja tev šķitīs, ka nekontrolē notiekošo, no tā iznāksi pieredzes bagātāks un pārliecinātāks par savām spējām ikvienā situācijā.

 

 

mezazis-mil-horMEŽĀZIS

Zvaigznes atsvaidzinās sajūtas, tomēr neaizraujies ar mešanos darbos. Kas par daudz, tas par skādi. Ievēro mērenību it visā. Šī nebūs laba nedēļa, lai gūtu ievērojamu progresu sirdslietās. Ja domā par attiecību pārnešanu jaunā līmenī, labāk nedaudz nogaidīt. Neielaidies nopietnās diskusijās un argumentu karos. Šī nedēļa domāta, lai tu atpūstos un būtu pateicīgs par to, kas tev jau ir.

 

 

udensvirs-mil-horŪDENSVĪRS

Svarīgi, lai tu ievērotu visus sīkumus, jo kāda autoritāte tevi šonedēļ uzmanīgi vēros. Parādot savas patiesās spējas, paaugstinājums neizpaliks. Īstais laiks, lai risinātu samilzušas problēmas vai nenokārtotas saistības, kas jau sen spiež prātu un sirdi. Tu tiksi pamanīts, bet pūles un upuri – novērtēti! Vai tas nav lieliski?

 

 

zivis-mil-horZIVIS

Šonedēļ esi ļoti, ļoti piesardzīgs, jo citādi ir liela iespējamība pazaudēt ko patiesi svarīgu. Planētu stāvokļa dēļ sīkumu vai nesvarīgu lietu šonedēļ nav un nebūs! Labs laiks, lai pārlūkotu pagātnē paveikto un saprastu, vai virzīties uz priekšu tāpat arī turpmāk. Var rasties sajūta, ka cīnies viens un citi neievēro jūsu pūles, tomēr ar laiku tas atmaksāsies. Jāizvirza jauni mērķi, ja iepriekšējie jau sasniegti!

 

Lieliskas nākamās septiņas dienas!

Iepriekšējais rakstsMagones jaunais kavalieris negaidīti ierodas pie viņas mājās; pirmā izbrāķētā lieta nav ilgi jāgaida
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 21. janvāris