Šodien nevajadzētu par katru cenu pieprasīt atbildes uz jautājumiem, kas tev ir ļoti svarīgi. Lai saglabātu pacietību, ieteicams koncentrēties uz kaut ko citu. Lieliski palīdzēs pastaigas pludmalē vai nesteidzīga, relaksējoša ballīte. Atbildes, kas tev ir tik svarīgas, saņemsi tad, kad būsi pilnībā atslābinājies no visa.

 

Auns

Šodien tu nejutīsies visai ērti nekāda veida publiskos pasākumos, arī tad, ja tas ir pasākums radu lokā. Ticams, ka tas būs tāpēc, ka cilvēki būs apvainojušies par kādu tevis pieņemtu lēmumu. Tiesa – šis lēmums būs tikai tava darīšana un citiem tāpat gar to nebūtu daļas, taču cilvēka dabā mēdz būt dažādi pārspīlējumi.

 

 

Vērsis

Šodien, visticamāk, tev nāksies aizmirst par saviem atpūtas plāniem. Var gadīties, ka tas būs tāpēc, ka tev vajadzēs parūpēties par kādu no saviem tuvākajiem radiniekiem. Tas var būt kāds vecāks tavas ģimenes loceklis, kuru piemeklējušas veselības problēmas. Nevajag viņu vainot visā, kas šodien notiek, ka nācies mainīt plānus. Cieni šīs personas vecumu un visu, ko šis cilvēks paveicis.

 

 

Dvīņi

Šodien tev nav ieteicams atrasties dīkstāvē. Tev vajadzētu pievērsties lietām, kas tev sagādā prieku un ir interesantas. Sazinies ar cilvēkiem, apmeklē vietas, kas tev patīk, izveido jaunas pazīšanās un iegūsti jaunu pieredzi. Ja tava otrā pusīte nevēlas šo dienu pavadīt šādā veidā, neuzspied savu gribu. Ja viņš vēlas palikt mājās viens – ļauj viņam to darīt.

 

 

Vēzis

Šī diena palīdzēs tev tikt galā ar ilgstošām problēmām. Iespējams, beidzot satiksies ar personu, kura jau ilgāku laiku izjūt pret tevi lielu skaudību. Iespējams, šī persona sāks ar tevi komunicēt, taču nezaudē modrību, jo patiesībā, lai kā arī neizskatītos, tas nebūs solis pretim izlīgumam. Labāk būtu no sirds izrunāties!

 

 

Lauva

Šodien nebūtu ieteicams saplūst ar pūli. Izturies pret visu un visiem iespējami dabiski un neuztraucies par to, ko domās apkārtējie. Atlīdzība par šiem centieniem, visticamāk, būs kāda pārsteidzoša iepazīšanās. Tava spilgtā personība piesaistīs kāda cilvēka uzmanību. Iespējams, tieši ar šo personu jūs pēc laika kļūsiet par lielisku pāri.

 

 

Jaunava

Šodien tev vajadzētu būt uzmanīgākam jebkura veida komunikācijā un sadarbībā ar cilvēkiem. Runa ir ne tikai par svešiem, bet arī par pazīstamiem. Neuzticies nevienam, jo rezultātā var izrādīties, ka esi pakļāvies krāpniekam vai arī esi kļuvis par kādu intrigu upuri, kas var izraisīt daudz problēmu. Bojājumi/zaudējumi radīsies kā tavā makā, tā dvēselē.

 

 

Svari

Šodien tevi varētu pārsteigt tavas otrās pusītes darbības. Iespējams, tas būs tāpēc, ka šis cilvēks negaidīti pārskaitīs lielu summu kādai labdarības organizācijai vai cilvēkam, kurš nokļuvis nelabvēlīgā situācijā. Visticamāk, ar šo rīcību cilvēks tev parādīs, cik ļoti iejūtīgs un mīlošs viņš ir.

 

 

Skorpions

Šodien tev nebūs vēlmes iesaistīties mājas darbu veikšanā. Tā vietā tu labāk izvēlēsies doties kaut kur ārpus mājas, lai izklaidētos. Ticams, ka, atgriežoties mājās, viss bruks un juks, jo nepadarīto darbu dēļ nāksies iesaistīties liela skandāla epicentrā. Tu, nespējot attaisnot sevi, ieņemsi aizvainotās personas pozīciju. Ticam, ka uz brīdi tas nostrādās, un cilvēki sāks tev atvainoties.

 

 

Strēlnieks

Šī būs visai neitrāla diena, jo tā neradīs tevī ne īpašu prieku, ne arī sarežģījumus. Tev vajadzētu arī izvairīties no jebkāda veida negatīvām emocijām un pievērsties atpūtai, aizmirstot par darba nedēļas pienākumiem. Vakaru vislabāk pavadīt, skatoties kādu jauku filmu – tas palīdzēs atpūsties un pabeigt dienu uz pozitīvas nots.

 

 

Mežāzis

Šodien tu nolemsi, ka pienācis spert lielu soli uz priekšu, lai īstenotu kādu savu senu sapni. Iespējams, tas būs saistīts ar kādu konkrētu personu, kuru jau ilgāku laiku vēlies savā dzīvē. Ticams, ka šodien starp jums radīsies jauka komunikācija ar iespēju, ka tas varētu kļūt par kaut ko vairāk. Šodien jau no paša rīta rūpīgi piedomā pie sava izskata un uzvedības!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu nespēsi ignorēt to, ja būs radušās kādas nepilnības laulībā vai iestājies romantikas trūkums. Tu sāksi salīdzināt sevi un savas attiecības ar kādu saskanīgu pāri. Pirms ar lielu sašutumu vērsies pie sava partnera, rūpīgi apdomā – kas ir tas, ko tu vēlies sasniegt? Iedomājies to, ka ne vienmēr viss ir tieši tā, kā izskatās no malas. Mēģini rast harmoniju paša spēkiem, neidealizējot citus!

 

 

Zivis

Šodien tev patīkamu pārsteigumu var sagādāt kāds tālāks radinieks. Visticamāk, šis cilvēks palīdzēs tev materiālā veidā. Tu būsi ļoti priecīgs, taču arī ļoti pārsteigts par šādu rīcību. Esi uzmanīgs ar to – nestāsti visiem par savu lielo veiksmi, jo var izrādīties, ka kāds šo informāciju vēlēsies izmantot savtīgos nolūkos.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsVīrietis savam “Audi” uzstāda zagtus numurus un ielej dīzeli par 240 eiro – FOTO
Nākamais rakstsLielas pārmaiņas pazīstamā aktiera Normunda Laizāna dzīvē