Dienas pirmā daļa ir veiksmīgs periods dažādiem darījumiem. Projekts, kas uzsākts šajā laikā būs harmonisks. Varēsi pārliecināties par savām spējām un tās objektīvi novērtēt. Vēlēsies pavadīt laiku ar cilvēkiem, kuriem uzticies.

 

auns-mil-horAuns

Rīts ir vislabvēlīgākais laiks, lai atrisinātu dažādas problēmas. Kādi brīnišķīgi apstākļi raisīs sarunas. Tavi saziņas biedri būs tendēti uz komunikāciju un gatavi dalīties ar jebkuru informāciju, jo īpaši uz visaktuālākajiem jaunumiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja kopējais darbību virziens ir izvēlēts pareizi, pagaidu grūtības šodien, visticamāk, netraucēs pamatam zem tavām kājām. Ja tu plāno lūgt priekšnieka, drauga vai kolēģa palīdzību, netērē savu laiku un dari to no paša rīta. Dienas laikā var būt zināmas grūtības ar datu pārsūtīšanu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lietas šodien noritēs pārsteidzoši labi, ja vien tu pats tās nesabojāsi. Neieslīgsti slepenās darbībās un konfidenciālās diskusijās. Neuztici citiem savus noslēpumus. Tas viss var kļūt par lielu smagumu,  kas sagādās pamatīgas grūtības, īpaši brīžos, kad to vismazāk gaidīsi.

 

vezis-mil-horVēzis
Slāpes pēc novitātēm un pārmaiņām var ļoti pārņemt tavu veselo saprātu. Esi uzmanīgs, ieguldot materiālos līdzekļus svešā uzņēmumā vai pievienojoties kādai spēlei, jo īpaši, ja tev nav pilnībā zināmi tās noteikumi. Finansu stabilitāte un dažādu lietu uztvere var izrādīties vien aptuvena, jo tev, visticamāk, trūks nepieciešamās pieredzes.

 

lauva-mil-horLauva
Šodien var nebūt viegli uzturēties aci pret aci ar tavu dzīves partneri, pat, ja jūsu nesaskaņu iemesls ir dzīves sīkumi. Esi aturīgāks, kad satiecies ar jauniem cilvēkiem. Dialogs var pavērsties pilnīgi citā virzienā, atšķirīgā no tā, ko abas puses bija gaidījušas. Finansiālā, eksperimentālā vai profesionālā rakstura temati jāapspriež ar vislielāko piesardzību.

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka šodien ļoti maz inovatīvu ideju izturēs realitātes pārbaudi. Ja tu esi eksperimentētājs, apņēmības un netradicionālu pieeju pārpilns, tas palīdzēs pārvarēt grūtības. Savukārt, ja tu esi pragmatisks, konservatīvs un tendēts rīkoties pēc norādēm grāmatās, vari nebūt apmierināts, ja kļūsi par jaunas komandas daļu.

 

svari-mil-horSvari
Šī ir brīnišķīga diena atpūtai. Tomēr patīkamai laika pavadīšanai var būt dažas nelabvēlīgas sekas. Piemēram, vari krietni pārmaksāt par savām izpriecām. Visticamāk, šodien pakļausies pēkšņai un negaidītai sava bērna kaprīzei, nopērkot neparastu lietu. Ļoti ticams, ka par šo mantu tavai atvasei zudīs interese jau dažas stundas vēlāk.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Spriedze šodien ievērojami pieaugs. Ierastie ceļoja mērķi vairs nešķitīs interesanti, bet viss jaunais un svešais būs divreiz aizraujošāks. Kad eksperimentēsi un metīsies jaunās niansēs savā privātajā dzīvē, pārliecinies, ka saglabā līdzsvaru starp sadzīviskajām izmaiņām un sen izlolotajiem sapņiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Komunikācija ar cilvēkiem ap tevi solās būt interesanta. Tajā pašā laikā, tas nepasargās no problēmu rašanās. Zvaigznes uzsver, ka šodien varēsi panākt pilnīgu un nenoliedzamu izpratni par kāda jautājuma teorētisko pusi. Tomēr vari paklupt pie pirmā mēģinājuma ievirzīt savas teorētiskās zināšanas –  praktiskajā veidā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavs finansiālais stāvoklis būs iemesls optimismam. Visticamāk, tev nebūs nekādu šaubu par savām spējām nopelnīt iztiku un nodrošināt sevi un vistuvākos. Izveidotie kontakti būs vienlīdz svarīgi ietaupījumu plānošanai vai prasmei palielināt naudas plūsmu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien visai viegli var rasties dažādi pārpratumi. Tā vietā lai cerētu uz sadarbību un vēlmi visu risināt kopā, vari negaidīti piedzīvot kādas personas atteikumu vai kritiku. Šajā dienā ir ļoti svarīgi koncentrēties uz būtiskākajiem notikumu aspektiem.

 

zivis-mil-horZivis
Šodien tev būs visai grūti kontrolēt situāciju un pielāgoties apstākļiem. Tavi mēģinājumi domāt loģiski ne vienmēr būs veiksmīgi. Zvaigznes uzsver, ka vajadzētu labāk atturēties no pārmērīgas uzticības kādam. Īpaši nepaļaujies uz tiem, kuri  ir tavi draugi, ņemot vērā vien personīgos līdzekļus.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsParādās pilnīgi jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsNegaidīts pavērsiens pēc ierašanās Latvijā noticis kādā ukraiņu bēgļu ģimenē – VIDEO