Auns

Kas par enerģisku dieniņu! Būsi spiests ļauties straumei pretī pārmaiņām. Iespējams, apsvērsi iespēju pieņemt kādu jaunu izaicinājumu, piemēram, darba piedāvājumu. Komunikācija ar priekšniecību būs veiksmīga un saskanīga. Mīlestībā un romantiskajā dzīvē iespējami gan pacēlumi, gan lieli sarežģījumi. Šīs dienas moto būs – visu vai neko.

 

Vērsis

Šī diena ir diena, kad vienkārši jāsaņemās, jālec tajā iekšā un jāturpina peldēt. Lai arī kādi būs tavi šīs dienas mērķi, tu mērķtiecīgi virzīsies tiem pretī. Karjeras jomā var būt zināma spriedze dēļ nepieciešamības darīt vairākas lietas vienlaikus. Visai saspringta šī diena būs arī tiem, kuri strādā veselības aprūpē. Tava krāsa šajā dienā – zaļā.  

 

Dvīņi

Tev priekšā ir liela diena. Būsi visu uzmanības un notikumu centrā. Gan darbā, gan karjerā, gan privātajā dzīvē pacelsies pavisam jaunā līmenī. Šī diena būs diena, kuru jau ļoti ilgi biji gaidījis. Izbaudi sava smagā darba augļus!

 

Vēzis

Šodien galvenais fokuss būs vērsts uz ģimeni. Iespējams, jutīsi ietekmi no kādas vīrišķās enerģijas. Kurš bija tēvs, kurš tevi uzaudzināja? Atbildi uz šo jautājumu atradīsi sirdī. Iespējams, atskārtīsi, ka lielā mērā uzaudzināji sevi pats. Lieliska diena dziedināšanai. Tavas krāsas šajā dienā – visi sarkanie toņi.

 

Lauva

Šodien būsi nedaudz apjucis un apmaldījies savās domās. Nespēsi nodefinēt savus mērķus un tālākos plānus. Centies saglabāt fokusu. Pat, ja šodien būsi sašļucis, tev veiksmīgi izdosies saņemt spēkus, lai varētu doties tālāk. Pievērs uzmanību komunikācijai ar apkārtējiem. Esi skaidrs un tiešs gan savā rīcībā, gan vārdos. Tava krāsa šajā dienā – oranžā.

 

Jaunava

Mēness šodien radīs apjukumu tavā galvā. Apšaubīsi sevi un savas spējas. Iespējams, kaut kādā ziņā tiksi rauts uz visām pusēm. Veltot lielāko daļu sava laika un enerģijas darbam, var rasties konflikti ģimenē un otrādi. Nāksies papūlēties, lai atrastu zelta vidusceļu.

 

Svari

Šīs dienas atslēgvārdi – harmonija un līdzcietība. Jutīsi pilnīgu personīgo brīvību un garīgu pacēlumu. Papētot dziļāk savus dvēseles nostūrus, iemācīsies daudz ko jaunu. Tavas domas atspoguļosies realitātē. Ļauj sev doties tālāk uz priekšu! Tava krāsa šajā dienā – zilā.

 

Skorpions

Šodien vēlēsies atrast kādu, ar kuru tevi vieno dvēseliskas saites. Iespējams, tavā dzīvē ir ienācis kāds, kurš spēj paplašināt savu redzes loku, vērties plašāk un tālāk. Šī saikne ir ļoti spēcīga un var būt pat mūžīga. Nebaidies, atverot savu sirdi mīlestībai, nezudīs iespēja piepildīt personīgos mērķus. Tava krāsa šajā dienā – rozā.

 

Strēlnieks

Mēness nostāsies pretī tavai zīmei un sniegs vai nu kādu vērtīgu mācību vai atbrīvos tevi no kādas ilgstošas spriedzes, kura tev liedza virzīties savā dzīvē uz priekšu. Sajutīsi stabilitāti un apzināsies visas savas spējas un prasmes. Īpaši veiksmīgi tās izdosies likt lietā, lai ilgtermiņā uzlabotu finanšu situāciju. Tava krāsa šajā dienā – tumši zilā.

 

Mežāzis

Oho! Šīs dienas enerģija būs pilna iedvesmas un kaisles. Gaisā virmos romantika un lielas kaislības. Venēra un Marss parūpēsies, lai diena būtu karsta un ugunīga. Nebaidies lēkt nezināmajā un riskēt. Tava krāsa šajā dienā – violetā.  

 

Ūdensvīrs

Šodien nāksies tikt galā ar kādu kutelīgu situāciju vai mērķi. Nezaudē drosmi un pacietību! Šīs dienas enerģija atnesīs daudz jaunas iespējas, kuras tu nedrīksti palaist garām. Katra no tām pavērs vaļā durvis uz aizvien jaunām iespējām.

 

Zivis

Šodien vari justies emocionāli noslēgts. Koncentrējies un novēro apkārt notiekošo. Saglabā ieturētu pozīciju attiecībā pret apkārtējiem cilvēkiem un sabiedrību kopumā. Labvēlīgs laiks tiem, kuru darbs saistīts ar humanitārajām zinātnēm vai politiku. Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.  

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsKā samazināt apkures rēķinu? Noderīgi padomi!
Nākamais rakstsDiemžēl pirmdien notikusi smaga avārija ar letālu iznākumu