Auns

Sapņi ar dažādiem vēstījumiem šonakt var traucēt jūsu miegu. Vienu minūti jums būs brīnišķīgs sapnis, bet nākamajā jau var būt melns un drūms. Pieraksti tos! Vēstījums, iespējams, ir pozitīvāks, nekā šķiet. Bažas par naudu var jūs nomocīt visas dienas garumā, taču lietas, iespējams, nav tik sliktas, kā šķiet sākumā. Pirms ļauties panikai, uzziniet faktus par savu situāciju!

 

Vērsis

Jūsu dzīves īpašais cilvēks varētu pārāk smagi strādāt, radot viņam spriedzi un līdz ar to arī neapmierinātību jums. Viņu papildu stundas darbā var traucēt jūsu vēlmei kvalitatīvi pavadīt laiku kopā. Vērsi, jūsu pašu rūpes var vājināt jūsu pašapziņu. Jums varētu rasties jautājums vai darāt pareizi visu, kas jādara. Palīdzēt varētu darbu sarakstu izveidošana un tad katra paveiktā uzdevuma izsvītrošana.

 

Dvīņi

Šodien jūs varētu mēģināt turpināt vai pabeigt kādu radošu projektu, bet jūsu iztēle vienkārši nedarbosies tā kā parasti. Arī pārmērīga aizrautība/darbošanās no pagājušās nakts var likt jums justies nedaudz gausāk, kas esošajai situācijai nepalīdz. Nolieciet savu darbu malā, pirms pilnībā atsakies no tā, vispirms izmēģini atpūtu. Šī ir tikai pagaidu situācija. Rīt jūsu prātam vajadzētu atgriezties normālā stāvoklī.

 

Vēzis

Šodien jūs varētu justies īpaši aizsargājoši pret visiem, ko mīlat: bērniem, ģimeni, draugiem, mājdzīvniekiem un jūsu dzīves īpašo cilvēku. Satraucošas ziņas var likt jums aizdomāties par nākotni, taču neļaujiet tām jūs sagraut. Visam vajadzētu būt labi, tāpēc ļaujiet sev atpūsties un priecāties par saviem mīļajiem. Novērsiet uzmanību, dodoties uz aizraujošu filmu. Tas palīdzēs atbrīvot spriedzi un ļaus jums labāk noskaņoties.

 

Lauva

Šodien jūs varētu iepazīties ar aktieriem, mūziķiem vai citiem radošo profesiju pārstāvjiem, no kuriem daži varētu būt diezgan populāri. Sabiedriskie notikumi var radīt vērtīgus kontaktus, kurus vēlāk varēsiet lietderīgi izmantot. Iespējams, jums būs tik jautri starp šiem cilvēkiem, ka jūs patiešām nevēlēsieties doties mājās! Tomēr nepalieciet nomodā pārlieku ilgi. Rīt jums vajadzēs visu savu enerģiju!

 

Jaunava

Kāds, kurš dzīvo tālu, kāds, par kuru jūs sen neesat dzirdējis, šodien varētu jums piezvanīt un/vai sagādāt pārsteigumu. Jūs būsiet sajūsmā un, iespējams, paliksit pie tālruņa pārāk ilgi. Iespējams, jums būs jāveic dažas lietas, taču laikapstākļi var patraucēt. Neuztraucieties par to! Jums joprojām būs laiks nokārtot citus steidzamus jautājumus. Jums šobrīd vajadzētu justies īpaši mākslinieciskam un izmantot to. Esi radošs!

 

Svari

Nauda šodien varētu būt raižu avots, Svari. Jums varētu šķist, ka esat iztērējis pārāk daudz (kurš gan dažreiz to nedara?), vai varbūt ir aizkavējušies daži līdzekļi, ko gaidījāt. Tā ir kavēšanās, nevis pastāvīga situācija (lai gan tā varētu šķist). Pārāk daudz raižu var sabojāt jūsu dienu, un jūs to nevēlaties. Ja kaut ko varat darīt, lai atvieglotu situāciju, dariet to. Pretējā gadījumā pagaidiet.

 

Skorpions

Pārāk daudz stresa un spriedzes, kas uzkrāts pēdējo dienu laikā, var izraisīt nesaskaņas ar partneri. Lai gan tā nekādā ziņā nesolās būt katastrofa, tas var sabojāt jūsu dienu. Vislabāk būtu, ja veltīsiet dažas minūtes, lai kaut kur pabūtu viens pats un ļautu visam negatīvismam izgaist, kad neviena nav klāt. Jūs jutīsieties labāk, kad atkal satiksieties ar ģimeni, draugiem un partneri.

 

Strēlnieks

Pārmērīga darbība pagājušajā naktī varētu likt jums šodien justies mazliet dusmīgam. Iespējams, vēlēsieties pavadīt dienu gultā, taču apziņa, ka kaut kas netiks padarīts, var likt jums turpināt darbu. Tā ir slikta doma. Atpūta ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Nepiespiediet sevi arī pārlieku socializēties. Jums ir nepieciešams zināms laiks vienatnē, lai atgūtu un apkopotu savus resursus, lai jūs varētu stāties pretī pasaulei ar skaidru galvu.

 

Mežāzis

Plānus satikties ar tuvu draugu kompāniju var nākties atcelt pēkšņu negaidītu notikumu dēļ. Tas varētu likt jums justies nedaudz nomāktam, it īpaši, ja ir iesaistīts romantiskais partneris. Centieties par to pārāk neuztraukties. Jūs varēsiet pārplānot  savu tālāko grafiku un jebkurā gadījumā varat izmantot laiku vienatnē, lai atpūstos un koncentrētos.

 

Ūdensvīrs

Planētu enerģija šodien liks jums justies nedaudz gausākam. Jūs, iespējams, vēlēsieties palikt mājās grāmatu, mājdzīvnieku un augu ielenkumā, tomēr ziniet, ka jums ir lietas, ko nevar atcelt, un ir jāpilda savi pienākumi. Jūsu pienākuma apziņa ir īpaši spēcīga. Vienojieties ar sevi, lai paveiktu pašu minimumu, un tad atpūtieties. Relaksācijai izmēģiniet karstu vannu un klausieties klasisko mūziku.

 

Zivis

Īslaicīga šķiršanās no kāda tuva cilvēka var likt jums pārdomāt labos laikus, ko esat pavadījuši kopā, īpaši pēdējo nedēļu laikā. Jūs, visticamāk, runāsiet ar viņu pa tālruni. Kopumā varēsiet izjust daudz siltuma un pieķeršanās pret visiem apkārtējiem, taču arī nedaudz var pārņemt skumjas, it īpaši, ja domājat par pārāk tālu nākotni. Piezvaniet cilvēkiem, kuru jums pēdējā laikā pietrūkst, Zivis! Viņi priecāsies jūs dzirdēt.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsValsts policija izplata brīdinājumu iedzīvotājiem
Nākamais rakstsNepatīkamās kakla sāpes: cēloņi un ārstēšana