Auns

Ja esi dzimis Auna zīmē, maijā piedzīvosi vilšanos saistībā ar kādu cilvēku, par kuru biji labākās domās. Kopumā šis mēnesis tev būs visai spēcīgs posms, kurā pavērsies jaunas iespējas dažādās dzīves jomās, kā arī veiksme tās pieņemt un realizēt. Šomēnes saņemsi nepatīkamus jaunumus par kādu meiteni vai sievieti. Lielu atbalstu un noderīgus padomus sniegs kāds par tevi vecāks un augstāk stāvošs cilvēks. Daļu izdevumu nāksies veltīt bērniem. Tie būs sava veida investīcija viņu nākotnē. Ar jau pieaugušiem bērniem vai mazbērniem tevi vienos dažāda rakstura finanšu saistības. Ja esi plānojis kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, jārēķinās ar sarežģījumiem, kuru rezultātā būs nepieciešams rast kompromisu. Nevairo sevī negatīvās emocijas, jo konkrētajā situācijā teju nekas nebūs atkarīgs no tevis paša. Mīlas dzīvē saasināsies kādas ilgstošas problēmas, dēļ kurām nāksies pieņemt vairākus svarīgus lēmumus. Apsvērsi dažādus iespējamos risinājumus un sapratīsi, ka ir jāveic drastiskas izmaiņas attiecībās, taču neesi vēl tām gatavs. Sievietēm ieteicams būt uzmanīgām komunicējot ar cilvēkiem dažādos pasākumos. Var gadīties, ka sastapsies ar kādu, kuram ir ļoti slikta reputācija. Vīriešiem vilšanos sagādās kādi jaunumi profesionālajā jomā.

 

 

Vērsis

Ja esi dzimis Vērša zīmē, maijā piedzīvosi kādu nepatīkamu finansiāla rakstura konfliktu. Tas norisināsies darba vietā, valsts iestādē vai bankā. Īpaši uzmanīgiem jābūt tiem, kuru darbs tiešā veidā saistīts ar naudu, pārdošanu, bankām vai kredītiestādēm. Šomēnes tevi iepriecinās jaunumi vai ieteikums, kurš palīdzēt gūt skaidrāku skatu uz nākotni, kā arī to, ko vēlies sasniegt. Nebaidies pieņemt jaunus izaicinājumus un piedāvājumus. Tie ieviesīs tavā dzīvē pozitīvas pārmaiņas, lai arī sākumā var šķist visai nenozīmīgi. Iespējams, dosies uz svinībām, uz kurām līdzi būs nepieciešams sagatavot piemērotu dāvanu. Tāpat pastāv iespēja, ka svinības rīkosi mājās, līdz ar to parūpēsies arī par svētku maltīti. Tiem, kuru radinieki dzīvo citās pilsētās, ciemos vai valstīs, nāksies piedzīvot vairākas delikātas situācijas, kuras raisīs spriedzi savstarpējās attiecībās. Notiekošais raisīs tevī skumjas, iespējams, pat asaras, taču vari būt drošs, ka jau drīz viss atrisināsies. Šajā mēnesī uzzināsi daudz jauna un iegūsi nozīmīgu informāciju, pateicoties tuvu un tālu dzīvojošiem draugiem. Ieliksi pamatus kādai jaunai draudzībai, romantiskām vai profesionālām attiecībām, kuras būs balstītas uz kopīgām interesēm. Sievietēm gaidāma nozīmīga saruna ar kādu vīrieti. Vīriešiem stresu un galvassāpes sagādās kāds bērns vai jaunietis.

 

 

