Šajā nedēļā mēs aizvadīsim janvāra pēdējās dienas un sagaidīsim februāri! Uzzināsim, ko zvaigznes mums sarūpējušas šīm dienām – kas jāizbauda un jāņem vērā, bet no kā noteikti jāuzmanās! 

 

auns-mil-horAUNS
Dziļi ieelpo, zvaigznes norāda, ka grēda ar dažādiem nepatīkamiem notikumiem un problēmām drīz beigsies! Kurš gan precīzi zina, kas atgadīsies tieši šajā brīdī, bet skaidrs ir viens – kāds šajā nedēļā centīsies pārāk intensīvi ietekmēt tevi. Tavu prātu var pilnībā pārņemt darbs vai, iespējams, ka uzradīsies kāds, kuram tu materiālā vai kādā citā ziņā esi palikusi parādā un šis cilvēks vēlēsies nolīdzināt to tieši šobrīd. Centies atrisināt šo situāciju, neaizvainojot šo personu. Šis būs lielisks laiks, lai tu izmantotu diplomātisku pieeju dažādu ikdienišķu situāciju atrisināšanā.

 

versis-mil-horVĒRSIS

Atzīsti – tu pārāk ilgi esi pacietusi kāda stulbumu un muļķību. Ir pienācis laiks to mainīt! Atklāti izrunājieties un pastāsti, ka jau ilgāku laiku esi centusies pievērt acis uz daudzām lietām, bet nu – pēdējā robeža ir sasniegta. Ja tev ir sajūta, ka vairs nespēj sastrādāties ar kolēģiem vai ikdiena darba vidē nav iespējama tā iemesla dēļ, ka savu priekšnieku uzskati par nekrietnu, neprofesionālu cilvēku, iespējams, pienācis laiks kaut ko mainīt arī šajā tik nozīmīgajā tavas dzīves jomā. Zvaigznes iezīmē, ka šajā nedēļa tev ir jācenšas izņemt visi traucējošie akmeņi no saviem apaviem, labi – kaut daļu, lai atkal spētu uzelpot daudz brīvāk! Laiks skeletiem līst laukā no skapja! Ir pienācis brīdis paplašināt sava redzesloka horizontu.

 

dvini-mil-horDVĪŅI

Šonedēļ izteiktāk nekā citkārt vēlēsies tikties ar saviem draugiem un domubiedriem. Tomēr atceries, ja savas vēlmes un pārliecības izteiksi čukstus, neviens tevi nesadzirdēs! Tomēr zvaigznes brīdina, ka tev ir jāapslāpē vēlme kliegt brīdī, kad saskaries ar netaisnību vai kādu personu, kura uzskatīs, ka atkal un atkal varēs izkļūt sveikā no kādas problēmsituācijas. Turpmākajās dienās tu nevienā situācijā nedrīksti paciest netaisnību, esi korekta, taču pastāvi par sevi! Tu pati šonedēļ būsi sev soģis, žūrija un bende, galvu augšā! Daži no taviem vistuvākajiem nebūs gatavi apzināties savus grēkus, taču centies vēsu prātu uzlūkot šo situāciju, tu nespēj mainīt visu neticīgo domas!

 

vezis-mil-horVĒZIS

Šajā nedēļā tev būs māksliniecisks noskaņojums. Iespējams, tevi iedvesmos kāda autora gara darbs un viņa skatījumu uz lietām un notiekošo visapkārt, tu spēsi asociēt ar saviem uzskatiem. Izmanto to savā labā, jo redzesloka paplašināšana nekad nenāk par ļaunu. Esi aizdomājusies, cik savādi izskatās aktieri, kad iejūtas kāda lomā? Nereti nevietā ekscentriski iebļaujas, tad atkal rāmi apklust. Šī ir tava šīsnedēļas mācība – maskēšanās un viltība ne vienmēr ir slikta lieta, viss tikai jādara ar mēru un īstajā brīdī. Izmanto viltīgus trikus, lai panāktu to, kas tev ir nepieciešams.

