Klāt pēdējā oktobra pilnā nedēļa un skolēnu brīvlaiks, teju jau sagaidīsim sagaidīsim rudens pēdējo mēnesi – novembri. Ielūkosimies astroloģiskajā prognozē turpmākajām dienām!

Auns

Šīs nedēļas notikumi kļūs par sākumpunktu personīgajiem un profesionālajiem panākumiem. Tas var izraisīt vēlmi pārdomāt savus ilgtermiņa plānus. Nekrīti panikā! Tava apņēmība gūt panākumus var kļūt par vislielāko vērtību. Izbaudi klusumu, lai sakārtotu, atsvaidzinātu enerģiju un saņemtu pretī kaut nelielus, bet pozitīvus notikumus, kas padarīs tevi patiesi laimīgu. Šī nedēļa ir labs periods, lai sāktu darīt kaut ko jaunu. Vari mēģināt atrast jaunu hobiju. Pamēģini jaunas fiziskās aktivitātes,  lai mazinātu emocionālo stresu, ko, iespējams, izjūtu.

 

 

 

Vērsis

Nedaudz palēninātais dzīves temps palīdzēs atpūsties un pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Atļauj sev nedaudz pasapņot, bet saglabā stingru pamatu zem kājām. Nebaidies veltīt savu laiku mīļotajam cilvēkam, saņemsi pretī vairāk nekā gaidīji. Personiskās attiecības sāks pieņemt pozitīvus pagriezienus. Vienkāršas lietas būs tās, kas šonedēļ liks justies laimīgam. Koncentrē savu enerģiju palīdzot citiem, un tu skaidrāk nekā citkārt sapratīsi, cik svarīgi tev ir draugi un ģimenes locekļi. Līdz nedēļas beigām zvaigznes palīdzēs atrast jaunus veidus, kā gūt finansiālus labumus.

 

 

 

Dvīņi

Plāno izmantot savu paaugstināto enerģiju, lai veltītu to svarīgākajiem cilvēkiem savā dzīvē. Dali savu uzmanību un laiku ar viņiem un jūsu savstarpējais uzticamības līmenis ievērojami palielināsies. Ļauj citiem palīdzēt tev sasniegt panākumus jaunā dzīves jomā. Zvaigznes iezīmē, ka šī nedēļa ir labvēlīga ceļojumiem, romantikai vai kāda formāla pasākuma apmeklēšanai. Izmanto šo laiku, lai pārdomātu savu darbības virzienu. Kad saskarsies ar šķēršļiem, spēsi pārlēkt savai iespēju latiņai augstāk nekā spēsi sagaidīt. Centies izteikt, izrādīt līdzjūtību un sapratni pret citiem un iegūsi daudz liekāku uzticību pretī.

 

 

 

Vēzis

Šī būs nedēļa, kad atcerēties un sakārtot visas savas emocijas. Zvaigznes norāda, ka tu nevari turpināt vilkt aiz sevis emociju bagāžu, kas traucē tavu attīstību. Nesenā notikumu ķēde ir jāizvērtē godīgi, objektīvi. Planētas norāda, ka šajās dienās vari sajusties, ka tevi velk daudzos, dažādos virzienos. Izsaki savas jūtas, tas ļaus nokrist roku dzelžiem. Izrādi savas rīcības stiprumu, bet izmanto savu humora izjūtu, lai saņemtu to, ko vēlies no apkārtējiem.  Atļauj citiem cilvēkiem saredzēt savu sensitīvo pusi. Ja turpināsi uzturēt sevi labā, fiziskā formā, pats būsi ieguvējs –  kā fiziski, tā emocionāli.

 

 

 

Lauva

Neļauj apkārt notiekošajam kontrolēt, ierobežot tavas darbības. Izvairies no nepārdomātiem lēmumiem. Ja reiz esi nolēmis rīkoties, dari to! Zvaigznes norāda, lai parādi savas vadības spējas, taču izvairies no pārlieku agresīva uzvedības, vadības modeļa. Tu esi padarījis pietiekami daudz, lai sasniegtu personīgos panākumus šonedēļ. Planētu stāvoklis iezīmē, ka tev var rasties nepieciešamība no jauna izvērtēt savas prioritātes. Paturi prātā, kas tev patiesi ir nepieciešams, lai virzītos tālāk savos personīgajos mērķos.

 

 

 

 

Jaunava

Iespējams, tu šonedēļ sajutīsi vēlmi pēc  savu zināšanu un prasmju papildināšanas, taču vari piedzīvot zināmu pretestību. Trenē savu pacietību un tu spēsi veidot bāzi saviem nākotnes projektiem. Dziļāka izpratne par pasauli apvienojumā ar pacietību – var sekmēt pamatīgāku izpratni par apkārt notiekošo. Izmanto savu diplomātiju un izvairīsies no nevajadzīgas kavēšanās. Zvaigznes norāda, ka šajā nedēļā ir jācenšas rūpīgāk izvērtēt jebkādi dokumenti,  tāpat –  mēģini atrast kaut ko, kas tevi patiesi aizrauj. Lai tu būtu efektīvs un veiksmīgs, tev ir jākoncentrējas uz kopainu, kā arī nelieliem sīkumiem. Tikai tad, kad tu pats pret sevi izturēsies ar cieņu un būsi drošs par savu rīcību, spēsi palīdzēt kādam citam.