Dvīņi

Ja esi dzimis Dvīņu zīmē, maijā lielu daļu savas uzmanības veltīsi nozīmīgiem notikumiem kāda bērna vai jaunieša dzīvē. Tie var būt saistīti ar karjeru, izglītību, kādu publisku uzstāšanos utml. Labvēlīgs laiks dažādu medicīnisko procedūru veikšanai un grūtniecības plānošanai. Atsevišķos gadījumos mērķa sasniegšanai var būt nepieciešams doties uz citu pilsētu vai valsti. Šomēnes gaidāms pieaugums kāda kolēģa, drauga, kaimiņa vai biznesa partnera ģimenē. Jau pavisam drīz uzlabosies situācija finanšu jomā. Veiksmīgi attīstīsies arī ar finansēm saistītie projekti. Daudzus iepriecinās papildus ienākumi, kurus izdosies gūt pateicoties ģimenes locekļiem. Šomēnes nāksies parūpēties par kādas tuvas sievietes, vecmāmiņas, mātes vai citas radinieces, veselību. Vienlaikus komunikācija ar viņu vai citu sievieti no radu loka var būt īpaši sarežģīta un emocionāla. Tevi iepriecinās patīkams uzmanības apliecinājums vai dāvana no tuva cilvēka.Sarežģījumi var parādīties attiecībās ar cilvēkiem, ar kuriem tevi vieno kopīgas intereses un mērķi. Kļūsiet par sava veida sāncenšiem. Tevi satrauks kāds nepatīkams starpgadījums vai jaunumi par kādu paziņu. Esi piesardzīgs un glabā personīgo informāciju un dokumentus drošā vietā – tie var kļūt par kāda garnadža mērķi. Vīrieši saņems kādu interesantu finansiāla rakstura piedāvājumu, kuru nāksies pamatīgi izvērtēt, pirms pieņemt.

 

 

Vēzis

Ja esi dzimis Vēža zīmē, maijā piedzīvosi nepatīkamu konfliktu ar kādu ļaunprātīgu sievieti. Viņa rīkosies savtīgi un ļaus vaļu savām ambīcijām gan darbā, gan privātajā dzīvē. Šomēnes var aktualizēties vairāki ar veselību saistīti jautājumi kāda tuvinieka, vīrieša, dzīvē. Nāksies risināt kādu ar mājsaimniecību vai nekustamo īpašumu saistītu problēmu. Tā kā šomēnes iecerētie plāni profesionālajā jomā būs maznozīmīgi, pastāv liela iespēja, ka piedzīvosi vairākus patīkamus pārsteigumus. Mēneša gaitā gaidāma noderīga un daudzsološa komunikācija vai tikšanās ar cilvēkiem no citām pilsētām vai valstīm. Ieteicams nopietnāk pārvērtēt savas attiecības ar tuviniekiem, ar kuriem jau ilgstošu laiku esi atsvešinājies. Labvēlīgs laiks juridisko jautājumu risināšanai. Tev priekšā ir interesantas tikšanās un sanākšanas ar draugiem, bijušajiem klasesbiedriem, kolēģiem utt. Drīzumā daudzi varēs baudīt lielākus ienākumus, pateicoties papildus darbam. Labvēlīgs laiks romantiskiem ceļojumiem, mīlestībai un flirtam. Saņemsi negaidītu pārsteigumu no kāda svešinieka. Uzņemsies finansiāla rakstura saistības, kā rezultātā būs nepieciešams sūtīt vai saņemt naudu. Vīrieši veiksmīgi spēs sevi pasargāt no kāda drauga vai paziņas liekulības. Sievietes baudīs tikšanās ar cilvēkiem no tuvienes un tālienes.

 

 

Lauva

Ja esi dzimis Lauvas zīmē, maijā piedzīvosi vairākas ar tuviniekiem saistītas problēmsituācijas, kuras ienesīs spriedzi ģimenē. Centies kontrolēt notiekošo, apslāpēt emocijas un rast piemērotu risinājumu. Pievērsīsi uzmanību arī konfliktiem ārpus ģimenes loka esošu cilvēku ģimenēs. Kāda drauga vai kaimiņa dzīvē var būt situācija, kurā būs nepieciešama tava palīdzība. Daudzi negaidīti gūs papildus ienākumus. Pastāv risks, ka šomēnes zaudēsi daļu savas naudas vai tevi skars neparedzēti izdevumi. Būs nepieciešams doties kādā ģimeniskā izbraucienā, lai, piemēram, apmeklētu kāzas vai citu nozīmīgu notikumu. Saņemsi jaunumus par kāda pazīstama cilvēka veselības stāvokli. Iespējams, viņam būs nepieciešama ārstēšanās slimnīcā, ķirurģiska manipulācija utml. Mēneša gaitā tevi nokaitinās kāds jauns darba kolēģis, klients vai jauni pienākumi. Baudīsi panākumus, kuru sasniegšanai pieliki ne mazums darba un enerģijas. Spēsi piepildīt kādu no saviem kvēlākajiem sapņiem, pateicoties neatlaidīgam darbam un ambīcijām. Vīrieši šomēnes nespēs atturēties no lielākiem tēriņiem. Sievietes daudz laika veltīs dažādu inovāciju veikšanai mājās, kā arī pārsteigs savus mīļos ar kulināriem meistardarbiem.

