Šodien pat tie, kuri nav īpaši ieinteresēti rūpēties par vienlīdzību un godīgumu, varētu atrast iespējas, kā tikt sadzirdēti un esošo zvaigžņu stāvokli izmantot savā labā.

 

auns-mil-horAuns

Auniem piemīt tendence visu savu enerģiju iztērēt strādājot individuāli. Lai gan tavi enerģijas krājumi pārsvarā ir gana lieli, lai visu spētu paveikt viens pats, Mēness atrodas diezgan komunikablā zīmē, līdz ar to prātīgāk būtu dienu pavadīt darbojoties tandēmā ar vēl kādu. Tas noteikti tev nāks tikai par labu.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vērši nav īpaši komunikabla zīme un žēl, ka tā, jo šiem produktīvajiem darba veicējiem būtu pāris praktiskas lietas, ko iemācīt apkārtējiem. Lai gan esi diezgan stūrgalvīgs un atturīgs, tu nebaidies no kritikas, tādēļ izmanto šo dienu, lai padalītos savās zināšanās ar citiem – šodien tas varētu nest īpaši veiksmīgus rezultātus.

 

dvini-mil-hor

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie ir vieni no sociālākajiem cilvēkiem, līdz ar to īpašu ietekmi no pašreiz valdošās komunikablās Svaru zīmes neizjutīs. Apsver iespēju uzrunāt svarīgāku auditoriju vai apspriest nopietnākas tēmas un liec lietā savas runas spējas, lai sasniegtu savus mērķus un plānus.

 

vezis-mil-hor

Vēzis

Vēži ir cieši saistīti ar ģimeni un saviem mīļajiem un, lai gan komunikācija ar viņiem šķiet absolūti ikdienišķa šo attiecību sastāvdaļa, tā dažkārt no Vēžiem prasa zināmas piepūles. Šodien būsi asprātīgāks un pļāpīgāks kā ierasts. Izmanto to savā labā vai nu, lai padarītu šo dienu jautrāku gan sev, gan apkārtējiem vai, lai atrisinātu kādu konfliktu.

lauva-mil-horLauva

Lauvām šī diena solās būt visai interesanta. Tu esi diezgan komunikabls cilvēks, taču ne vienmēr tev izdodas savas komunikācijas spējas veiksmīgi pielietot, jo bieži vien vairāk esi ieinteresēts uzņemties līdera lomu, citus mācot vadot, nekā uzklausīt. Tas nereti noved pie tā, ka apkārtējie vairs nevēlas tevī ieklausīties. Šodien šajā ziņā būsi veiksmīgāks un, ja vien nekoncentrēsies uz vēlmi gūt pārākumu, tapsi sadzirdēts, kas var palīdzēt tev arī nākotnē.

 

jaunava-mil-hor

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem neinteresē, kā viņus uztver un ko par viņiem domā citi, līdz ar to šīs zīmes pārstāvji nav īpaši komunikabli. Šodien centies būt nedaudz sociālāks un iesaistīties sarunās ar apkārtējiem. Iespējams, tev ir kāda interesanta pieredze, kurā dalīties ar citiem. Neturi sveci zem pūra.  

 

svari-mil-horSvari

Svari šodien varētu saskarties ar problēmām, kuru pamatā būs citu vēlme aizstāvēt sevi un savu viedokli. Zīmes, kuras parasti ir klusie ūdeņi, šodien uzdrošināsies būs skaļāki, kas var izraistīt šaubas citos. Šajā dienā ieteicams veltīt laiku, lai pārliecinātos, ka ik viens, kurš vēlas, tiek pie iespējas izpaust savu viedokli.

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni šodien būs īpaši bīstami. Apkārtējie būs runātīgi un tu nevarēsi noturēt mēli aiz zobiem, lai uzbrūkoši izpaustu un aizstāvētu savu viedokli. Sargi sevi, ja nepieciešams, tomēr proti ieklausīties un respektē citu centienus tev palīdzēt, sniedzot kādu padomu.

 

strelnieks-mil-hor

Strēlnieks

Strēlniekiem ieteicams šodien dalīties nevis ar savām zināšanām, bet saviem īpašajiem noslēpumiem un receptēm, kā tikt galā ar dažādām situācijām. Daudzi no apkārtējiem metīsies mācīt viens otru, kā rezultātā daļa sāks apšaubīt savas prasmes un spējas. Pastāsti viņiem kādus paņēmienus, kā relaksēties un izkļūt no apkārt valdošās spriedzes. Nebaidies aizstāvēt savu viedokli, ja nepieciešams – šodien tev piemitīs visai ietekmīgas runas spējas.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu rast iespējas, kā padalīties ar savām zināšanām ar tiem, kuri pavisam noteikti vēlēsies ieklausīties. Citi tevi respektē, taču gadās situācijas, kad apkārtējo acīs esi visai apšaubāms, līdz ar to, atkarībā no auditorijas, kuru šodien izvēlēsies uzrunāt, tevis vestās sarunas būs vai nu noderīgas vai vienkārši mutes dzesēšana.

 

udensvirs-mil-hor

Ūdensvīrs

Ūdensvīri vairāk kā ierasts iesaistīsies dažādos argumentos vien tādēļ, ka uzskata sevi par veiksmīgiem tajos. Uzmanies, jo, tā kā daudzi šodien spēs skaļi un pārliecinoši paust savu nostāju, tavas argumentācijas spējas var nebūt tik spēcīgas. Iespējams prātā jau būsi guvis uzvaru pār citiem, taču realitātē attapsies zaudētāja lomā.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivis, pateicoties spējai izprast apkārtējos un katrai situācijai atrast īstos vārdus, ir visai ietekmīgi runātāji. Šodien atrodi veidu, kā uzrunāt plašāku auditoriju. Tavs viedoklis parasti ir visai objektīvs un saskaņā ar vairuma interesēm, līdz ar to citi būs ieinteresēti tevī ieklausīties.

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsŠonedēļ laiks ievērojami mainīsies – prognoze 7 dienām
Nākamais rakstsDiemžēl nedēļa sākusies ar skumjām ziņām no Kurzemes