Sākas septembra pirmā pilnā nedēļa. Ko tev tajā sola zvaigznes, uzzini nedēļas horoskopā!

Auns

Iespējams, šajā nedēļā jutīsi enerģijas un spēku izsīkumu. Protams, vari paveikt daudz uzdevumu vienlaikus, taču nekas neatgadīsies, ja mazliet samazināsi savu tempu un atpūtīsies – darbs nav zaķis, mežā neiemuks! Zvaigznes paredz, ka vari zaudēt kontroli attiecībās. Ģimene un draugi var pārprast tevi. Esi mierīga un pacietīga brīžos, kad citiem izklāsti savas domas par kādu situāciju. Jo vairāk dusmu un aizvainojuma ir tavā sirdī par kādu pagātnes notikumu, jo mazāk tu spēj just gandarījumu un mīlēt tagadni. Dzīve ir veids kā sakārtot visu, izmanto to! Tu esi spējīga uzveikt visu, kas būs tavā ceļā un šī nedēļa ir īstais laiks tam. Atvēli daļu sava laika apģērbu izšķirošanai savā garderobē, rudens teju ir klāt. Pavadi laiku svaigā gaisā un baudi veselīgu ēdienu.

 

Vērsis

Vasara gandrīz ir galā, taču tieši rudens tev paredz pēkšņus, jautrus notikumus, sniedzot papildus enerģiju lielām pārmaiņām. Iespējams, apjautīsi, ka tavs darbs ir daudz patīkamāks vai meklēsi citas iespējas savā karjerā. Ja tu mīli to, ko dari, darbs nesagādās nekādas reizes. Zvaigznes mudina šonedēļ fokusēties uz to, kas ir tīkams un sagādā prieku, izbaudot ik mirkli. Ja veic sabiedriskus pienākumus, iespējams, satiksi kādu, kurš palīdzēs sasniegt un sekmīgi pabeigt tevis izvirzīto mērķi. Tas kā pavadīsi savu laiku šobrīd, ietekmēs tavu nākotni. Šonedēļ pārskati savus izdevumus, šis ir piemērots laiks budžeta plānošanai un ietaupīšanai. Pieņem lēmumus un baudi šo nedēļu.

 

Dvīņi

Mājas ir tur, kur ir tava sirds! Un šonedēļ zvaigznes tev paredzējušas jaukus brīžus ģimenes lokā. Tev šķitīs, ka viss ir harmonijā. Jutīsi vēlmi uzpost vidi sev visapkārt. Iespējams, vēlēsies kādas dārgas lietas interjera uzlabošanai, taču zvaigzne mudina būt radošai un atsvaidzināt jau esošās, piešķirot tām jaunu elpu. Tevī būs īsts radošais gars. Noteikti saņemsi par to uzslavas. Apsver sava darba atbilstību tavām interesēm. Ja nestrādā vidē, kas atbilst tavam aicinājumam, iespējams, ir īstais laiks, ko mainīt.  Ja esi apmierināta ar savu karjeru, īstenosi visas savas ieceres un jutīsies gandarīta. Iespējams, aizfilozofēsies par attiecību un saskarsmes tēmu. Šādi atskārtīsi, ka vēlies vairāk laika pavadīt draugu un domubiedru sabiedrībā.

 

Vēzis

Tavas lieliskās komunikācijas prasmes būs īpaši spožas tieši šajā nedēļā. Tev piemīt spēja atrisināt gandrīz jebkuru situāciju, dot padomu un iedrošināt citus. Pārliecinošā taktika palīdzēs saskatīt idejas un, iespējams, atklāsi, ka šādi radi atspēriena punktu, kas palīdzēs uzlabot karjeras nianse, atnesot lielākus ienākumus. Ja darbā ir saspringts laiks, tu nezaudēsi dūšu un gluži pretēji – iedvesmosi citus. Visticamāk, dzirdēsi pozitīvas ziņas par radiniekiem vai partneri, kas būs iemesls svinībām. Vai arī tavā ikdienā notiks izmaiņas – darba maiņa vai paaugstinājums, kādu sagaida ziņa par ģimenes pieaugumu. Šis ir piemērots laiks, lai plānotu braucienu, kura laikā apciemotu ilgi neredzētos radus, kā arī tiktos ar sen nesatiktiem draugiem. Uzlūko pasauli ar mīlestības pilnām acīm un dzīve vienmēr šķitīs mazliet vieglāka!

