Atkal jauna nedēļa ar jaunu vēsmu, jauniem pavērsieniem. Ievelc elpu un sajūti – tā noteikti nesīs daudz laba arī tev! Nāc, aplūko, kā izkārtojušās zvaigznes un planētas un, ko tas sola tieši tev!

 

 

Auns

Auna zīmē dzimušos šonedēļ pārsteigs kādas sievietes, radinieces vai draudzenes, rīcība un pieņemtie lēmumi. Iespējams, palīdzēsi viņai, sniedzot kādu vērtīgu padomu. Pastāv liela iespēja gūt ienākumus no kādas sievietes, pateicoties kādai savstarpēji noslēgtai vienošanai. Nozīmīgākie notikumi un lēmumi būs atkarīgi no kāda draugu vai tuvinieku lokā esoša vīrieša rīcības. Sarežģījumi attiecībās ar mīļoto cilvēku var raisīt vēsu attieksmi un atsvešināšanos jūsu starpā, kā rezultātā var tikt pieņemti kādi strikti lēmumi. Daudzi dažādu apstākļu dēļ būs spiesti mainīt savus plānus. Gaidāms kāds ar zēnu vai vīrieti saistīts nepatīkams notikums, atgadījums, vilšanās vai zaudējums. Nedēļas otrajā pusē zvaigznes sola nozīmīgu sarunu. Auna zīmē dzimušās sievietes veltīs laiku mājsaimniecībai noderīgu pirkumu veikšanai, pārmaiņām un viesu uzņemšanai.

 

 

Vērsis

Šonedēļ Vērša zīmē dzimušajām sievietēm izdosies veiksmīgi atrisināt dažādas ar naudu saistītas problēmas un tādējādi uzlabot arī kopējo finanšu situāciju. Kādu pazīšanos vai draudzību ieraudzīsi citā, daudz pozitīvākā gaismā. Sirdī brīvajiem visas iespējas uzsākt jaunas, daudzsološas un ilgtspējīgas attiecības. Piedzīvosi dažādus ar bērniem vai jauniešiem saistītus notikumus. Lai kādi tie arī būtu, tie būs ļoti emocionāli. Atsevišķos gadījumos var nākties vērst uzmanību kādu tuvinieku laulības problēmām, kuras atrisināt gan tev nebūs pa spēkam. Gaidāmi pārsteigumi, notikumi un jaunumi, kuri saistīti ar kādu vecu mīlestību, iepriekšējo laulību vai senu pielūdzēju. Kādu nesaskaņu vai konflikta laikā vari nesavaldīties un pateikt daudz nejauku lietu, kā rezultātā pēc tam pats pārdzīvosi un raizēsies par iespējamajām domstarpību sekām. Esi gatavs dažādiem neparedzamiem notikumiem darba vietā. Pārsteigumu pilna būs arī komunikācija ar sabiedrībā pazīstamām vai ar politiku saistītām personām, kā arī nesen sastaptiem cilvēkiem no tuvienes un tālienes.

 

 

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šī nedēļa būs raižu pilna. Lielākoties tās būs saistītas ar romantiskajām un draudzīgajām attiecībām. Īpaši nepatīkami un neparedzami pārsteigumi gaida tos, kuri savas attiecības jau sākotnēji būvējuši uz melu un neuzticības pamata. Nu var nākties piedzīvot rūgtu vilšanos un nepatikšanas. Jutīsies viegli aizskarams un pamats zem kājām manāmi sāks šūpoties. Kāds notikums var kalpot par iemeslu bezmiegam. Gaidāmi notikumi, jaunumi un kopā sanākšanas saistībā ar kādu zēnu vai vīrieti. Vairumā gadījumu tas būs kāds no tuvāko paziņu vai draugu loka. Jaunumi, kurus saņemsi nedēļas beigās, noteiks notikumu gaitu turpmāko nedēļu gaitā. Labvēlīgs laiks dažādām ārstniecības un atjaunojošām procedūrām, kā arī rehabilitācijai. Sievietēm izdosies nostiprināt attiecības ar gados vecākiem tuviniekiem. Vīrieši ļausies romantiskiem piedzīvojumiem, randiņiem un flirtam.

