Pirmā dienas puse solās būt diezgan aktīva. Tev būs tik daudz enerģijas, ka garastāvoklis būs lielisks visas dienas garumā. Tādējādi tev būs iespēja realizēt daudzas savas idejas un plānus. Labs laiks, lai nodotos aktīvai atpūtai, piemērota diena jebkura fiziskam darbam.

 

Auns

Šodien tevi vairāk saistīs prieks un jautrība nevis darbs, tomēr diezin vai spēsi nolikt visus savus pienākumus otrajā plānā. Mēģini pēc iespējas vairāk padarīt dienas pirmajā pusē, lai vakaru varētu veltīt pilnvērtīgai atpūtai un laika pavadīšanai kopā ar saviem mīļajiem.

 

 

Vērsis

Šodien vajadzētu izvairīties no jaunu un nopietnu projektu uzsākšanas. Iespējami strīdi ar taviem draugiem vai ģimenes locekļiem, taču nevajadzētu akli pastāvēt uz savu, tā strīdi tikai izaugs lielāki. Ja pēdējā laikā tava komunikācija ar cilvēkiem kļuvusi saspringtāka, tev vajadzētu līdz dienas beigām pacensties atrisināt dažādas radušās nesaskaņas.

 

 

Dvīņi

Šī diena tev būs īpaši nozīmīga, ja esi dzimis jūnija vidū. Spēsi bez grūtībām būt uzmanības centrā un pierādīt sevi. Ja nākas risināt kādas problēmas, izmanto savu dabisko šarmu un komunikablitāti. Tiesa – nevajadzētu pārcensties, citādi vari iekulties nevajadzīgās problēmās.

 

 

Vēzis

Visas dienas garumā tu būsi atkarīgs no citiem cilvēkiem. Visticamāk, nāksies ņemt vērā dažādus noteikumus, piemēram, profesionālās prasības, ģimenes tradīcijas, sociālās morāles normas u.c. Ja tu strādā pie kāda projekta kopā ar citiem cilvēkiem tad jo īpaši svarīgi būs ievērot likumus un dažādus noteikumus.

 

 

Lauva

Tavi plāni, kas saistīti ar nākotni, varētu tikt nopietni apdraudēti. Iespējams, atsvešināsies no domubiedriem vai citiem sev tuviem cilvēkiem. Šīs dienas situācijas bieži varētu kļūt pat neprognozējamas. Esi uzmanīgs, demonstrējot savu individualitāti, tas var tikt nepareizi interpretēts.

 

 

Jaunava

Šodien dažādos tavos plānos – gan ģimenes lietās, gan profesionālajā dzīvē radīsies dažādas negaidītas izmaiņas. Ja esi dzimis septembra vidū, var nākties piedzīvot patiesi lielu krīzi. Lai nu kā, centies būt objektīvs, izvērtējot situācijas ap sevi.

 

 

Svari

Teju visu dienu veiksme būs tava sabiedrotā, tomēr šis nebūs piemērotākais laiks, lai ļautos atpūtai. Tev būs jāmaksā noteikta cena, iespējams, pat ļoti liela cena par saviem panākumiem. Piemēram, var nākties ievērot un izpildīt veselu lērumu dažādu noteikumu, prasību un tml.

 

 

Skorpions

Ļoti ticams, ka citu cilvēku problēmas šodien spēsi risināt daudz veiksmīgāk nekā savējās. Komunikablitāte un patiesa interese par dažādām lietām spēs tev palīdzēt dažādās sarežģītās situācijās, kur nāksies pārvarēt neparedzētus šķēršļus. Esi uzmanīgs ar cilvēkiem un neļauj nepārdomātu vaļu saviem runas plūdiem.

 

 

Strēlnieks

Šodien varētu rasties problēmas, ja paredzēta komunikācija ar cilvēkiem no kādām varas iestādēm. Pēc iespējas vairāk laika vajadzētu pavadīt kopā ar ģimeni, atpūsties un pasapņot par savām vēlmēm. Vēlāk savas vēlmes vajadzētu apaudzēt ar reālu iespēju apdomāšanu.

 

 

Mežāzis

Šodien dažādi neparedzēti notikumi varētu risināties tavā darba vietā, piemēram, neplānots, pēkšņs audits vai tml. iespējams, atklāsi, ka ar stipri lielām grūtībām tiec galā ar saviem pienākumiem. Tev vajadzētu iemācīties pielāgoties saviem kolēģiem un neprotestēt pret aizrādījumiem.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev vairāk vajadzētu pievērsties savām radošajām idejām. Iespējams šodien iztērēsi lielu naudas summu. Var gadīties neparedzēti sarežģījumi kādā jomā. Iespējams, saņemsi pēkšņu atteikumu kādā jomā, kur ar kaut ko ļoti rēķinājies.

 

 

Zivis

Ja tu sapņo par klusu un mierīgu periodu savā dzīvē, tev šodien nevajadzētu uzņemties neko jaunu. Nopietns projekts, ko šodien uzsāksi, sarūpēs tev vien nemitīgas galvassāpes, it īpaši, ja esi dzimis marta vidū. Ja vēlies veikt izmaiņas, uzņemies īslaicīgu risku, nevis ilgas saistības profesionālajā jomā.

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsSvētdiena diemžēl sākusies ar skumju vēsti
Nākamais rakstsIzplatīta svarīga informācija visiem populārā “SuperBingo” spēlētājiem