Zvaigznes ir parūpējušās, lai šī diena ik vienam būtu patiesi aizraujoša.  Saņemsi vairākas atklāsmes dažādās dzīves jomās. Ir laiks atklāt savas patiesās sajūtas un nolūkus!

 

Auns

Šodien ieraudzīsi sevi pavisam jaunā gaismā. Iespējams, kāds nesen tev pateica, ka neesi piemērots kādam amatam vai darbam un tas tevi pamatīgi izsita no sliedēm. Vēlēsies par katru cenu pierādīt šim cilvēkam pretējo, kā rezultātā var nākties izkāpt ārpus savas komforta zonas. Ja spēsi mērķtiecīgi doties pretī savam mērķim, vari būt drošs, ka tev izdosies to sasniegt.

 

Vērsis

Šodien jutīsi atjaunotu enerģiju attiecībās ar mīļoto cilvēku. Labvēlīga diena komunikācijai un savstarpējās saiknes nostiprināšanai. Ja šobrīd neesi attiecībās – piemērots laiks, lai dotos potenciālā partnera meklējumos. Būsi pārsteigts, cik veiksmīgi tas izdosies!

 

 

Dvīņi

Šo dienu ieteicams izmantot, lai atgrieztos pie savas labsajūtu un veselību veicinošās rutīnas. Tu bieži maini savas nodarbošanās un, diemžēl, bieži arī atmet ar roku iesāktajām fiziskajām aktivitātēm. Centies atrast kādu, kurš tevi motivē un palīdz nepadoties.

 

 

Vēzis

Šodien saņemsi radošās enerģijas pieplūdumu, pateicoties kuram spēsi saprast, kas ir tas, kas patiesi tev ir svarīgs un tas, ko vēlies sasniegt. Esi gatavs dažāda veida pārmaiņām – tās visas nāks tev tikai par labu!

 

 

Lauva

Šodien savu uzmanību koncentrēsi uz ģimenes un mājas dzīvi. Tavas mājas ir tava pils un, iespējams, tev prātā iešausies pāris uzlabojumi, kurus tu gribētu veikt. Ieteicams iepriekš gan vairākkārt pārliecināties par savu izvēli un lēmumiem. Centies nebalstīt to uz vēlēšanos vienkārši būt labākam kaut kādā ziņā par citiem. Tā ir bīstama un dārga spēle, kurā neviens iesaistītais nav uzvarētājs.

 

 

Jaunava

Šodien būsi sevišķi pļāpīgā noskaņojumā. Izstarosi harismu, pateicoties kurai daudzi labprāt vēlēsies ar tevi patērzēt. Esi piesardzīgs pret cilvēkiem, kuri cenšas no tevis izvilināt kaut kādu personīgu informāciju. Novelc konkrētas robežas komunikācijā, lai vēlāk pašam nenāktos ciest.

 

 

Svari

Šodien vari justies nedaudz nepārliecināts saistībā ar kādu nesen veiktu pirkumu vai pārmaiņām. Tu lieliski spēj paraudzīties uz lietām no dažādiem skatu punktiem, taču šoreiz, diemžēl, tas nepalīdzēs. Atkāpies un izvērtē, vai nesenās pārmaiņas ir kaut kas, kas bagātina tavu personību vai vizuālo tēlu. Tādejādi tev izdosies atrast atbildi uz sev interesējošo jautājumu.

 

 

Skorpions

Tu esi ilgstoši glabājis kādu noslēpumu no paša svarīgākā cilvēka – sevis! Šodien kļūsi atklāts pret sevi un piedzīvosi vairākas atklāsmes. Esi godīgs attiecībā pret to, ko vēlies. Ja nepieciešamas pārmaiņas – nebaidies tās realizēt.

 

 

Strēlnieks

Esi vērīgs pret baumām. Kāds var censties izplatīt nepatiesu informāciju par tevi, tādejādi mēģinot graut  tavu reputāciju. Nostājies aci pret aci ar vaininieku, lai tiešā veidā apstādinātu viņa ļaunprātīgo rīcību, pirms izdarīts lielāks ļaunums.

 

 

Mežāzis

Lieliska diena, lai paplašinātu savu draugu loku! Zvaigznes parūpēsies, lai tev apkārt būtu visai patīkama kompānija. Sarunas ritēs cita pēc citas un ātri vien atradīsi cilvēkus, kuriem ir līdzīgi uzskati un intereses tavējām. Visas iespējas nodibināt ilgtermiņa draudzību!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien spoži uzmirdzēsi savā karjerā. Ieteicams īpaši pievērsties komunikācijai darbā. Sarunā ilgi gaidīto tikšanos vai brīvprātīgi piesakies vadīt kādu prezentāciju. Ik viens būs pārsteigts par tavām komunikācijas prasmēm un apkārtējie labprāt gan tevī ieklausīsies, gan veiks pierakstus, lai gūtās zināšanas izmantotu arī savā ikdienā.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams uz lietām un situācijām paraudzīties no cita skatu punkta. Vienalga, vai tās ir ieilgušas nesaskaņas ar kādu tuvinieku vai gluži vienkārši kāda ideoloģija, par kuru stāvi un krīti, kā arī centies par tās pareizību pārliecināt apkārtējos. Paplašini savu redzes loku un pasaule tavām acīm pavērsies pavisam jaunās krāsās.
 

Lai izdodas iecerētais!

Iepriekšējais rakstsKontrole, spriedze, aizrādījumi… Darbu pametusi skolotāja, kura vairs nespēj izturēt vecāku spiedienu
Nākamais rakstsLatvijā vecākais spēlējošais aktieris svin 70 gadus uz Dailes teātra skatuves – VIDEO