Šī būs diezgan labvēlīga diena. Tomēr tās sākumu var nedaudz aizēnot kādas negatīvas emocijas, ko var izraisīt starppersonu komunikācija. Tas ir iemesls, kāpēc šodien ir labāk atturēties no grupas darbībām, kas var ietekmēt tavu emociju stīgas. Pārējā diena solās būt bez nepatīkamiem pārsteigumiem.

 

auns-mil-horAuns

Tuvojoties vakaram, tev sava nopietnība un atbildība būs jāpierāda dažādās ģimenes lietās. Sadzīves nianses var būt cieši saistītas ar nepieciešamību rūpēties par savu veselību. Pārliecinies, ka tev ir pietiekami liels medikamentu krājumus –  pirmās palīdzības komplekts, īpaši, ja taviem vecākiem var būt nepieciešama sistemātiska vai papildus aprūpe. Šī ir piemērota diena, lai vestu savu četrkājaino draugu pie veterinārārsta.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tavu radinieku vai bērnu intereses var kļūt par absolūtu prioritāti. Jūtīgums, zemapziņas ieradumi un tieksme pēc sadzīviskā komforta, būs jāapvieno ar disciplīnu, atbildību un nopietnību. Jebkurš notikums šodien ir labi jāplāno un jāorganizē.

 

dvini-mil-horDvīņi

Neizlaid vadības grožus no savām rokām, kad runa būs par tavu uzvedību, kā arī kārtējiem izdevumiem un zemapziņas paradumiem. Jo vairāk disciplīnas un atbildības parādīsi, jo mazāk problēmu radīsies tavā mājsaimniecības dzīvē, profesionālajās lietās un ģimenes komunikācijā.

 

vezis-mil-horVēzis

Dažādu sfēru izmaiņas šodien tiks saistītas ar lielu jutīgumu. Šī ir laba diena mijiedarbībai ar taviem vecākiem un mājsaimniecības locekļiem. Tu vari uzlabot attiecības ar savu biznesa partneri, skolotāju, klientu vai regulāro konsultantu.

 

lauva-mil-horLauva

Ja esi dzimis jūlijā, laime un veiksme, ko šodien tev ir paredzējušas zvaigznes, pastiprinās visas pozitīvās norises. Tomēr tas nenozīmē, ka izmaiņas var panākt – pamirkšķinot vien ar acīm, nāksies krietni nopūlēties. Planētas uzsver, lai šodien izmanto savu veiksmi, jo tā neturpināsies ilgi. Neaizmirsti rūpēties par savu drošību un emocionālo stabilitāti.


jaunava-mil-horJaunava

Šodien tevi sagaida veiksme un panākumi, kas var palīdzēt atrisināt daudzas problēmas. Tomēr arī pašam būs jāveic pamatīgi ieguldījumi. Izmanto savu milzīgo pieredzi, neļauj enerģijai virzīties tukšgaitā un apslāpē slinkumu. Tāpat neesi nolaidīgs pret nozīmīgiem darījumiem, īpaši tiem, kas ietver nodokļu jautājumus. Zvaigznes mudina, lai nepielieto netradicionālas problēmu risināšanas metodes.

 

svari-mil-horSvari 

Līdz pat vēlam vakaram tev būs iespēja sistemātiski īstenot savus plānus un atrisināt profesionālās un ģimenes problēmas normālā darba režīmā. Šis ir labs brīdis sarunām ar priekšnieku vai taviem vecākiem. Piemērots moments darba sanāksmēm vai nozīmīgu administratīvu lēmumu īstenošanai.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nav svarīgi, cik brīnišķīgi jaunie apvāršņi var likties, tev vajadzētu mēģināt saglabāt galvu uz pleciem un kontrolēt emocijas. Savaldība un sevis ierobežošana ir daudz noderīga, nekā emociju sprādziens un daudzi riskanti eksperimenti. Pirms nosaki jaunu mērķi, pārbaudi un pārliecinies, ka viss ir gatavs tā sasniegšanai.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien īstenojot noteiktas darbības, ievēro pieņemtās noteikumu sistēmas un pašreizējos tiesību aktus. Tāpat cieni to cilvēku viedokli, kuri ir vecāki par tevi. Zvaigznes norāda, ka šī nav diena, kad tu vari pieprasīt vairāk, lauzt noteikumus vai aizmirst par tradīcijām. Šajā dienā dzīve dos tev lielisku iespēju tālākai attīstībai. Nepalaid to garām!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes sola tev savstarpējo sapratni ar cilvēkiem, bet tikai ar noteiktām un stingri novilktām robežām. Tev šajā dienā nevajadzētu paļauties uz plašu atpazīstamību, skaļiem solījumiem un veiksmes lauriem. Būs iespējams panākt vienošanās, kas tiks pamatotas uz normām un tradīcijām.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Laimīgas izmaiņas tavā mājas dzīvē un partnerattiecībās būs tepat līdzās, taču tas nenozīmē, ka  būsi atbrīvots no savu regulāro pienākumu veikšanas. Pacietība, savaldība, apņēmība, laika pārvaldīšana un gatavība apslāpēt emocionālos ugunsgrēkus, būs vissvarīgākās īpašības, kas nepieciešamas šīs dienas darbību īstenošanai.

 

zivis-mil-horZivis
Zvaigznes norāda, ka šodien būs grūti panākt pilnīgu neatkarību. Jūtas, saistības un ieradumi būs īpaši spēcīgi, bet atsevišķos gadījumos tie var izrādīties pamatīgs slogs. Vēlams īpaši atbildīgi pildīt un īstenot savus tiešos pienākumus, tai skaitā vecāku lomu.

 

Lai izdevusies šī nedēļas diena!

Iepriekšējais rakstsSaistīts ar veselību… Reiniks atklājis galveno iemeslu, kādēļ šobrīd pametis Latviju
Nākamais raksts“Jūs nevarat pat iedomāties…” Liene Kiviča beidzot atmasko visus melus