Šī diena kopumā solās būt visai rosīga un mundra. Nedrīkst aizmirst par saviem pienākumiem, lai cik ļoti arī gribētos atpūsties. Jau laikus ieplāno sev brīvo laiku, kad varēsi atpūsties.

 

Auns

Tu šodien būsi pilns ar jaunām idejām, no kurām teju katra izrādīsies ļoti noderīga, taču katrai būs kāda sava atšķirīgā problēma. Pirms tu kādam tās centīsies ieteikt vai prezentēt, tev noteikti vajadzētu izmēģināt un rūpīgi pārdomāt, ko un kā teiksi. Atsaucoties uz vienu vai otru argumentu, neaizmirsti arī savu dabisko emocionālo raksturu. Tavas emocijas – tā ir atslēga, kas var atvērt daudzas durvis. Emocijas būs nepieciešamas arī vakarā, iesaistoties privāta rakstura tēmās.

 

 

Vērsis

Šodien tev vajadzētu dienas vadības grožus ļaut uzņemties tavam partnerim, jo īpaši, ja esi precējies. Ja tavā dzīvē vai darbā radušās kādas problēmas, šobrīd nevajadzētu ļaut tām bojāt tavu garīgo veselību un slīgt negatīvās emocijās. Mēģini iedrošināt ne tikai sevi, bet arī savu partneri, atbalsot viņa lēmumus un idejas. Turklāt, ja jūs palīdzēsiet viens otram mazajās lietās, jūs kopā spēsiet daudz vairāk paveikt.

 

 

Dvīņi

Šodien tev priekšā ir daudz vilinošu izredžu. Lai tava karjera pastāvīgi attīstītos, tev, iesējams, būs grūtības sarunāties ar savu priekšnieku. Šī persona augstu novērtēs tavu potenciālo vērtību, taču ir ļoti svarīgi, lai tu radītu labvēlīgu kopējo iespaidu. Neapdomīgi un neatbilstoši joki ,pie kuriem esat pieraduši smieties draugu lokā, šajā dialogā būs pilnīgi neproduktīvi.

 

 

Vēzis

Šodien, iespējams, tev nāksies izjust nelielu vilšanos. Tas varētu notikt tā, ka visnepiemērotākajā brīdī darboties atteiks kāda tavam darbam svarīga ierīce. Tas nozīmē, ka nevarēsi pabeigt svarīgo darbu, taču boss, par laimi, spēs saprast situāciju un to, ka tā nav atkarīga no tevis. Iespējams, šis misēklis beigās izvērtīsies tev par labu, jo tiksi ātrāk mājās. Iegūto laiku ieteicams izmantot romantikai.

 

 

Lauva

Šodien tu, iespējams, būsi pat pārsteigts par mieru, kas parādīsies tavās personīgajās un ar karjeru saistītajās lietās. Izmanto šo periodu savas labklājības attīstīšanai. Pēc darba noderīgi būtu apmeklēt SPA vai izbaudīt masāžu, vai vēl kādu citu relaksējošu procedūru. Ja pēdējā laikā jūties slikti, dodies pie ārsta, lai uzzinātu vairāk par šo sajūtu cēloni.

 

 

Jaunava

Tu šodien tiksi iesaistīts kādā ļoti sarežģītā projektā, kas prasīs gan iemaņas, gan lielu pacietību. Šī darba rezultātus un augļus varēsi baudīt ne ātrāk kā pēc mēneša, iespējams, pat vēl nedaudz vēlāk. Liec lietā visu savu enerģiju un radošo potenciālu darbam, bet neaizmirsti vakarā par atpūtu. Ātrākais veids, kā atbrīvoties no noguruma, būs iespēja apmeklēt saunu vai baseinu. Īpaši noderīgas tavam ķermenim būs ūdens procedūras.

 

 

Svari

Šodien var nākties iesaistīties sarežģītās diskusijās ar savu priekšnieku. Iespējams, viņš ar smaidu uztvers to, ka stāstīsi, ka plāno atstāt savu pašreizējo amatu. Viņš uzskatīs, ka viss, ko tu šajā jomā saki, ir farss, un tu vienkārši vēlies panākt ko vairāk savā labā. Taču nē, kad tu patiesi iesniegsi atlūgumu, tavs boss sajutīsies skumji. Viņš, visticamāk, pat piedāvās palielināt tavu algu, atsaucoties uz to, ka viņš augtu novērtē tavu profesionalitāti.

 

 

Skorpions

Šodien, iespējams, saņemsi apstiprinājumu par kādām no savā zemapziņā esošajām bailēm. Ticams, ka tas būs saistīts ar to, ka tev uzmanību nepievērsīs cilvēks, kurš tev ļoti interesē. Viņš neinteresēsies pat tad, kad būsi ģērbies īpaši drosmīgi, pat izaicinoši. Iemesls pēc viņa domām būs tas, ka tev ir pārāk zems pašnovērtējums. Tieši tagad ir pienācis laiks, lai tu domātu un strādātu pie tā uzlabošanas, kā arī atbrīvotu sevi no daudziem kompleksiem.

 

 

Strēlnieks

Šī solās tev būt visai produktīva diena. Tev pietiks laika ne tikai savu darbu paveikšanai, bet spēsi vēl palīdzēt arī tiem, kuriem nepieciešama tava palīdzība. Šis cilvēks (vai vairāki) būs ārkārtīgi pateicīgs par tavu palīdzību, tāpēc apgalvos, ka tu vienmēr varēsi paļauties un rēķināties, ka arī viņš izlīdzēs, ja būs tāda nepieciešamība. Vakarpusē tu, iespējams, vēloties uzzināt vairāk par šo cilvēku, pētīsi viņu sociālajos tīklos, uzzinot daudz jauna un interesanta.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu lieki tērēt nevienu mirkli. Ja tu šodien pilnībā neparādīsi savu profesionalitāti, var pat tikt apdraudēta tava karjera. Nebaidies piedalīties kādā ļoti sarežģītā projektā, jo tas pavērs tev jaunas iespējas un profesionālos apvāršņus. Tu veiksi šo projektu daudz vieglāk un ātrāk, ja darīsi to kopā ar savu kolēģi, kuram uzticies.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien, iespējams, tevi apbēdinās ziņas, kas saistītas ar kādu tev tuvu cilvēku. Ticams, ka tu uzzināsi, ka šis vecākā gadagājuma cilvēks ir saslimis un vēlas, lai tu viņu apmeklētu. Tas ir tieši tas, ko tu darīsi, atliekot savus personīgos šī vakara plānus. Pastāsti arī savam mīļotajam cilvēkam vai draugiem, ar kuriem biji ieplānojis pavadīt vakaru, kāds ir iemesls tam, ka tev pēkšņi jāmaina plāni.  

 

 

Zivis

Šodien, iespējams, izjutīsi lielu lepnumu par kādu no jaunākajiem ģimenes locekļiem. Bērns, kurš būs sasniedzis lielus panākumus radošajā procesā, mācībās, sportā vai tamlīdzīgi, vēlēsies iegūt kādu jaunu un diezgan dārgu lietu. Tu nespēsi šim uzcītīgajam cilvēkam to atteikt, tāpēc kopā dosieties iepirkties. Kad vēlamais tiks nopirkts, tu nenožēlosi nevienu iztērēto centu, jo redzēsi, cik šis cilvēks ir laimīgs par iegūto.

 

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsGaišā dienas laikā Rīgā noslepkavo vīrieti; policija nekavējoties iedarbina plānu “Slazdi”
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 13. marts