Centies vērst skatu uz apkārt notiekošo pēc iespējas tālāk un plašāk.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem, kuri ir tendēti skriet kā vējš, līdz kā miets atdurās, ieteicams izstrādāt lielākus un tālejošākus plānus šajā dienā. Lai gan nereti vieglāk ir fokusēties tikai un vienīgi uz konkrētajā brīdī aktuālo projektu, atceries, ka šādā informācijas vakuumā attīstība nav iespējama.

 

versisVērsis

Vērši nemēdz jaukties citu privātajā dzīvē un tas viņus pasargās no nevēlamām nepatikšanām.Savukārt tava tendence rīkoties apdomīgi, soli pa solim tevi virza pretī mērķim lēni, tomēr pamatīgi un nodrošina stabilitāti un izdošanos. Centies atrast zelta vidusceļu komunikācijā starp tiem, kuri šodien būs Auna zīmes ietekmē un pārējo pasauli.

 

 
dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie mēdz domāt tikai par sevi, kā rezultātā bieži iekļūst paši savu impulsu izliktajās lamatās. Esi uzmanīgs, sevišķi gadījumos, kad tev, kā komunikablas zīmes pārstāvim, niez mēle pateikt kādam no apkārtējiem ko ne tik ausīm tīkamu.

 

vezisVēzis

Vēžiem piemīt visai šaura domāšana un redzesloks, kas viņiem ļauj galveno uzmanību koncentrēt uz savu ģimeni. Lai gan spontanitāte dzīvē šad un tad ir pat ļoti vēlama, ieteicams nedarīt neko tādu, kas var negatīvi ietekmēt lielākus un tālejošākus plānus.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem jābūt sevišķi uzmanīgiem dēļ sava subjektīvā skatu punkta uz apkārt notiekošo. Tu mēdz uz lietām raudzīties tikai no sava skatu punkta un tas, diemžēl, var novest pie visai apkaunojošiem un pat bīstamiem starpgadījumiem sociālajā dzīvē.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas spēj saglabāt skaidru skatu uz apkārtējo pasauli jebkurā situācijā un pat mēness Auna zīmē to nespēs aizmiglot. Neraugoties uz to, esi uzmanīgs un centies pavērties plašāk. Tava ikdiena bieži vien ir piesātināta ar sarežģītiem, taču monotoniem uzdevumiem, uz kuriem ilgstoši koncentrējoties var krietni samazināties tava produktivitāte.

 

svariSvari

Svariem jābūt īpaši uzmanīgiem šajā dienā, ņemot vērā, ka tieši viņi ir tie, kas bieži vien dod padomus un pieņem lēmumus, kuri ietekmē apkārtējo cilvēku dzīvi. Ja pārkāpsi realitātes robežu vai nespēsi laikus apzināt iespējamās sekas, vari izdarīt lāča pakalpojumu.

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem nav daudz kā kopīga ar šodien valdošajiem Auniem, tomēr zināmas līdzības ir atrodamas. Esi uzmanīgs komunikācijā ar apkārtējiem un pirms saki ko vai rīkojies, apdomā šīs rīcības iespējamās sekas.
 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem jābūt uzmanīgiem un atbildīgiem. Lai gan vairums Strēlnieka zīmē dzimušo būs spējīgi veiksmīgi pieņemt pareizos lēmumus šajā dienā, gados jaunākie var rīkoties visai strauji un neapdomīgi, kas nepavisam nebūtu ieteicams vairāku iemeslu dēļ.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu uzmanīgi piedomāt pie tālejošākām sekām šīs dienas rīcībai. Tu esi ļoti ambiciozs cilvēks un, lai gan lielākoties tas palīdz tev sasniegt savu mērķi, smagi strādājot, dažkārt tas var likt izvēlēties arī ne to pareizāko ceļu pretī iecerētajam. Nepaļaujies, uz to, ka īsākais ceļš atnesīs  ātrāko un veiksmīgāko rezultātu pat tad, ja reiz pagātnē tas ir izdevies.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīrus šodien Mēness ietekmēs vien tad, ja tie vēlēsies virzīties uz priekšu pārlieku ātri. Tev rūp apkārtējo labklājība, tādēļ laiku pa laikam velti laiku pārdomām par tuvāku vai tālāku nākotni, taču, nav noslēpums, ka mēdz būt arī visai nepacietīgs un tas var novest pie neapdomīgu lēmumu pieņemšanas.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmes pārstāvjiem ieteicams šajā dienā atslēgties no ārpasaules. Tev ir ļoti grūti ilgstoši saglabāt uzmanību uz vienu konkrētu lietu un, lai arī šobrīd valdošajam Aunam tipiskā šaurā domāšana uz tevi lielu iespaidu neatstās, diena būs ļoti neproduktīva un darbi vedīsies gausi.
 

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsDiona Liepiņa prezentē “Ghetto Faktors” finālam radīto dziesmu “Klusumā”
Nākamais rakstsPolicija brīdina iedzīvotājus par pulcēšanos; sauks pie atbildības