 

 

Vēzis

Šonedēļ lielu lomu tavā dzīvē spēlēs vīrieši, neatkarīgi no tava dzimuma. Būs nepieciešams papūlēties, lai atrastu risinājumu kādam tev nozīmīgam jautājumam. Tas atnesīs tev mieru un gan emocionālu, gan mentālu stabilitāti. Nāksies tikt galā ar dažādiem sarežģījumiem. Vairums pienākumu būs saistīti ar mājām un mājsaimniecību un sev tuviem cilvēkiem. Neiztikt arī bez problēmām, kurām būs jārod risinājums. Tava palīdzība var būt ļoti nepieciešama kādam no tuviniekiem vai draugiem. Iespējamas nelielas finansiāla rakstura problēmas, kuras kaut kādā veidā būs saistītas ar draugu vai radinieku – vīrieti. Var aizkavēties plānotās naudas saņemšana.  Par sevi atgādinās veselības problēmas, tādēļ neaizmirsti parūpēties par sevi. Izvairies no stresa un centies domāt pozitīvi pat sarežģītās un emocionālās situācijās. Vēža zīmē dzimušās sievietes saņems nozīmīgus jaunumus vai informāciju. Vīriešiem zvaigznes sola interesantus notikumus gan darbā, gan romantiskajā dzīvē.

 

 

Lauva

Piemērots laiks lielāku un mazāku remontdarbu veikšanai, kā arī ar mājsaimniecību un ģimeni saistītu problēmu risināšanai, dažādu, ar institūcijām noslēgtu, vienošanos sakārtošanai. Daudziem priekšā pārmaiņas, kuras skars izglītību vai darbu. Var gadīties kavēt darbu dažādu apstākļu dēļ. Gūsi iespēju atrisināt domstarpības, kuras radušās starp tevi un kādu no tuviniekiem. Izdosies veiksmīgi atrast kompromisu pat visdelikātākajās situācijās. Apsvērsi iespēju doties ceļojumā, kurš saistīts ar nesen saņemtu ielūgumu no kāda tālienē dzīvojoša cilvēka. Plānoto izbraucienu un ceļojumu laikā var nākties saskarties ar dažādām problēmām. Centies šajās situācijās uz visu raudzīties reālistiski un nelikt veltas cerības. Neparedzēti notikumi skars arī finanšu jomu, taču, ja rūpīgi plānosi savus izdevumus, tiksi sveikā bez ievērojamiem zaudējumiem. Daudzi piedalīsies pasākumos par godu īpašiem notikumiem. Nedēļas beigās esi atvērts un gatavs pieņemts jebkuru piedāvājumu, uzaicinājumu, informāciju vai jaunumus.

 

 

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušos šī nedēļa var pārsteigt ar negaidītiem jaunumiem, kuri saistīti ar grūtniecību vai bērna piedzimšanu. Iespējami arī citi līdzīgi pārsteigumi. Šī nedēļa atnesīs veiksmi un laimi tavai ģimenei vai saistībā ar kādu ilgi lolotu cerību vai uzdevumu. Saņemsi iepriecinošus jaunumus no kāda, kurš dzīvo citā pilsētā vai valstī. Var nākties saskarties ar veselības problēmām meitas vai citas jaunas sievietes dzīvē. Visticamāk, to cēlonis būs pārdzīvojumi un pieredze privātajā dzīvē. Dosies uz kāda zēna vai vīrieša dzimšanas dienas, vārda dienas vai citas jubilejas svinībām. Pārsteigumi būs saistīti ar kādu bērnu vai jaunieti. Īpaši interesantus notikumus zvaigznes sola nedēļas beigās. Nedēļas gaitā iespējami emocionāli pārpratumi un konfrontācijas Jaunavas zīmē dzimušo sieviešu dzīvē. Ļoti iespējams, ka pārdzīvosi tās krietni emocionālāk, nekā tavs partneris. Atsevišķos gadījumos attiecības var kļūt vēsākas uz noteiktu laiku. Gūsi iespēju veikt kādu svarīgu pirkumu,kuram jau ilgāku laiku krāji līdzekļus.

