Auns

Auna zīmē dzimušajiem šodien nevajadzētu atstāt uz citu dienu dažādus neatrisinātus konfliktus, sevišķi attiecībās ar tuviniekiem. Tu un šis konkrētais cilvēks nekad nesalabsiet, ja visu laiku atliksiet strīda risināšanu. Tā vietā, lai skaļi bļautu, vainojot savu oponentu pie itin visa, centies iejusties viņa ādā. Tu sapratīsi, ka tas, ka viņa izteiktie argumenti ir pamatoti, līdz ar to arī nebūs iemesla turpināt šīs nesaskaņas.

 

 

Vērsis

Šodien lēnā garā sāksi pievērsties piektdien paredzēto izklaižu plānošanai. Ieteicams savus plānus pārrunāt ar kādu no tuviniekiem. Pretējā gadījumā var nākties samierināties ar pamatīgu vilšanos sajūtu. Nodefinē konkrētu mērķi, lai no tā izvairītos. Ja priekšroku dod laiskai atpūtai, uzdrošinies pateikt nē uzaicinājumam uz kādu skaļu ballīti.

 

 

Dvīņi

Šī piektdiena tev atnesīs daudz aizraujošu notikumu. No rīta tiksi uzaicināts uz tikšanos ar kādu cilvēku, uz kuru allaž raugies ar milzu degsmi. Šī tikšanās būs tev ļoti nozīmīga, līdz ar to rūpīgi tai gatavosies. Iespējams, pat dosies ātrāk prom no darba, lai varēt veltīt laiku katras sīkākās detaļas pārdomāšanai. Rezultātā būsi sagatavojies uz visiem simts procentiem un panāksi vēlamo rezultātu.

 

 

Vēzis

Šo dienu pavadīsi, ģenerējot pavisam jaunas un svaigas idejas par un ap savu ierasto vidi un ikdienu. Dienas laikā, kamēr atradīsies darbā, tavas idejas kalpos par pamatu kāda projekta uzsākšanai kopā ar kolēģiem. Atrodoties draugu lokā, saņemsi lūgumu saplānot aizraujošu piektdienas vakaru. Lai to varētu izdarīt, vispirms noskaidro arī citu vēlmes un viedokli.

 

 

Lauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams izvairīties no pārlieku intensīvām un emocionālām nodarbēm. Centies pavadīt šo dienu uz mierīgas nots, izbaudot kādu skumju filmu vai uzklausot kāda tuva drauga rūpes un raizes. Finansiālā ziņā šī nebūs no veiksmīgākajām dienām, tādēļ jebkāda veida investīcijas un pirkumus vēlams atlikt uz citu dienu.

 

 

Jaunava

Šodien, pateicoties kādam negaidītam izbraucienam, spēsi pamatīgi paplašināt savu redzesloku. Šis spontānais notikums būs kāda tava tuva ģimenes locekļa iniciatīva, kurai piekritīsi ar milzu entuziasmu. Drīzumā atskārtīsi, cik patiesībā notiekošais ir vērienīgs un iespaidīgs. Tas var pat padarīt tevi slavenu sociālajos tīklos, ja vien rakstīsi kompetentus, informatīvus ziņojums apakšā zem katras šajā dienā ievietotās fotogrāfijas.

 

 

Svari

Šodien būsi ļoti patīkams un pieklājīgs komunikācijā ar apkārtējiem, taču, diemžēl, aizmirsīsi labo toni ievērot attiecībās ar mīļoto cilvēku. Kāds viņa vai viņas uzdotais jautājums raisīs tevī dusmu izvirdumu. Ja nespēsi laikus nomierināties un savaldīties, piektdienas vakars būs izbojāts visai tavai ģimenei. Ieelpo, izelpo, noliec malā emocijas un tikai tad uzsāc diskusijas par svarīgām tēmām.

 

 

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams izvairīties no dažādām agresīvām sadursmēm. Neviens no tām nebūs ieguvējs. Nenoliedzami, apkārtējo sliktais noskaņojums var ietekmēt arī tavu omu un ieviest izmaiņas šīs dienas plānos, kā rezultātā neizdosies pilnībā relaksēties un atslēgties no nogurdinošās ikdienas dzīves. Ja spēsi izbēgt no negācijām, šo darba nedēļu pabeigsi neaizmirstami aizraujoši!

 

 

Strēlnieks

Šodien pievērsīsies dažādu pirkumu plānošanai. Neaizmirsti sarakstā iekļaut arī dāvanu gados vecākajiem ģimenes locekļiem, kuriem strauji tuvojas kāda nozīmīga jubileja. Ieteicams netaupīt šīs dāvanas iegādei – šie cilvēki tavā labā darījuši ļoti daudz un noteikti ir pelnījuši visu to labāko. Starp citu, lai atvieglotu dāvanas izvēli, centies atcerēties kādu no nesenajām ģimenes kopā sanākšanām. Varbūt tajā sarunu laikā tika minētas kādas vēlmes?

 

 

Mežāzis

Šo dienu aizvadīsi skaistā un labā noskaņojumā. Darbā bez problēmām pabeigsi kādu sarežģītu projektu, pie kura kopā ar kolēģi strādāji jau vairākus mēnešus. Lai nosvinētu paveikto, iespējams, nolemsiet kopā pavadīt vakaru kādā bārā. Ja tev ir otrā pusīte, neaizmirsti arī viņu uzaicināt uz šīm nelielajām svinībām, lai izvairītos no nepatīkama konflikta.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien mierīgu sirdi vari iztērēt nedaudz vairāk, nekā tavs budžets ļauj. Jau nākamās nedēļas sākumā saņemsi kādu īpašu apbalvojumu vai atlīdzību. Neraugoties uz to, raugi, lai netriektu naudu vējā. Tā vietā atļaujies iegādāties ko tādu, par ko esi ilgu laiku sapņojis. Vari sarīkot arī nelielas svinības par godu šim notikumam, kas pavisam noteikti būs lielisks darba nedēļa noslēgums.

 

 

Zivis

Šodien nespēsi atturēties no savu jauno kolēģu kritizēšanas. Uztversi viņus kā vientiešus, kuri pavisam nejauši, dažādu apstākļu sakritības dēļ nonākuši tavā darba komandā. Tavas antipātijas būs acīmredzamas arī visai īsajā un atturīgajā komunikācijas formā. Diemžēl vai par laimi, savu viedokli nāksies mainīt, kad iepazīsi šos cilvēkus tuvāk, ko var nākties darīt arī piespiedu kārtā, saņemot spiedienu no vadības puses.

 

 

Lai viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām FEBRUĀRIS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsPar mata tiesu no lielas nelaimes – nofilmē šausmu pilnu mirkli uz Bauskas šosejas – VIDEO