 

 

Jaunava

Ja esi dzimis Jaunavas zīmē, šomēnes saskarsies ar sarežģījumiem privātajā vai profesionālajā dzīvē, kuru pamatā būs kāds vīrietis – tavs radinieks vai kolēģis. Zināmu spriedzi var radīt nepieciešama doties tuvākā vai tālākā izbraucienā. Pacietības trūkums var rezultēties daudzos konfliktos. Maijs atnesīs vairākas iespējas gūt labākus ienākumus vai uzņemties papildus pienākumus. Nāksies strādāt vairāk, taču, līdz ar to, par ienākumiem sūdzēties nevarēsi. Šajā mēnesī saņemsi jaunumus vai dokumentu, kurš saistīts ar finansēm un būs tev labvēlīgs. Lielu lomu tavā karjerā un biznesā spēlēs kāda sieviete, kura piedāvās palīdzēt attīstīt kādu tavu ideju vai piedāvās labāku atmaksātu darba vietu. Negaidīti iepazīsies ar jauniem cilvēkiem vai saņemsi uzaicinājum tikties ar kādu, ko pazīsti jau ļoti sen. Kāda cita sniegtais ieteikums vai informācija var palīdzēt tev attīstīt sev nozīmīgus šī gada plānus. Daudzi iegādāsies vērtīgu pirkumu, kurš uzlabos komfortu mājās. Vīrieši liks augstas cerības uz darba un karjeras jautājumiem. Sievietēm veiksmīgi izdosies aizmirst pēdējo mēnešu laikā piedzīvotos nepatīkamos notikumus. Jo ātrāk tie tiks atstāti pagātnē, jo labāk.

 

 

Svari

Ja esi dzimis Svaru zīmē, maijā savās vai kaimiņu mājās sastapsies ar kādu jaunu cilvēku. Daudzi uzņems ciemos viesus uz vienu vai divām dienām. Labvēlīgs laiks, lai īslaicīgi pavadītu savu bērnu kādā ceļojumā, ekskursijā vai citā ilgstošākā prombūtnē. Redzēsi interesantus un savādus sapņus par cilvēkiem no sava radu loka. Būs nepieciešams laiks, lai tos pareizi interpretētu. Sapratīsi, ka pagātnē piedzīvotā negatīvā pieredze mīlas jomā patiesībā tev pavērusi durvis uz ko labāku. Maijā gaidāmi vairāki ar naudu saistīti notikumi. Iespējams, gūsi papildus ienākumus no darba. Neliec pārāk augstas cerības uz vieglas peļņas gūšanu. Drīzumā gaidāma veiksmīga attīstība tev svarīgos juridiskos jautājumos. Gaidāmas pozitīvas pārmaiņas tavā dzīvē. Pieņemsi svarīgu lēmumu, kurš nāks tev tikai par labu. Sievietēm priekšā ir tikšanās vai saruna ar cilvēkiem, kuri būs noskaņoti konfliktam. Vīrieši nedēļas nogales pavadīs sev netipiskā atmosfērā ārpus mājas, kopā ar draugiem. Saņemsi pārsteidzošus jaunumus, dokumentus vai ieteikumus.

 

 