 

 

Svari

Šī nedēļa būs tev ļoti nozīmīga, tādēļ īpaši piedomā pie lēmumiem un savas rīcības. Esi vērīgs, lai laikus pamanītu nepatiesu informāciju, manipulācijas, maldinošus ieteikumus. Un melus. Labvēlīgs laiks juridisko jautājumu sakārtošanai. Piedzīvosi vairākus pārsteigumu pilnus brīžus, par kuriem intuitīvi nojauti jau iepriekš. Neraugoties uz to, tavos spēkos nebūs no tiem izvairīties – dzīvē viss notiek tā, kā tam jānotiek. Pēkšņu veselības problēmu dēļ var nākties uzsākt ārstēšanos slimnīcā, kā arī lietot medikamentus konkrētās problēmas risināšanai. Darbā stresu var veicināt kāds negadījums, pieļauta kļūda vai aizmirsts pienākums. Pieaugs ar bērnu vai bērniem saistītie izdevumi. Svaru zīmē dzimušajām sievietēm ieteicams pārdomāt, kā racionālāk veikt mājsaimniecībai un sev nozīmīgus pirkumus. Daļa pienākumu šajā nedēļā būs saistīti ar nekustamo īpašumu. Vīriešus iepriecinās kādi jaunumi darba vietā vai draugu lokā.

 

 

Skorpions

Šajā nedēļā tev var šķist, ka nav gaidāms nekas ievērības cienīgs un atmiņās paliekošs, taču tu rūgti maldies. Katru dienu tu ieliksi pa ķieģelim savas nākotnes pamatos, neraugoties uz to, kā tu konkrētajā brīdī jutīsies un uztversi apkārt notiekošo. Tev priekšā ir interesanta nedēļa, kuras laikā dosies plānotā vai spontānā izbraucienā vai uzsāksi komunikāciju ar kādu no tālienes. Daudz laika veltīsi kāda sava tuvinieka vai drauga problēmu risināšanai. Iespējams, ka viņam gluži vienkārši vajadzēs plecu, uz kura izraudāties, taču var būt nepieciešama arī cita veida palīdzība. Labām manierēm būs sevišķi liela nozīme, ja vēlēsies patiesi palīdzēt citiem. Raizes sagādās kāda tuvinieka veselības problēmas. Romantiskajā dzīvē iezagsies pārpratumi un nebūšanas, kuras ātri vien pagaisīs. Gaidāms kāds pārsteidzošs notikums mājās. Neliels cerību stariņš parādīsies tiem, kuru sirdis nomoka neatbildēta mīlestība, taču ieteicams nesteigties un neizdarīt priekšlaicīgus secinājumus.

 

 

Strēlnieks

Šajā nedēļā uzzināsi interesantus jaunumus vai saņemsi kādu iespēju pateicoties komunikācijai ar kādu sievieti. Zvaigznes sola veiksmi, ieteikumus un jaunumus, kurus tev sniegs kāda citviet dzīvojoša persona. Norimsies pēdējā laika spriedze un stress saistībā ar kādu ieilgušu problēmu. Beidzot tev izdosies to veiksmīgi atrisināt. Ieteicams turpmāk būt apdomīgākam un analizēt situācijas, lai izvairītos no līdzīgiem starpgadījumiem nākotnē. Nedēļas gaitā dosies uz kādu īpašu pasākumu vai uzņemsi viesus mājās. Kāds notikums raisīs pozitīvas emocijas visas nedēļas garumā. Sirdī brīvajiem labvēlīgs laiks partnera meklēšanai, jaunu attiecību uzsākšanai kā arī komunikācijai ar draugiem no tuvienes un tālienes. Ar atplestām rokām uzņem jaunus cilvēkus savā dzīvē. Neskati vīru pēc cepures un neizdari secinājumus par konkrēto personu, balstoties tikai un vienīgi uz pirmo iespaidu. Dažkārt patiesas draudzības vai mīlestības iesākums ir nedaudz ērkšķaināks kā varētu vēlēties. Saņemsi informāciju par iespējām palielināt savu peļņu tuvākajā nākotnē. Būs iespējams noslēgt ilgi gaidītu finansiāla rakstura vienošanos vai līgumu. Strēlnieka zīmē dzimušie vīrieši var izmēģināt savu veiksmi loterijā, taču ieteicams neaizrauties un nelikt pārāk augstas likmes.

 

 

