Šī diena kopumā solās būt harmoniska un mierīga. Šī diena dos tev daudz pozitīvu emociju un enerģijas. Ja iespējams, ieplāno vakaru, lai gūtu vēl vairāk pozitīvu emociju un būtu kopā ar sev mīļiem cilvēkiem.

 

 

Auns

Var gadīties, ka šodien, skrienot uz visām pusēm, tu teju vai rausies uz pusēm. Darbā būs daudz pienākumu un arī mājās var nākties krietni pastrādāt. Iespējams, pēc visa padarītā, tu būsi pilnīgi bez spēka un tā vien vēlēsies iekrist gultā, lai atpūstos. Ja iespējams, visu dari lēni, neko nesteidz un nepārpūlies.

 

 

Vērsis

Šī tev solās būt visai pozitīva diena. Pirms ķeries pie kāda jauna darba, pārliecinies, ka esi pabeidzis iepriekšējo, neatstāj neko pusratā. Kad viss būs paveikts, varēsi veltīt laiku, lai tiktos ar draugiem. Iespējama jauna iepazīšanās, taču esi uzmanīgs. Jo īpaši gadījumā, ja tev jau šobrīd ir romantiskas attiecības.

 

 

Dvīņi

Šodien tu centīsies rast pozitīvus aspektus it visā, ko darīsi. Tu nepagursi, izklaidējot cilvēkus ar dažādiem jokiem, kā arī priecāsies, ka kāds tā izklaidēs tevi. Ja esi norunājis tikšanos ar kādu cilvēku vai apsolījies ātrāk būt mājās, neaizmirsti to, pretējā gadījumā aizvainosi cilvēku, kurš tevi gaida. Vēlāk nekādi paskaidrojumi var nelīdzēt.

 

 

Vēzis

Šodien nav vēlams veikt pārdrošus soļus vai solījumus. Lai ko tu teiktu, pārliecinies, ka nevienu neaizvaino. Ja rodas situācija, kad jūti, ka viss virzās nepareizās sliedēs, mēģini no situācijas iziet ar humoru. Esi draudzīgs un saprotošs, neuzspiežot savu viedokli apkārtējiem, jo tev ir jāapzinās, ka ne visi domā tieši tāpat kā tu.

 

 

Lauva

Šodien iespējamas nepatīkamas situācijas darbā un ar to saistītās lietās. Var gadīties, ka priekšniecība vai kāds cits augstāk stāvošs cilvēks sāks apšaubīt tavu profesionalitāti. Šajā brīdī nemēģini pārlieku argumentēt, jo tas būs bezcerīgi. Labāk centies no šīs situācijas iziet ar humoru, taču nepārspīlē. Tu zini, ko esi un ko neesi darījis.

 

 

Jaunava

Šodien iespējama dāvanas saņemšana no kādas tev tuvas personas. Visticamāk, tas būs kāds no taviem vecākajiem radiniekiem, kurš beidzot tev pateiks to, ko tu pavisam nebūsi cerējis no kāda dzirdēt, kaut arī, iespējams, to apzinājies tieši tā. Vakars būs pozitīvāks, pat, iespējams, ar neparedzētu izklaidi pie labākā drauga.

 

 

Svari

Šodien nav vēlams skaļi runāt par savu personīgo dzīvi, kā arī nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus par dažādām lietām. Tāpat – ja tu vienmēr ticēsi tam, ko runā apkārtējie, nevis faktus noskaidrosi no, piemēram, sava partnera par lietām, kas attiecas uz viņu, tu nespēsi izveidot pozitīvas attiecības. Nemeklē tumšos nostūrus cilvēku dzīvēs, tā vietā labāk izrunājies!

 

 

Skorpions

Šodien tev būs daudz ļoti aktīvu pienākumu. Smieklīgi stāsti un joki spēs uzlabot tavu garastāvokli, tāpēc neizvairies no cilvēku klātbūtnes. Arī vakaru, visticamāk, pavadīsi kopā ar cilvēkiem, kuri spēj radīt smaidu pat visnopietnākajās sejās. Līdz ar to tu spēsi aizmirst visas rūpes un atpūsties patīkamu cilvēku kompānijā. Pielūko tikai, lai pārlieku netiktu iztraucēts tavs nakts miers.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu varēsi pavadīt ļoti atvieglinātā režīmā. Iespējams, tevi pamodinās agrāk, nekā biji plānojis, bet uztver to kā ierosinājumu sākt baudīt šo dienu vēl ātrāk. Darbā pienākumu nesolās būt tik daudz ai arī vismaz ne tādu, ko nebūs iespējams atlikt uz jauno darba nedēļu.  Ja iespējams, pavadi laiku ar ģimeni un/vai draugiem, atpūties!

 

 

Mežāzis

Šodien tev jāuzmanās, lai neuzņemtos pārlieku daudz pienākumu. Šī diena nav domāta tam, lai tu pārstrādātos, pieskatītu draugu bērnus vai risinātu citu cilvēku problēmas. Tu nespēsi objektīvi rīkoties un pietiekami koncentrēties uz šīm lietām, tāpēc labāk laicīgi, bet pieklājīgi atsaki. Velti šo vakaru tikai sev, relaksējies, atpūties vai izrunājies ar savu partneri, labāko draugu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev būs vēlme un tieksme izdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Iespējams, tavs partneris izteiks savu viedokli par tavu atdevi ģimenē, ko tu varētu uztvert pārāk saasināti un pat sākot domāt, ka viņš patiesībā to teicis, jo ir atradis sev labāku partneri un vēlas šķirties. Par laimi, vakarā tu saņemsi pārliecinošu pierādījumu tam, ka tavs partneris aizvien tev ir uzticīgs un tevi mīl. Ja iespējams, dodieties kaut kur kopā, lai izbaudītu šo vakaru.

 

 

Zivis

Šodien nevajadzētu pārlieku daudz domāt par naudas ietaupīšanu. Ja kopā ar draugiem kaut kur dosieties, un visi maksās par kaut ko, kas kopīgi tiks izmantots, bet tu vilcināsies vai teiksi, ka nepiedalīsies, var izvērsties ļoti neveikla situācija. Runa var būt arī par kopīgas dāvanas iegādi. Tādā gadījumā zini, ka vari izvēlēties arī individuāli iegādāties dāvanu, kam nav obligāti jāmaksā lielas naudas summas.

 

 

Lai veicas!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par Covid-19 ierobežojumus pārkāpušo skatuves leģendu Bērziņu
Nākamais rakstsPēc valdības sēdes ar paziņojumu iedzīvotājiem klajā nāk Veselības ministrija