Skorpions

Ja esi dzimis Skorpiona zīmē, mājās tevi iepriecinās papildus ienākumi ģimenes budžetā. Tāpat iespējams, ka saņemsi labāka darba piedāvājumu vai iespēju palielināt savu darba algu. Maijā var nākties dažādu iemeslu dēļ uz laiku šķirties no kāda cilvēka. Tas būs nozīmīgs solis tavā dzīvē un tas atstās pozitīvo iespaidu gan uz emocionālo stāvokli, gan profesionālo dzīvi. Plāni attiecībā uz darbu var izvērsties citādāk, nekā biji iecerējis, dēļ viedokļu sadursmes attiecībās ar kolēģiem vai priekšniecību. Mīlas dzīvē situācija būs kutelīga. Iespējams, būsi spiests lemt par labu kādām pārmaiņām, taču tās nevarēsi veikt, ja nebūsi tām līdz galam gatavs. Ar tuviniekiem apspriedīsi kādas tiesas prāvas attīstību, kurā arī viņi ir iesaistīti. Vēlēsies rast kompromisu kādā situācijā, lai atbrīvotu sevi no stresa. Atvainošanās nebūs risinājums un var otrā cilvēkā izsaukt pretēju reakciju gaidītajai. Piedzīvosi priekpilnu notikumu, kurš saistīts ar bērna piedzimšanu vai kāda jaunieša gūtajiem sasniegumiem. Vīriešiem nāksies organizēt nozīmīgas ģimenes vai biznesa tikšanās, kurās vajadzēs apvienot patīkamo ar lietderīgo. Pārrunāsi ar līdzcilvēkiem lēmumu veikt kādas sev nozīmīgas pārmaiņas. Tevi var pārsteigt negaidīta veiksme. Pievērs uzmanību šomēnes redzētajiem sapņiem – tie visi tev pavēstīs svarīgu informāciju. Sievietēm izdosies gūt lielāku skaidrību par un ap savu mīlas vai ģimenes dzīvi. Īpašas emocijas sagādās kāda saņemtā dāvana.

 

 

Strēlnieks

Ja esi dzimis Strēlnieka zīmē, maijā saņemsi jaunumus par kādu sev pazīstamu vīrieti. Ja tev ir bērni, pievērs vairāk uzmanības viņiem un centies pavadīt vairāk laika kopā gan sarunājoties, gan nododoties interesantām un aizraujošām aktivitātēm. Uzturi un kop šīs attiecības, ja nevēlies nokavēt kādu svarīgu notikumu savā dzīvē, kurš notiks ārpus mājas. Dažādi pārbaudījumi sniegs tev nozīmīgu dzīves mācību. Maijā saņemsi naudas sūtījumu no kāda cilvēka, kurš dzīvo tālienē. Tāpat pastāv iespēja gūt papildus ienākumus ģimenes budžetā no citiem avotiem. Piemērots laiks, lai padomātu par senu problēmu risināšanu. Iespējams, prātā iešausies veiksmīga ideja, kā atrisināt sarežģījumus mājās. Nelielas problēmas var rasties attiecībās ar kaimiņiem, īrniekiem vai izīrētājiem. Saņemsi ilgi gaidītus jaunumus vai ieteikumu, kuru varēsi izmantot savā labā. Šis mēnesis var izrādīties liktenīgs un pēc tā tavā dzīvē viss būs apgriezies kājām gaisā. Sievietes plānos vairākus patīkamus pārsteigumus un realizēs interesantas idejas. Saņemsi priekpilnus jaunumus saistībā ar kāda bērna va jaunieša izglītību vai karjeru. Vīriešiem maijs paies uz romantiskas nots. Centīsies izrādīt savu mīlestību pret otro pusīti oriģinālā un atmiņās paliekošā veidā.

 

 

Mežāzis

Ja esi dzimis Mežāža zīmē, maijā nāksies uzrotīt piedurknes, lai piestrādātu pie dažādu problēmu un pārpratumu risināšanas. Spēsi atrisināt ik vienu pagātnē radušos sarežģījumu. Šomēnes saņemsi naudu, pateicoties kādam dokumentam vai līgumam. Daudzi gūs iespēju pārrunāt iespēju saņemt algas pielikumu vai paaugstinājumu amatā savā darba vietā. Zvaigznes sola labvēlīgu situāciju finansiāla rakstura problēmu atrisināšanai. Dosies apciemot draugus vai tuviniekus, kuri dalīsies ar tevi savos pārdzīvojumos. Apmeklēsi svarīgu un īpašu tikšanos ar kādu kolēģi, priekšnieku vai biznesa partneri. Pārsteigumi šajā mēnesī lielākoties būs saistīti ar bērniem un jauniešiem. Daudzus pārsteigs jaunumi par grūtniecību, bērna piedzimšanu utt. Atsevišķos gadījumos var nākties veikt papildus izdevumus, kuri saistīti ar bērniem. Piedzīvosi veiksmīgu attīstību darbā un vai biznesā. Saņemtie lēmumi un informācija liks tev optimistiski raudzīties uz savu nākotni. Prieku sagādās kāds īpašs notikums darbā. Ņemsi dalību kādā pasākumā vai iesaistīsies diskusijās par un ap ģimenes lokā esošu meiteni vai sievieti. Lielākoties sarunas būs saistītas ar nozīmīgām pārmaiņām viņas dzīvē. Jārēķinās gan ar lielākiem ienākumiem, gan izdevumiem. Mežāža zīmē dzimušajām vīriešiem interesantu pieredzi sagādās komunikācija ar draugiem un tuviniekiem. Ja esi sirdī brīvs, pastāv iespēja, ka satiksi potenciālo partneri. Sievietes priecāsies par jaunumiem un notikumiem ģimenē, kā arī par materiālo un finansiālo stabilitāti.

