Iespējams, pirmajā dienas pusē tu mazliet pārvērtēsi savas spējas. Var gadīties, ka būsi pārlieku optimistisks par lietām un notikumiem, kas norisinās apkārt. Taču ap pusdienlaiku tavs garastāvoklis būs krasi mainījies.

 

 

auns-mil-horAuns

Otrā dienas puse solās būt krietni produktīvāka nekā pirmā. No rīta var rasties neparedzēti šķēršļi jautājumos, kas saistīti ar ikdienas darbu, pienākumu pildīšanu vai ārstēšanās procesu. Tev vajadzētu censties koncentrēties uz praktiskākiem mērķiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Dienas pirmajā pusē nevajadzētu tik daudz koncentrēties uz kļūdām vai neveiksmēm. Būs pilnīgi pietiekami, ja ņemsi vērā to, kas notiek. Dažādās situācijās iespējami negaidīti pavērsieni, kas varētu atņemt tev rīcības brīvību, taču vakarā, visticamāk, spēsi kompensēt zaudēto.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dienas pirmo pusi būs grūti raksturot kā līksmu un iedvesmojošu periodu, jo īpaši, ja esi dzimis jūnija vidū. Atturies no jaunām iniciatīvām un sadarbības ar tiem, kuri ne vienmēr tev sniedz pareizu informāciju. Palūko, ar kādiem cilvēkiem esi saistīts profesionālajā sfērā.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Ja tu vēlies, lai tavas pūles atmaksātos un tu beidzot sasniegt praktisku rezultātu, tev vajadzētu aizmirst par savu ego un sākt uzklausīt citu cilvēku viedokļus. Pirmajā dienas pusē būs grūti rast nopietnas perspektīvas dažādos jautājumos vai situācijās. Mēģini pielāgoties arī neprognozējamā vidē, nevis censties vienmēr visu rūpīgi izplānot.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien būs grūti patiesi atpūsties. Vajadzētu uzmanīgi izturēties pret to, ar kādiem cilvēkiem tu komunicē. Nevajadzētu uzsākt nekādus jaunus projektus, iesaistīties jaunos pasākumos vai nodoties eksperimentiem. Otrā dienas puse solās būt labvēlīgāka dažādiem darbiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja runa ir par kādiem svarīgiem darbiem, projektiem vai citām lietām – nevajadzētu tam visam pievērsties ātrāk kā dienas vidū. Rīta pusē mēģini ierobežot sevi un veic regulāros ikdienas pienākumus, rūpējies par savu un savu tuvinieku veselības stāvokli.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien nevajadzētu nodoties tikai izklaidēm un priekiem, taču rūpīgi veikt arī savus pienākumus darbā un mājās. Komunikācijai dažādās tikšanās pirmajā dienas pusē, visticamāk, pietrūks perspektīvas. Esi uzmanīgs un raugies, kā viss atrisināsies. Neiesaisties intrigās un neuzticies neapstiprinātai informācijai.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien ieteicams pārdomāt un pārplānot savus lēmumus, kas saistīti ar komunikāciju, izglītību, informāciju, dokumentiem, tirdzniecību. Ja tomēr šāda veida lietas nav iespējams atlikt – neuzsāc tās ātrāk kā dienas otrajā pusē. Ja koncentrēsies uz šiem jautājumiem rīta pusē, var gadīties neparedzēti zaudējumi, šķēršļi – tā būs lieka laika tērēšana. 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespējams, notiks pēkšņa dažādu plānu maiņa. Var gadīties, ka dažāda attiecībās piedzīvosi atsvešināšanos. Ja esi dzimis decembra vidū, tava reakcija uz dažādiem jaunumiem un citu informāciju varētu būt diezgan saspringta, neparedzama. Uzmanies no tā, ko saki, nepieļauj neapdomīgas kļūdas.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Visprātīgākais šodien būtu rīkoties ar visu apdomīgi, apzinīgi. Var gadīties dažādi negaidīti, neparedzēti notikumi, tāpēc esi gatavs dažādiem pavērsieniem. Iespējams, nāksies mainīt savus plānus vai viedokļus par dažiem svarīgiem jautājumiem. Lai nu kā – nepārsteidzies ar pāragriem secinājumiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien nebūs tās optimistiskākās sajūtas, jo īpaši, ja nāksies sēdēt bezdarbībā. Iesaisties komunikācijā ar apkārtējiem cilvēkiem. Iespējams, attiecības ar kādu tuvu cilvēku varētu kļūt saspringtākas vai arī vienkārši jūs pēdējā laikā esat atsvešinājušies. No jauna var uzjundīt kādas senākas problēmas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Jau pašā rīta agrumā tu spēsi rast dažādus iemeslus, lai būtu apmierināts ar sevi un cilvēkiem sev apkārt. Ja esi dzimis februārī, daudzas lietas spēsi veiksmīgi un ātri atrisināt, jo īpaši tās, kam būs neplānots un negaidīts raksturs. Neko nesasteidz, bet rīkojies atbilstoši apstākļiem.

 

 

Lai jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsPareiza elpošana – slimību profilaksei, labsajūtai un stresa kontrolei
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par laiku, kāds mūs varētu sagaidīt augusta turpinājumā