Mežāzis

Šī nedēļa tevi pārsteigs nesagatavotu. Tam sekas, diemžēl, var būt biežas garastāvokļa maiņas, bezmiegs un migrēna. Īpaši nozīmīga nedēļa gados jauniem vīriešiem un sievietēm. Tev nāksies pieņemt lēmumu, kurš noteikts tavu turpmāko attīstību un dzīvesstilu visa šī gada griezumā. Saņemsi jaunumus, vēstules un telefona zvanus no kādas sievietes, kura, visticamāk, dzīvo citā pilsētā vai valstī. Iespējams, viņa ir tava radiniece, draudzene vai biznesa partnere. Daļa no informācijas, ar kuru viņa dalīsies, būs saistīta ar neveiksmēm un vilšanos viņas pašas dzīvē. Gaidāmi īpaši notikumi mājās, kuri var būt nozīmīgi gan tikai tev personīgi, gan visai ģimenei kopumā. Sarunās ar citiem apspriedīsi kādu savu tuvinieku vai draugu laulību un tās nākotnes plāniem vai pašreizējo situāciju. Rūpes sagādās nepieciešamība atrisināt kādu finanšu problēmu. Var rasties vajadzība veikt kādu lielāku maksājumu vai arī aizkavēties gaidītās naudas saņemšana. Problēmas finanšu jomā pārrunāsi arī ar saviem draugiem un tuviniekiem. Iespējami arī papildus izdevumi saistībā ar kāda tuvinieka veselību.

 

 

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā nāksies pārvērtēt un paanalizēt savas attiecības. Galvenokārt tas būs nepieciešams pēdējo mēnešu laikā piedzīvoto pārbaudījumu un konfliktu dēļ. Iespējams, esi piedzīvojis neuzticību, spiediena izdarīšanu u.c. Nedēļas gaitā var izdoties noorganizēt kādu iepriekš atliktu tikšanos vai sarunu. Nozīmīga loma būs komunikācijai ar cilvēkiem, kuri dzīvo tālienē. Tavi plāni un vienošanās lielā mērā būs saistīti ar kādu ģimenes lokā esošu vīrieti vai zēnu. Labvēlīgs laiks darbā ar bērniem un jauniešiem. Darbošanās ar viņiem kopā raisīs tevī cerības un optimismu. Dosies uz tikšanos ar kādu vīrieti, kurš dzīvo citviet vai pārstāv citu tautību. Vairāk uzmanības veltīsi savai personīgajai un biznesa finanšu situācijai. Jau saskāries vai vēl tikai plāno pamatīgus izdevumus, līdz ar to budžeta plānošana un resursu apzināšana būs pat ļoti lietderīga. Iespējams meklēsi un atradīsi veidu, kā palielināt savus ienākumus vai sākt veidot uzkrājumu. Daudzi ņems dalību kādā sanākšanā vai dosies apciemot kādu sen neredzētu paziņu. Vīriešiem lieliski izdosies tikt galā ar pienākumu un doto solījumu pildīšanu savā ģimenē. Tas pats attiecas arī uz dažādiem mājsaimniecības darbiem un uzlabojumiem.

 

 

Zivis

Jau no paša nedēļas sākuma paturi prātā, ka dzīve allaž atradīs veidus, kā atbrīvot tevi no bezcerīgām saistībām un attiecībām, tādēļ, līdzko nonāc tamlīdzīgā situācijā, iztiec bez drāmas un pieej tai filozofiski. Necenties par katru cenu pārveidot visu pa savam, ja vien nevēlies sarīkot savā dzīvē nevajadzīgu haosu. Labs nāk ar gaidīšanu un tu to pavisam noteikti sagaidīsi. Gūsi jaunas iespējas un panākumus. Visā visumā nedēļa solās būt diezgan emocionāla. Daudz kas būs atkarīgs no tavas spējas kontrolēt sevi, savas emocijas un noskaņojumu. Var nākties veikt pirkumu saistībā ar kāda bērna plānotajām svinībām. Tie vecāki, kuru bērni jau pieauguši, šonedēļ pārrunās ar bērniem dažādus ar finansēm un investīcijām saistītus jautājumus. Sapratnes trūkums var kalpot par iemeslu īslaicīgām nesaskaņām ģimenē. Sarežģītāka var kļūt komunikācija arī ar citiem apkārtējiem cilvēkiem. Daļu uzmanības prasīs kāda zēna vai vīrieša veselības problēmas, kuru risināšanā būs nepieciešama arī tava palīdzība. Saņemsi patīkamus jaunumus, kuri saistīti ar kādu no taviem tuviniekiem. Iespējamas sarunas par un ap nekustamo īpašumu. Zivju zīmē dzimušajiem vīriešiem neizbēgams būs stress par kādu gaidāmu notikumu, tikšanos vai sarunu.

 

 

Lai labu mirkļu piepildīta tev šī nedēļa!

Iepriekšējais rakstsBrīvdienās liela nelaime notikusi pie Dienvidu tilta
Nākamais rakstsKādai ģimenei Covid-19 vīruss nesis sēru vēsti – VIDEO