 

 

Ūdensvīrs

Ja esi dzimis Ūdensvīra zīmē, maijā par iemeslu kopā sanākšanām mājās kalpos gados jaunākie ģimenes locekļi. Iespējams, uz laiku atvadīsies no bērna vai tuvinieka, kurš dosies komandējumā vai apciemos radiniekus.Saņemsi naudu no kāda tuvu vai tālu dzīvojoša tuvinieka. Šomēnes lieli pārsteigumi nav gaidāmi, taču no neparedzētām izmaiņām savos plānos izvairīties nespēsi. Patīkami iepriecinās papildus ienākumi ģimenes budžetā. Daudziem būs nepieciešams sakārtot dažādus ar mantojumu saistītus jautājumus. Ieteicams pievērsties nozaudētu vai bojātu dokumentu atjaunošanai. Gaidāma saruna ar draugiem, kuri iepriekš tevi aizvainojoši. Gaidīsi viņu atvainošanos un skaidrojumu par notikušo. Šomēnes dosies uz tikšanos ar kādu vīrieti, ar kuru pārrunāsi ģimeniskus vai finansiāla rakstura jautājumus. Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes vairāk komunicēs ar citām ģimenes lokā esošām sievietēm. Kopīgi iesaistīsieties dažādās aktivitātēs un tiksieties biežāk, nekā iepriekš. Vīriešiem jārēķinās ar vairāk pienākumiem darbā un biznesā. Maijs būs labvēlīgs mēnesis mīlas un romantikas jautājumos. Ja esi sirdī brīvs, ir pienācis laiks doties partneres meklējumos.

 

 

Zivis

Ja esi dzimis Zivju zīmē, maijs, pēc ilgāka sarežģījumu un neveiksmju pilna perioda, atnesīs vairākus priekpilnus notikumus. Gūsi iespēju sasniegt panākumus un ieteicams to patiesi izmantot, nevis palaist vējā. Tev priekšā ir pārmaiņu pilns mēnesis. Labvēlīgs laiks juridisko jautājumu sakārtošanai. Vilšanos sagādās kāds no ģimenes locekļiem, ar kuru tev ir finansiāla rakstura saistības. Ieteicams neaizrauties ar skrupolozu plānošanu – apstākļu rezultātā viss noritēs citādāk, nekā iecerēts. Labvēlīgs laiks profesionālo un biznesa attiecību attīstībai un nostiprināšanai. Spēsi gūt ievērojamus panākumus, ja liksi lietā darbu un ambīcijas. Saņemsi nepatīkamus jaunumus vai piedzīvosi sarežģītu notikumu, kurš saistīts ar kādu tuvinieku vai ģimenei pietuvinātu personu. Sarežģīts laiks laulības dzīvē tiem, kuru attiecības ar laulāto draugu jau ilgāku laiku ir nestabilas un saspringtas. Jauna krīze attiecībās var pielikt punktu kopdzīvei. Esi piesardzīgs un sargā sevi no iespējamām zādzībām, it īpaši atrodoties darbā. Gaidāma sanākšana mājās, kura atnesīs tev daudz un dažādas emocijas. Sievietēm šis būs nozīmīgs laiks ģimenes dzīvē. Ieteicams ļauties notikumu gaitai un pieņemt tos tādus, kādi tie ir.  Vīrieši var piedzīvot kādu situāciju mīlas dzīvē, kurā būs spiesti pieņemt svarīgu lēmumu un uzsākt atklātu, nopietnu sarunu ar otro pusīti.

 

Veiksmīgi!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 27. aprīlis
Nākamais rakstsVairākās naktīs gaidāmas salnas; sinoptiķis pastāsta, kad varam cerēt uz siltāku laiku