Auns

Šodien nebūsi noskaņojumā kaut ko iegādāties, mainīt vai pasūtīt, tādēļ jebkādus ar finanšu jomu saistītus jautājumus atliec uz citu dienu. Citādi nāksies pievērsties sev nozīmīgu, personīgu vai ar dzīvesvietu saistītu jautājumu risināšanai. Iespējams, izveidosi jaunu dizainu savam mājoklim, smeļoties iedvesmu internetā un konsultējoties ar mīļoto cilvēku, kuram ir nepārspējami laba gaumes izjūta.

 

 

Vērsis

Šodien alksi gūt panākumus attiecībās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Lai to izdarītu, centies būt drosmīgs un relaksēts. Atbrīvoties no nervozitātes var palīdzēt dažādas pamācības internetā par un ap to, kā uzsākt flirtu. Iedomājies, ka tev jāspēlē loma –kaislīgas sievietes vai prasmīga mīlnieka – mačo loma. Kad būsi smēlies gana daudz zināšanas virtuālajā vidē, dodies dzīvē, lai pielietotu tās praksē.  

 

 

Dvīņi

Šodien būsi pamatīgi attālinājies no jebkāda veida loģikas. Tava rīcība būs nevis praktiska, bet gan naiva un  bērnišķīga. Ieteicams ar šādu attieksmi neķerties klāt ģimenes budžetam un citiem finanšu jautājumiem. Izmanto šo dienu, lai vairāk komunicētu ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem. Uzzini, kādi ir viņu hobiji un intereses.

 

 

Vēzis

Šodien metīsies veikt pārmaiņas savas dzīvesvietas interjerā. Tev palīdzēs arī kāds tavs draugs, kurš būs izlēmis tevi negaidīti apciemot. Pateicoties viņam, atbrīvosies no lēruma vecām, nederīgām lietām un mēbelēm. Pēc lielo pārmaiņu īstenošanas sāksi domāt, kur iegūt papildus līdzekļus trūkstošo lietu iegādei. Diemžēl, šajā sakarā draugs tev palīdzību nevarēs sniegt.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams turēties tālāk pa gabalu no ātrās ēdināšanas iestādēm. Ņem līdzi maltīti, ko pagatavoji mājās, vai arī veic pasūtījumu ēdiena piegādei, taču nenašķojies ar pa ceļam nopirktām kūciņām vai nezināmas izcelsmes burgeriem. Esi piesardzīgs komunikācijā ar kolēģiem. Kāds no viņiem var mēģināt nozagt tevis paustās idejas. Dari visu, lai savu darbu un ar to saistītos plānus turētu slepenībā.

 

 

Jaunava

Šodien daudzi griezīsies pie tevis pēc padoma. Centies miermīlīgā veidā atbrīvoties no visiem palīdzības lūdzējiem. Pretējā gadījumā var nākties pašam iekļūt kādā mulsinošā situācijā. Tas, kuram tev tiešām šodien vajadzēs sniegt savu palīdzību, ir gados jauns tuvinieks, kurš norūpējies par savu brāli vai māsu. Tikai un vienīgi tavos spēkos būs viņu uzmundrināt un nepieciešamības gadījumā atbalstīt arī finansiāli.

 

 

Svari

Šodien būsi pārlieku neapdomīgs savos izteicienos, kā rezultātā svarīgas sarunas laikā izspļausi ko absolūti nepiemērotu vai pat aizvainojošu. Tavs sarunu biedrs nespēs aizmirst šo starpgadījumu un noraidoši atbildēs uz tevis izteikto lūgumu. Vēl viens tev bīstams faktors šajā dienā – laikapstākļi. Nebaidies sabojāt savu frizūru ar siltu cepuri, jo pretējā gadījumā var nākties pamatīgi sasirgt.  

 

 

Skorpions

Tevi abosolūti neapmierinās tas, kā izvērtīsies šī pirmdiena. Būsi nokaitināts no jauno kolēģu puses, taču nedrīkstēsi viņam atklāti pateikt visu, ko domā par viņa neprofesionalitāti. Šis cilvēks, strādājot kādas svarīgas personas aizsegā, uzvedīsies tā, it kā viņam būtu imunitāte pret tavu kritiku un aizrādījumiem, līdz ar to tev neatliks nekas cits, kā vienkārši paciest notiekošo.

 

 

Strēlnieks

Šodien gaidāma sarežģīta saruna ar kādu savu pielūdzēju. Vēloties atbrīvoties no šī cilvēka, sagatavosi īpašu runu, taču rezultātā, pašā kritiskākajā brīdī, aizmirsīsi visus iepriekš izdomātos argumentus. Saprotot, ka kaut kas nogājis greizi, sāksi satraukties, sarkt un bālēt. Tavs monologs ievirzīsies pavisam citās sliedēs un atskārtīsi, ka pret cilvēku, no kura vēlējies atbrīvoties, sāc izjust līdzjūtību.

 

 

Mežāzis

Šī diena noritēs mierīgi, bez ievērojamiem sasniegumiem. Vienīgais nozīmīgais notikums būs kādas jauna apģērba iegāde, par kuru sajūsmā būs visi, kas to ieraudzīs. Diemžēl, pats nebūsi īpaši apmierināts ar savu pirkumu un nolemsi pēc iespējas ātrāk nomest savu svaru, kā rezultātā visu nakti meklēsi tievēšanas līdzekļus un metodes virtuālajā tīmeklī.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams nerīkoties pārsteidzīgi, strādājot pie kāda atbildīga projekta. Esi uzmanīgs un pievērs uzmanību arī dažādiem sīkumiem. Nebaidies pie tā pavadīt vairāk laiku, nekā biji plānojis. Apzinies, ka tas ir tā vērts un, pateicoties šim projektam, var ievērojami pieaugt arī tavi ienākumi, kuri ļaus tev ātrāk iegādāties to, par ko esi vienmēr sapņojis.

 

 

Zivis

Šodien pavērsies durvis uz jaunām karjeras iespējām. Nepalaid tās garām un nebaidies prezentēt sevi kādai svarīgai personai. Viņš pavisam noteikti novērtēs tavu profesionalitāti un ar lielāko prieku uzņems savā komandā. Zinot, ka tevi sagaida šāda nozīmīga iespēja, no rīta piedomā vairāk pie ārējā tēla un izvairies no drosmīgiem eksperimentiem saistībā ar matu sakārtojumu.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl slavenais šefpavārs Rītiņš zaudējis cīņu par dzīvību
Nākamais rakstsNoticis nepatīkams pavērsiens Mika Dukura “Supernovas” fināla sāgā