 

 

 

 

Svari
Zvaigznes norāda, ka šajās dienās tavā prātā var būt īstens domu haoss. Vairāk pieredzējušie partneri vai kolēģi var palīdzēt tev sasniegt labāku organizētību. Šis ir arī laiks, lai veiktu dažas izmaiņas savās mājās. Iespējams,  tu jau sen sajūti vēlmi mainīt mēbeles vai īstenot nelielus, kosmētiskus uzlabojumus. Tas var radīt, mudināt jaunu emociju vilni tavā dzīvē. Ja vēlies, lai apkārtējie tevi uztver nopietni, tev ir nepieciešams attīstīt savas profesionālās prasmes un iemaņas. Planētu stāvoklis iezīmē, ka šī nedēļa ir labvēlīgs laiks, lai sāktu jaunus projektus vai pat pamainītu karjeras virzienu. Durvis ir atvērtas! Tavi pamatīgie un uzticamie draugi var palīdzēt tev kādā grūtā situācijā. Iespējams, daudzi uzskatīs, ka tu par daudz prāto, bet nerīkojies. Ir īstais laiks paspīdēt ar savu intelektu!

 

 

 

 

Skorpions

Zvaigznes norāda, ka viss šajā nedēļā notiekošais, viss, ko piedzīvosi – būs tevis paša nopelns!  Tev ir nepieciešams atrast laiku, lai ļautos kaut nelielai jautrībai. Joprojām vēlēsies būt patiess pats pret sevi. Zvaigznes iezīmē, ka tev ir jāļauj, lai paša kaislības, dzīvesprieks, nevis kāda cita vēlmes  kļūst par notikumu virzītājspēku, motivāciju avotu. Esi atbildīgs par savām sajūtām! Kāds vecāks ģimenes loceklis var lūgt tavu palīdzību. Ja to nevēlies, labāk meklē kompromisu, pretējā gadījumā iespējamas dusmas un domstarpības. Uzklausi citus, bet neiestiedz  mājas problēmās, nelien pa vidu tur, kur tas nav nepieciešams. Kad tu būsi ticis galā pats ar savām iekšējām šaubām, tavi mērķi daudz skaidrāk izkristalizēsies un nonāks uzmanības centrā.

 

 

 

 

Strēlnieks

Biznesa partneri var būt tendēti kļūt pārāk atkarīgi no tevis. Esi elastīgāks ar viņiem. Zvaigznes iezīmē, lai šajā nedēļā atsakies no dažiem uzdevumiem, kas tev ir kļuvuši garlaicīgi. Šī ir laba nedēļa, lai izkļūtu no rutīnas un pievērstu lielāku uzmanību savai personīgajai dzīvei. Planētas norāda, ka pie horizonta var parādīties problēmas kādās tuvās attiecībās. Saglabā savu pozitīvo un optimistisko skatījumu uz dzīvi, komunicē šādā manierē. Ļoti ticams, ka tev būt nepieciešams no jauna izvērtēt savas prioritātes, lai atrisinātu kādas domstarpības.

 

 

 

Mežāzis

Šonedēļ zvaigznes tev ir paredzējušas daudz vairāk, nekā biji gaidījis. Ir pienācis laiks, lai tu varētu veidot papildus plānus. Tomēr iespējamas  problēmas ar kādu mīļu cilvēku, tikai bez panikas! Ikviens nomierināsies līdz šīs nedēļas beigām. Arvien pastiprināsies tava fiziskā enerģija. Viss, kas tev ir jādara, ir jākoncentrējas uz savu profesionālo darbību, skaidri jāplāno šajā nedēļā darāmos darbus, cenšoties atmest visu lieko. Atliec kādus projektus un ļaujies nelielai izklaidei.

 

 

 

 

Ūdensvīrs

Planētu stāvoklis iezīmē, ka tavā stilā nav lūgt atļauju, bet tev var būt nepieciešams atbalsts no kāda, tāpēc, iespējams, ir laiks mainīt savus uzskatus, lai saņemtu to, ko vēlies, nonākot tur – kur alksti. Parādi savas vadības spējas, bet izvairies no pārlieku agresīvas uzvedības. Pasaulē viss nav tikai melns vai balts, pastāv neskaitāmi daudz starptoņu!  Zvaigznes norāda, ka esi gatavs iekarot pasauli, ķeries vērsim pie ragiem! Atrodi labus veidus, kā izmantot savas kaislības.

 

 

Zivis

Planētas iezīmē, ka nav būtiski, ka tev ir pareizā atbilde, ja tu to izsaki un pielieto nepareizā vietā un laikā. Neļaujies negatīvismam. Tava efektivitāte un darba spējas var tikt atzinīgi novērtētas no apkārtējo puses, liekot apzināties, ka esi smagi strādājis, lai nopelnītu to, kas tev šobrīd ir. Planētu pozīcija šajā nedēļā iezīmē, ka tev būs nepieciešams rūpēties par kādu vai alksi, ka kāds savu gādību velta tev.  Nebaidies veikt nepieciešamos pasākumus, lai justos laimīgāks par savu dzīvi. Ģimenes dzīve var būt patiesi aizraujoša.

 

 

Veiksmīgas tev šīs turpmākās dienas!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 22. oktobris
Nākamais rakstsJaunas ziņas par laiku brīvdienās un turpmāk