 

lauva-mil-horLAUVA

Pēdējā laikā izmisīgi meklē izeju? No kādas problēma, no kādas situācijas, kas tev sagādā pamatīgas galvassāpes? Papīrs un rakstāmpiederums var darīt brīnumus! Izliec savu sāpi uz šī baltā, tukšā laukuma, izstāsti tam savas sajūtas, atklāj – domas un, visticamāk, šajā procesā iegūsi to nepieciešamo atslēgu, kas palīdzēs saskatīsi lietu patieso kārtību. Ikvienam no mums ir savs stāsts, un šis ir laiks, lai tu noskaidrotu būtiska nianses savā dzīvē. Visticamāk, ka kaut kas kā smaga nasta nokritīs no taviem pleciem, izzudīs kāds ilgi glabāts noslēpums, kas nospieda tavu sirdi. Tāpat zvaigznes iezīmē, ka tev ir jāatlicina laiks, lai ļautos kādai relaksējošai procedūrai, piemēram, masāžai. Palutini sevi!

 

jaunava-mil-hor

JAUNAVA
Zvaigznes atgādina tev, ka starp ieradumu un rutīnu pastāv ļoti smalka robeža! Komforts un ērtums ir laba lieta, bet izkļūšana, izlaušanās no savas komforta zonas dažkārt ir tik patīkami un, jā – arī vēlama! Apmeklē kādu kultūras pasākumu, iespējams, esi sen jau plānojusi iesaistīties kādā sabiedriskā aktivitātē, taču līdz šim nedaudz pietrūka drosmes. Dejas, teātris, kino, randiņš, ceļojums, interesanta grāmata – mums visapkārt ir tik daudz iespēju! Ja tev neizdosies, tu taču vari vienkārši atgriezties atpakaļ pie jau ierastajām lietām, ko darīji līdz šim, vai ne? Zvaigznes iezīmē, ka tu vari īpaši ieinteresēties par kādu dejas kursu apmeklēšanu, lieliska doma!

 

svari-mil-horSVARI

Paranoja dažkārt nav nekas slikts, bet tev nav nepārtraukti jādzīvo šādā traucējošā stāvoklī. Jā jūti, ka ir dažas lietas, kas jau ilgstoši ir krājušās tevī vai ap tevi un tas ir noticis ilgāk nekā biji plānojusi, ir pienācis laiks to mainīt! Ja ilgstoši neesi piedevusi kādam pāridarījumu, vai nav īstais brīdis nokratīt no sevis šo smago nastu un beidzot nolīdzināt to? Ja tevī krāsies aizvainojums un dusmas, šādi tu tikai nodarīsi pāri sev, negatīvās emocijas bojās tavu omu un var ietekmēt arī veselību. Visticamāk, šajā nedēļā tevi var sagaida nelielas grūtības materiālajā jomā. Taču no otras puses – tas liks vēlreiz aizdomāties, ka jau sen ir jāapsver nepieciešamība veikt uzkrājumus.  

 

skorpions-mil-horSKORPIONS

Ziema tiešām ir piemērota tev! Vai patiesi tā ir? Tu izjutīsi nelielu papildus enerģijas devu, kas padarīs tavu sapīkumu šajā gadalaikā mazāk izteiktu. Pārliecinies, ka izmanto to labiem, pozitīviem mērķiem. Zvaigznes iezīmē, ka drīzumā tevi sagaida grūtākas dienas, tāpēc, ja šobrīd ir kas tāds, ko tu vari darīt, lai sagatavotos tam – rīkojies tieši tagad! Ir pienācis īstais laiks, lai  dotos iepirkties un iegādātos, ko tādu,  ko sen kāro.

