Šo dienu ieteicams pavadīt aktīvā veidā. Tā var izrādīties ļoti daudzsološa tavā karjeras jomā, ja vien nesēdēsi rokas klēpī salicis. Iespējamas arī dažādas mazas uzvaras tavā privātajā jomā. Ja tev jau ir attiecības – pievērs tām uzmanību, atdzīvini romantisko dzirksti.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien varēsi demonstrēt savu lielisko iztēli, pildot dažādus darba uzdevumus. Savu pašreizējo projektu varēsi pabeigt ļoti radoši un izpelnīties uzslavas, var gadīties, ka kolēģi sāks tevi apskaust. Īsāk sakot – tu šodien būsi visapspriestākais cilvēks darba vidē. Lai arī patīkami – tomēr nepaliec iedomīgs.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nav vēlams uzticēties visam, ko tev kāds saka, kā arī bažīties par lietām, kas patiesībā ir maz zināmas. Ja ļausi sevī ieviest bailes, var izrādīties, ka pilnīgi nepamatoti reaģēsi uz svarīgām lietām, kas patiesībā tev varētu ļoti daudz ko nozīmēt. Paraugies uz dažādiem aspektiem, ko saredzi pats, tā vislabāk spēsi noteikt, no kā vajadzētu uzmanīties.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šai dienai solās būt liela nozīme tavā dzīvē. Iespējams, veiksmīgi varēsi tikt galā ar kādu sarežģītu jautājumu, par ko izpelnīsies lielu pateicību. Vakarā tev pašam būs nepieciešams morālais atbalsts un, iespējams, tiks apdraudētas arī tavas romantiskās attiecības. Šādā veidā varēsi novērtēt kāda cilvēka palīdzību.

 

 

vezis-mil-horVēzis    

Šodien tu būsi, varētu teikt, veiksmes luteklis. Pateicoties dažādām laimīgām sakritībām, tev būs iespējams uzlabot savu finansiālo stāvokli vai karjeras iespējas. Lai nu kā, nevajadzētu to visu uztvert kā pašsaprotamu lietu, bet iemācīties izjust pateicību un cienīt tos, kuri daudz darījuši tavā labā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev nevajadzētu sūdzēties apkārtējiem par savām neveiksmēm. Tas var radīt pilnīgi pretēju rezultātu tam, uz ko biji cerējis. Beigās tā iespaidā tu vari pārstāt cīnīties par to, kas tev patiesi svarīgs, lai gūtu profesionālo izaugsmi. Var gadīties, ka tev palīdzēs kāda laimīga nejaušība, kas ļaus atgūt tev savu cīņassparu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, šodien kopā vēl ar kādu personu, tu iesaistīsies bīstamā spēlē. Var gadīties, ka tas, ko darīsi būs pat pretlikumīgi. Tiesa – viss ir paša ziņā, kam ļauties, bet kam tomēr ne. Tev būs kārdinājums iesaistīties šajā procesā, jo tas varētu tev solīt lielu peļņu, taču padomā arī saprātīgi par iespējamajām sekām.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien, iespējams, beidzot varēsi iegādāties kaut ko tādu, par ko jau ilgu laiku esi sapņojis. Var gadīties, ka par to atdosi visus savus ietaupījumus un tev vēl nāksies aizņemties no kāda. Taču tavs prieks par iegādāto būs neaprakstāms. Pirkums var izrādīties par iemeslu uzdzīvei un traucētam nakts mieram.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien palielināsies tava spēja un nepieciešamība rūpīgāk pievērsties darbam. Iespējams, nāksies atgriezties darbos un lietās, kas kādu laiku nav bijušas jāizmanto. Mēģini domāt loģiski un nepakļauties tikai kaut kādiem rāmjiem. Pēc darba dienas jutīsies noguris, tāpēc būs grūti piespiest sevi padarīt vēl kādus mājas darbus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu, visticamāk, sāksi vairāk uzmanības pievērst savai privātajai dzīvei, jo nevēlēsies, lai apkārtējie zina dažādas tavas dzīves nianses. Tas viss sola izdoties, jo romantiskās attiecības patiesi ir tas, kas notiek starp diviem cilvēkiem, tās nav jāizklāsta visiem apkārtējiem. Ja kāds nevēlas to saprast – tās ir viņa problēmas, neuztraucies par to, bet dari to, ko uzskati par labu un vajadzīgu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien vari gūt lielus panākumus. Bez lielām grūtībām būs iespējams sasniegt dažādas jaunas iespējas karjeras jomā. Dienas otrajā pusē, iespējams, saņemsi kādu lielisku likteņa dāvanu – romantisku paziņu, kas tavu ikdienas rutīnu izkliedēs un liks tavai sirdij pukstēt straujāk mīlas ritmos. Visticamāk, kopā pavadīsiet šo vakaru.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev izdosies stiprināt savas pozīcijas darba vidē. Ātri spēsi atrast kopīgu valodu ar jauno vadītāju un, iespējams, sajutīsi, ka lieliski vari viņam palīdzēt ātrāk piekļūt personālam, sazināties ar viņiem normālā, saprotamā un draudzīgā veidā. Kolēģi, iespējams, tevi nesapratīs, taču vēlāk, visticamāk, atzīs, ka esi rīkojies pareizi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tev ieteicams pilnībā neiejaukties nekādos darba procesos, bet ļaut tiem ritēt savu gaitu. Koncentrējies tikai uz to, kas ir jādara tieši tev, centies visu paveikt pēc labākās sirdsapziņas un neuztraucies par to, ko apkārt runā vai dara kolēģi. Neiesaisties nekādās intrigās, nedod iemeslu sevi ieraut nekādās šāda veida diskusijās vai manipulācijās.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsAvots: Karalis Čārlzs III iznīcina monarhiju
Nākamais rakstsParādās pavisam jaunas prognozes par laiku turpmākajās dienās