Auns

Šo dienu uzsāksi ar ne pārāk lielu entuziasmu. Zinot, ka šajā nedēļas nogalē nevarēsi aizmirst par darba pienākumiem, prieks par drīzumā esošajām brīvdienām izpaliks. Tavs šīs dienas vakars aizritēs tieši tā, kā citi vakari. Ieskriesi ciemos pie drauga uz īsu mirklīti, taču galu galā mājās atgriezīsies ne ātrāk kā pusnaktī, jo abi kopā spontāni nolemsiet uzrīkot visai skaļu ballīti.

 

 

Vērsis

Šodien atklāsi jaunas interneta piedāvātās iespējas. Sapratīsi, ka, ja vēlies, vari virtuālajā vidē nopelnīt visai pieklājīgu naudas summu. Tu izlemsi darboties kādā jomā, kurā jau esi guvis gana daudz prasmju un zināšanu, kā rezultātā jau šodien saņemsi pirmo peļņu. Tas iedvesmos tevi tik ļoti, ka nolemsi neapstāties pie sasniegtā, līdz ar to tavā dzīvē ienāks jauns hobijs, pateicoties kuram varēsi papildināt savu budžetu.  

 

 

Dvīņi

Šodien nelaimīgu tevi darīs laulības dzīve. Tu pasniegsi savam mīļotajam vērtīgu dāvanu, taču viņš to pilnībā ignorēs, kas gan būs mazākā no tavām problēmām. Tālāk sekos pamatīgs strīds, kura laikā tiksi apvainot par nespēju menedžēt un plānot finanses. Jutīsies aizvainots, lai arī dzirdētajā būs daļa patiesības. Nākamreiz ieteicams pārsteigt mīļoto ar dāvanu, ko esi iegādājies par saviem personīgajiem līdzekļiem, nevis no ģimenes budžeta.

 

 

Vēzis

Šodien gaidīsi kādu daudzsološu tikšanos ar priekšniecību. Runājot zem divām acīm ar savu vadītāju, saņemsi ļoti vilinošu piedāvājumu (iespējams došanos komandējumā uz ārzemēm vai paaugstinājumu amatā). Piekrīti visam, ko dzirdēsi. Nešausti sevi un nedomā par to, ko par notiekošo padomās tavi darba kolēģi.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams nebūt pārlieku prasīgam pret savu otro pusīti. Ja tavs partneris paziņo, ka nākamo nedēļas nogali vēlas pavadīt mājās, akceptē šo ideju. Neizrādi nepatiku par savu izbojātajiem plāniem – tos varēsiet realizēt tad, kad tavs partneris būs atrisinājis visus šī brīža sarežģījumus. Esi viņam blakus, atbalsti un palīdzi tikt galā ar šīm problēmām.

 

 

Jaunava

Šodien gūsi lielu publisko atpazīstamību, kas notiks pateicoties tavai publikācijai kādā no sociālajiem tīkliem. Šis ziņojums uzrunās lielu skaitu cilvēku, kas novedīs tevi pie negaidītu secinājumu izdarīšanas. Tu nolemsi, ka tev priekšā ir spoža nākotne kā populāram blogerim, kurš raksta par visdažādākajām tēmām. Iespējams, tā tik tiešām ir, taču, pirms sāc būvēt jaunu karjeru, padomā, vai tā nesīs tev gana daudz ienākumu.

 

 

Svari

Šodien apšaubīsi savu intuīciju. Šīs neskaidrības pamatā nebūs nekas īpašs, tikai nepārliecība pār sevi un iepriekš pieredzētā negatīvā pieredze. Tā vietā, lai ļautu bailēm augt augumā, sāc darboties. Ātri pabeidz savus darba pienākumus, lai ātrāk varētu doties mājās, kur varēsi pavadīt brīvo laiku pats ar sevi un sakārtot pa plauktiņiem domas.  

 

 

Skorpions

Šodien būsi pārsteidzīgs savos vārdos un pārmērīgi lēns visā, kas saistīts ar darbu. Uzvedīsies kā līderis, aizraujot apkārtējos. Kolēģi, kuri patiešām uzticas tavam redzējumam un idejām, neapzinoties sāks sekot tev līdzi. Tādēļ ir īpaši svarīgi iepriekš visu pārdomāt un saplānot. Ja kādam no taviem atbalstītājiem nāksies piedzīvot vilšanos vai neveiksmi, tad zini, ka viņa uzticība tev būs zudusi.

 

 

Strēlnieks

Šodien tiksi apvainots plaģiātismā. Prezentēsi saviem tuvākajiem draugiem projektu, pie kura strādāji ļoti ilgu laiku, taču, to ieraugot, viens no taviem draugiem to nosauks par patētisku parodiju kādam slavenam cienījama autora darbam. Dzirdot šo kritiku, nesteidzies veikt labojumus savā projektā – vispirms pārliecinies, vai tavs draugs nav kļūdījies.

 

 

Mežāzis

Šī diena atstās patīkamu pēcgaršu. Tava darba diena izvērtīsies krietni īsāka, nekā citiem kolēģiem. Rezultātā tev būs vairāk brīvā laika, lai saplānotu līdz pēdējai detaļai savu apģērba komplektu vakarā paredzētajai ballītei vai kultūras pasākumam. Kad tajā ieradīsies, visi acu skatieni tiks pavērsti pret tevi un pavisam noteikti atradīsies uzmanības centrā. Pavisam noteikti nepaliksi nepamanīts arī savas simpātijas acīs.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien nespēsi kontrolēt dusmas, kuras provocēs tava partnera rīcība. Pastāv iespēja, ka strīda iemesls būs dārgs pirkums, kuru tavs mīļotais no tevis slēpa un, kura iegādei tika izlietoti teju visi līdzekļi no ģimenes budžeta. Tev ir tiesības būt dusmīgam, taču atceries, ka tavas dusmas iztērēto naudas summu neatgriezīs. Labāk vienojies ar partneri, ka viņš visus savus ienākumus veltīs šī budžeta cauruma aizlāpīšanai.

 

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi kādā eksotiskā vietā. Tevi turp doties uzaicinās cilvēks, kurš jau ilgāku laiku cenšas iekarot tavu sirdi. Tomēr šis ekstraordinārais randiņš nemainīs tavu skeptisko nostāju pret viņu. Neliec viņam mocīties agonijā, nedodot skaidru atbildi. Ja aizvien uzskati, ka nevēlies ar viņu uzsākt attiecības, pasaki paldies par kopā pavadīto laiku un laipni izskaidro, ka viņš priekš tevis nav piemērots.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsSkumji beidzies mēģinājums noraut Ukrainas karogu pie Ministru kabineta
Nākamais rakstsAr svarīgu informāciju iedzīvotājiem klajā nāk mediķi