Ieteicams šo dienu izmantot, lai izbaudītu laiku vienatnē vai laikus iesāktu drīzumā plānotos darbus.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šodien ieteicams uzņemties dažādos administratīvos un lietvedības darbus. Parasti tu esi ļoti strādīgs un kārs uz piedzīvojumiem, taču šodien tavs ikdienas straujais temps piebremzēsies un būsi noslēgtāks. Piemērota diena darbam ar dokumentiem.

 

versis

Vērsis

Vēršiem ieteicams pretoties saviem instinktiem šajā dienā. Tev ir daudz kā kopīga ar šobrīd mēnesī valdošo Jaunavu, tādēļ pastāv liels risks, ka sevi pārāk daudz apkrausi ar dažādiem pienākumiem un darbiem. Lai izvairītos no pārstrādāšanās, atrodi laiku arī relaksācijai un komunikācijai ar citiem.

 

dviniDvīņi

Dvīņiem vajadzētu būt atvērtiem pret lietām, cilvēkiem un apkārt notiekošo. Nenāktu par ļaunu šo dienu izmantot, lai paveiktu iekavētos darbus, taču, diemžēl, var gadīties, ka pat tam nebūs pa spēkam uzveikt ikdienā dominējošo vēlmi komunicēt, atstājot pienākumus novārtā.

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams pilnībā izmantot Mēnesi, kamēr vien atrodies savā darba vietā. Tu esi apzinīgs darbinieks, kurš vienmēr visu izdara laikā vai pat pirms laika un Jaunavas sniegtā produktivitāte ļaus tev paveikt vēl vairāk, sniedzot patīkamu gandarījumu. Dodoties mājās gan labāk atgriezies savā ierastajā ritmā.
 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie, atšķirībā no daudziem šajā dienā, nejutīs īpašu motivācijas pieplūdumu, taču zināmu ietekmi mēness tomēr atstās. Parasti tu esi atvērts, skaļš un ārišķīgs, savukārt šodien labprātāk izvēlēsies palikt savā vietā, kas tev sniegs arī pāris priekšrocības.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šodien vajadzētu ievērojami samazināt darba vietā pavadīto laiku. Mēness šodien nozīmē, ka būsi tendēts sevi pārslogot. Parūpējies par savu veselību un, ja no pienākumiem šajā dienā neizbēgt, velti vismaz gana daudz laika, lai atgūtu enerģiju ar gardu un kvalitatīvu maltīti.

 

svariSvari

Svariem ieteicams koncentrēties uz saviem darba pienākumiem, taču būt pieejamiem, ja kādam nepieciešama palīdzība. Lieli konflikti nav gaidāmi šajā dienā, ņemot vērā, ka ik viens šajā dienā savu uzmanību veltīs tikai darbam. Neraugoties uz to, esi gatavs doties citiem talkā, ja tomēr radīsies vajadzība.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem jāpievērš lielāka vērība tam, kā viņi atttiecās pret saviem līdzcilvēkiem. Tu esi atturīgs pret katru, kurš cenšas tev pietuvoties un tas ir visai traģiski gan attiecībās ar kolēģiem, kur liela loma ir spējai sastrādāties, gan atiecībās ar mīļajiem cilvēkiem, kuri vēlas par tevi parūpēties.
 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem darba vietā jāpievēršas darbam, savukārt pārējā laikā jāizbauda vientulība. Šodien, kad valda Mēness, būsi sevišķi strādīgs un gūsi ievērojamus rezultātus darbā, taču tavai būtībai nepieciešama arī ikdienišķa būšana vienatnē, kuru veltīt meditācijām vai pārdomām.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams izmantot mēnesi Jaunavas zīmē uz pilnu atdevi un strādāt tik ilgi un daudz, cik prāts un ķermenis to ļauj. Tu esi spēcīgs un spēj paveikt daudz, taču neaizmirsti sevi atalgot ar pilnvērtīgu atpūtu dienas beigās.
 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem jāapsver iespējas pievērsties savu personīgo ideju un vērtību sludināšanai. Tev būs gana daudz laika, spēka un enerģijas, lai ar pilnu atdevi pavadītu darba dienu un vēl papildus nedaudz laika ziedotu sev nozīmīgu un saistošu jautājumu risināšanai.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmes pārstāvjiem vajadzētu mēģināt pavadīt vairāk laika kopā ar komunikabliem cilvēkiem, kuri dzimuši Dvīņu vai Svaru zīmē.Labvēlīga diena, lai atgūtu iekavēto darbā, taču izvairies no pārāk daudz pienākumu uzņemšanās.

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām JŪNIJS solās būt īpaši veiksmīgs
Nākamais rakstsSmaga avārija šorīt notikusi uz Valmieras šosejas, izskan skumja vēsts