 

Lauva

Vai tev ir plāni kā mainīt savu dzīvi? Šī ir īstā nedēļa, lai ķertos vērsim pie ragiem. Visas tās lietas, par ko sen esi sapņojusi – ārpus darba, var piepildīties! Ja domā par uzņēmējdarbības sākšanu vai, piemēram, grāmatas rakstīšanu, ir jāsāk pirmās idejas likt uz papīra, lai pārvērstu sapni – realitātē. Iespējams, ka tev ir lieliska savu talantu un spēju apjaušanas prasme. Visticamāk, šīs izmaiņas turpmākajā nākotnē atnesīs papildus ienākumus. Zvaigznes mudina, lai neļaujies ikdienas vienmulībai paralizēt sevi, novirzīt no tā, uz ko esi spējīga! Šķiet, ka ar tavas ģimenes finansēm šobrīd viss ir labi, vismaz – nav nekā tāda, kas tev šobrīd trūktu. Gaidi labas ziņas saistībā ar naudas darījumiem. Tevi gaida negaidīta laime, kas iekrāsos tavu ikdienu. Tas ļaus virzīt uz priekšu tavus sapņus, likt lietām notikt!

                                      

Jaunava

Neliela deva pārliecības, labvēlības un šarma apņems tevi šajā nedēļā un tas noteikti uzlabos tavu pievilcību. Tev piemīt apbrīnojama spēja piesaistīt citus. Ja esi no attiecībām brīva un ceri izveidot romantiskas attiecības, pārliecinies, ka izej sabiedrībā, vietās, kur vari satikt patīkamus cilvēkus, jo tavu horoskopa zīmi apspīdēs Venēra. Tāpat tavā ceļā ir iespēja izveidot labvēlīgu naudas plūsmu, ir tikai jāsatiek pareizie cilvēki. Tas, ko tu uzsāksi šobrīd, ietekmēs tavu dzīvi ilgtermiņā. Gatavojies, ka šajā nedēļā darba būs vairāk, taču noteikti dari to ar prieku. Attiecības tev visapkārt nebūs tik vētrainas, kā tas bija iepriekšējos mēnešos. Miers pārņems tavu ģimenes dzīvi, iespējams, nogludināsies kādi pagātnes pārpratumi. Tava spēja piedot un aizmirst pārspēj negatīvo enerģiju, kas nesen ietekmēja tevi.

 

Svari

Neviens neredz situācijas kopainu tik labi un skaidri kā tu. Tātad citi var vēlēties, lai tu izsaki savu viedokli par daudzām situācijām. Tavi vārdi palīdzēs citiem saskatīt gaismu, tomēr viņiem būs nepieciešams laiks, lai to apjaustu. Esi pacietīga ar kolēģiem un draugiem! Iespējams, šonedēļ vēlēsies būt atkarīga no citiem. Tajā pašā laikā, apjautīsi, ka pati saviem spēkiem, nevienam nepalīdzot, spēj paveikt daudz vairāk. Ielāgo, ka tavā dzīvē būs mazāk stresa, ja risināsi lietas savlaicīgi un pamazām, nevis tad, kad pametīsi lietas novārtā un atsāksi darboties pēdējā mirklī. Tāpat zvaigznes brīdina, ka deva piesardzības nenāks par sliktu. Rūpējies par savu veselību savlaicīgi. Mājas dzīve šonedēļ būs mazāk drudžaina nekā darbs. Atpūties kad vien vari.

 

Skorpions

Pozitīvs lādiņš sociālajā dzīvē šonedēļ nodrošinās dažādas aktivitātes. Vakaros pēc darba tu vari doties uz vakariņām ar draugiem, kādu ballīti vai romantisku tikšanos. Zvaigznes iesaka palutināt sevi ar kādu labsajūtas un veselību uzlabojošu skaistumkopšanas procedūru. Ja interesējies par fitnesu vai kādu jaunu diētu, ir laiks uzsākt vēlamo. Iespējams, vēlēsies piezvanīt draugam un, piemēram, kopā doties uz kulinārijas kursiem. Šīs aktivitātes palīdzēs iegūt jaunus draugus, kuri ienesīs ne tikai jaunas vēsmas tavā dzīvē, bet arī nodrošinās vērtīgus kontaktus. Tev var rasties lieliskas iespējas darbā, iespējams, uzsāksi kādu jaunu, nozīmīgu projektu. Nebaidies riskēt un izrādi savus neierastos vai inovatīvos talantus priekšniekam. Iespējams, pati būsi visai pārsteigta, cik prasmīgi un radoši spēj atrisināt problēmas. Neaizmirsti atpūsties, šī būs aizņemta nedēļa un tev būs nepieciešama atelpa.

