Šodien, iespējams, tevi vairāk ieinteresēs lietas, par ko iepriekš tu vispār nedomāji. Vari uzsākt savu radošo projektu, veikt uzņēmējdarbību vai izveidot savu mājas lapu. Šodien varēsi pilnībā pievērsties iecerētajam.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev nevajadzētu būt iemesliem pārlieku uztraukties. Dažādi sarežģīti un pārlieku aizkustinoši notikumi šodien nesolās būt tavi sabiedrotie. Vari pavadīt dienu kopā ar ģimeni, veicot kādus mājas darbus. Vakaru izbaudi kādas patīkamas kompānijas sabiedrībā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien pavisam negaidīti varētu rasties vēlme kaut ko izmainīt savā ārējā izskatā. Iespējams, iegādāsies arī kādu jaunu apģērbu, taču vēlāk tas tikai krās putekļus tavā skapī, jo atklāsi kādas nepilnības tajā. Eksperimenti ar frizūru arī šodien varētu rezultātā būt pavisam citādi, nekā tu biji iztēlojies.

 

 

dvini-mil-horDvīņi     

Šodien tev varētu rasties dažādi panākumi īsos izbraucienos un ceļojumos. Pa ceļam tiksies ar kādu svarīgu personu, kura būs ļoti ieinteresēta sarunā ar tevi. Pastāsti šim cilvēkam par savām idejām, biznesa projektiem, iespējams, tieši viņš palīdzēs tev attīstīt to.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena solās sniegt tev daudz prieka. Tu varētu doties uz kādu izklaides pasākumu, iespējams, labākajā restorānā savā pilsētā. Tur satiksi daudzus interesantus cilvēkus, no kuriem vienu tu vēlēsies iepazīt tuvāk. Jūs pavadīsiet daudz laika sarunājoties līdz beidzot nonāksi pie secinājuma, ka, iespējams, esi saticis savu ideālo dzīves partneri.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien visā visumā tu būsi apmierināts ar savu realitāti. Iespējams, sagaidīsi kādus ģimenes veidotus pārsteigumus saistībā ar panākumiem darbā. Tu arī tā rezultātā vēlēsies sniegt un sarūpēsi dažādas dāvanas viņiem, un atmosfēra mājās būs lieliska, varēsiet izbaudīt viens otra kompāniju.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tavu uzmanību un interesi visvairāk piesaistīs dažādas lietas, kas saistītas ar burvestībām un mistiku. Var gadīties, ka neatradīsi citu veidu, kā tikt galā ar kādu problēmu vai situāciju, tāpēc dosies pēc palīdzības pie zīlnieces. Viņa pastāstīs daudz, kā arī atklās patiesos iemeslus, kas tev liedz būt laimīgam.

 

 

svari-mil-horSvari

Centies šodien īpaši nerunāt par dažādām veselības problēmām ar apkārtējiem cilvēkiem. Ja esi nolēmis uzsākt flirtu, vispirms pārliecinies vai iecerētais objekts nav attiecībās vai pat precējies, jo, ja tā, iespējami dažādi nepatīkami mirkļi un situācijas kā viņam, tā arī tev.

 

 

Skorpions

Šodien varēsi gūt panākumus finanšu jomā. Ar interneta palīdzību tev izdosies pārdot kaut ko, ko tu kādu laiku jau nelieto, turklāt pārdosi to par ļoti labu cenu. Par šo naudu, visticamāk, izklaidēsies un ņemsi savās izklaidēs līdzi arī ģimeni. Lai tev izdodas!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien nāksies reāli palūkoties uz dažādām situācijām. Iespējams, ar grūtībām, taču vajadzētu saprast, ka nevajadzētu ņemt nekādu naudas aizdevumu, lai nopirktu to, ko esi iekārojis. Nevajadzētu aizņemties ne no bankas, ne citām kredītiestādēm, kā arī izvairīties lūgt naudu radiem un draugiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tev ļoti patiks harmonija, kas valdīs attiecībās. Tavi mīļie cilvēki centīsies darīt visu, lai pārliecinātos, ka esi aizmirsis pagātnes nesaskaņas un rūpīgi gādās par tevi. Tu pavadīsi daudz laika kopā ar cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi un, kuriem esi svarīgs tu – tas sniegs tev neaizmirstamas emocijas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu vēlēsies kādu laiku pavadīt mierā un klusumā. Tu apzināti izolēsi sevi no citiem cilvēkiem un darbosies pie sava iemīļotākā hobija, iespējams, domājot par to, kā varētu mēģināt ar tā palīdzību uzlabot savu finansiālo situāciju. Var gadīties, ka pēkšņi tev radīsies ideja, kā to realizēt. 

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, iespējams, pats jutīsi, ka esi ļoti gražīgā noskaņojumā. Tu vēlēsies, lai ikviens atbalsta tavas vissīkākās idejas un realizē tavas iegribas. Līdz vakaram, ja turpināsi rīkoties šādi, tu varētu izvest no pacietības vairākus cilvēkus. Tev vajadzētu saprast un atzīt pašam sev, ka esi pāršāvis pār strīpu!

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKāds ir risinājums šķietamā bezizejā? Jaunas rūpes Magones dzīvē
Nākamais rakstsDienu pēc valsts svētkiem saņemta ļoti skumja vēsts