 

strelnieks-mil-horSTRĒLNIEKS

Pēdējā laikā tu esi spēlējusi pēc noteikumiem vairāk un ilgāk, nekā esi to vēlējusies. Visticamāk, vēlēsies samazināt savu mentālo un fizisko slodzi vismaz uz pusi, jo jūties nedaudz nogurusi un alksi pēc atpūsties. Dari tā! Sastādi savu plānu, apsver iespējas un izvēlies savu ceļu, viss ir tavās rokās. Ja esi pietiekami drošsirdīga, pieņem izaicinājumus, kas tev palīdzēs sasniegt sen kārotos mērķus, pat, ja tie sākotnēji šķitīs riskanti, dažkārt tas var attaisnoties! Turklāt – noteikti būs daudz interesantāk un jautrāk nekā ierastais – taisnais un pareizais ceļš. Protams, ievēro mērenību it visā. Zvaigznes norāda, ka ir pienācis laiks atgūt naudu, ko jau sen esi aizdevusi kādam.

 

mezazis-mil-horMEŽĀZIS
Atrašanās vienā noteiktā vietā nav slikta lieta, bet ir laiks apgūt dažus jaunus apvāršņus. Tāpat zvaigznes norāda, ka šis ir piemērots laiks – lielu plānu apsvēršanai, jebkam patiešām lielam, jo, bez šādiem apjomīgiem, iespaidīgiem mērķiem, tev var nebūt motivācijas sasniegt arī ko mazāku. Zvaigznes mudina pamainīt apkārt redzamo ainu un vidi, jo tas palīdzēs no jauna definēt to – kas tu esi un, ko tu par sevi zini! Ir laiks iezīmēt šādus plānus un pamazām, pa vienam nelielam solītim tuvoties to realizēšanai. Zvaigznes norāda, ka tev šajā nedēļā ir īpaši ieteicams paklausīties kādu jaunu mūzikas stilu, iespējams, atklāsi, ka saskati tajā noderīgas nianses, citādu skatījumu uz tik ierasto.

 

udensvirs-mil-horŪDENSVĪRS

Zvaigznes norāda, ka šī nedēļa ir īpaši piemērota kādai relaksējošai pašanalīzei. Tev jāsāk apzināties, ko vēlies sasniegt turpmākajos mēnešos. Ieteicams tieši šobrīd uzsākt šīs vīzijas iezīmēšanu, jo, ja mēs skaidri apzināmies uz ko ejam, varam sasniegt daudz vairāk, jo pastāv mazāka iespējamība, ka apmaldīsimies kādā no nepieciešamajām izvēlēm. Centies izzināt, kas ir tieši tas, ko tu vēlies, tomēr raugi, lai tas ir kaut kas reāls, tverams, ne tavu domu lidojums. Zvaigznes atgādina, ka tu vari cīnīties ar kādu sāncensi vai mēģināt iet pret sistēmu, taču karmai ir savi noteikumu, ar ko mums nav pa spēkam mēroties. Kopumā šī būs laba nedēļā, tomēr centies nepielāgoties citu interesēm un vēlmēm, saglabā savu skatījumu uz notiekošo un viss būs kārtībā.

 

zivis-mil-horZIVIS

Zvaigznes norāda, ka tev šajā nedēļā ir jāgatavojas romantikai un savstarpēju simpātiju izpausmēm. Mīlestība būs tev visapkārt! Šī būs viena no šīm nedēļām, kad romantika nebūs vis emocionāla verdzība, bet – nepieciešamība. Centieties pavadīt šo laiku, lai uzzinātu ko jaunu viens par otru, atsauktu atmiņā tās sajūtas, kad jūs tikai nesen iepazināties. Kas bija tas, ko pirmo pamanīji savā mīļotajā? Kas bija tās īpašības, kas lika viņā iemīlēties? Izslēdz televizoru un ļaujies dzīves interesantajiem piedāvājumiem!

 

Lai lieliska nedēļa!

Iepriekšējais rakstsLaika apstākļi kļūst bīstami, izsludina oranžo brīdinājumu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 28. janvāris