 

Strēlnieks

Pievērs uzmanību detaļām. Darbā, kuru esi uzrakstījusi vai projektā, pie kā strādā var ieviesties daudz kļūdu, esi piesardzīga. Tāpat zvaigznes norāda, ka tev šajā nedēļā ir jāatrod laiks, lai nedaudz atpūstos no darba, atvilktu elpu no visa. Nepārslogo savu prātu pārāk daudz, ļauj tam atpūtu, tieši no tā var būt atkarīga vilšanās vai panākumi. Tu spēj līdzsvarot teju visu, tāpēc neuztraucies, uzveiksi un atrisināsi visu bez problēmām šajā nedēļā. Uzklausi draugu padomu, ja tev ir radušās problēmas mīlas dzīvē.

 

Mežāzis

Zvaigznes norāda, ka, visticamāk, tev šajā nedēļā būs pamats svinībām un priekam! Iemesls tam var būt tavi, darba biedru, draugu un/vai ģimenes locekļu panākumi. Tu būsi šo svinību gaismas nesēja! Šis būs lielisks laiks, lai izlemtu iegādāties ko lielu un būtisku vai pārvāktos uz jaunu dzīvesvietu. Nebaidies būt nedaudz pārgalvīga. Šī nedēļa būs ideāla, lai noregulētu dažādas nesaskaņas mājas dzīvē vai darba vidē. Maini sevi, velti laiku, lai apsvērtu, kā tu vari padarīt savu dzīvi kaut nedaudz vieglāku kā finansiāli, tā radoši. Zvaigznes iesaka uzsākt vai atsākt nodarboties ar sportu, kāpēc ne tieši šajā nedēļā! Dodies laukā, svaigā gaisā! Mundra pastaiga ik dienas palīdzēs gan izvēdināt galvu, gan sagatavos tevi nākamo mērķu sasniegšanai.

 

Ūdensvīrs

Zvaigznes sola, ka šī tev būs visai aizņemta nedēļa, tāpēc, visticamāk, neatliks pārāk daudz laika sabiedriskajai dzīvei. Atpūties, kad vien ir iespējams! Darba slodzes palielināšanās un aizņemtība tomēr atalgosies, visticamāk, paaugstināsies tavs ieņēmumu līmenis. Atpūtas un/vai meditācijas brīži iedvesmos tevi jauniem sasniegumiem. Arī attiecības būs svētīgas, būsiet vienoti un harmoniski, kas palīdzēs nākotnes centienos. Šobrīd tavā jūtu pasaulē un darba vidē, visticamāk, viss ir lieliski. Tu esi iemantojusi citu respektu par to kas esi un ko dari, kas liek justies vēl pārliecinātākai! Tu ej pareizajā virzienā!

 

ZIVIS

Tavā ikdienā – darbā vai attiecībās šobrīd ir kāds jautājums, kas dziļi aizrāvis tevi. Par laimi tu spēj saprātīgi uzlūkot šo situāciju un, visticamāk, neļauj emocijām gūt virsroku. Izvērtē savas domas ļoti rūpīgi. Runā par to un neņem vērā, ja kāds netic taviem spēkiem. Tava degsme palīdzēs mainīt citu domas gan par sevi, gan tavu problēmas risināšanas pareizumu. Tas sniegs tev citu respektu, ko jau sen alksti kā mājās, tā darbā. Tu esi uz pareizā ceļa. Šobrīd zvaigznes ir izkārtojušās tā, ka vari sasniegt jaunus augstumus tavā karjerā.  Tāpat esi gatava uzaicinājumiem uz dažādiem jautriem pasākumiem. Tomēr, visticamāk, tu tā vietā vēlēsies brīvdienas pavadīt gulšņājot pie televizora, atpūtinot prātu. Tā nemaz nav slikta ideja.

 

Lai jums veicas!

Iepriekšējais raksts1. septembra vakarā kāds latvietis kļuvis stāvus bagāts!
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 3. septembris