ksies turpināt apdomīgi un taktiski spert savus ikdienas soļus. Vajadzētu izmantot šodienas pretrunas un ķildas kā drošības pārbaudes procesu, lai izravētu sliktās idejas un veiktu ugunskristības ambīcijām un principiem.

 

 

auns-mil-horAuns

Auniem ieteicams nesapriecāties par agru, jo var nākties pamatīgi aplauzties, lai gan kopumā šī solās būt diezgan veiksmīga diena. Pievērs uzmanību apkārt notiekošajam, tas ļaus tev izmantot Vērša spēku un Skorpiona ievainojamību, lai prastu sevi aizstāvēt. Ja neskatīsies, kur iesi, iekļūsi lamatās. 

 

 

versis-mil-horVērsis

Vēršu priekšā šodien būs vairākas iespējas. Ja uzņemsies sarunas vadību, būsi spējīgs manipulēt ar citiem, lai viņi darbotos tavās interesēs. Ja liksi lietā respektu un spītību, varēsi nodrošināt sev uzvaru pret jebkuru pretinieku. Vēl pastāv iespēja palikt savā telpā un strādājot – izsoļot cauri šīs dienas gaidāmajām vētrām tā, it kā nekas nebūtu noticis.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem var nākties attapties dažādu problēmu priekšā, jo pasaule šodien kļūs pārbaudījumiem pilnāka un pilnāka. Tu esi apķērīgs un, lai gan ar to var nepietikt, lai tiktu cauri sveikā, liekot lietā prātu un labu humora izjūtu, varēsi justies droši.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem vajadzētu apsvērt iespēju pavadīt laiku kopā ar savu ģimeni un tuviniekiem. Pārāk ilga uzturēšanās nelabvēlīgā vidē var slikti iespaidot tavu veselību. Labāk izvēlies būt tur, kur jūties viskomfortablāk.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām labvēlīga diena dažādu grupu, kolektīvu un citu apvienību formēšanai.  Šīs dienas lielāko likstu pamatā būs personīgi vērsti apvainojumi. Ņem vērā, ka ievainot cilvēku grupu ir draudz grūtāk, kā vienu personu, tādēļ būsi drošībā. Tev piemīt izcilas līdera prasmes un būs tikai loģiski, ja izmantosi šo stratēģiju savā labā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas, tāpat kā Vērši, šodien var viegli manipulēt ar citiem. Tev tas grūtības nesagādās, un prasme pārliecināt palīdzēs izvairīties no nepatikšanām. Pievēršot uzmanību detaļām, tev izdosies sniegt neapstrīdamus argumentus.  Atceries, ka vienmēr pastāv arī iespēja ieņemt neitrālu pozīciju un koncentrēties uz ikdienas pienākumu paveikšanu, tādejādi izvairoties no jebkāda veida konfliktiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien Svari būs zaudējuši spēju spriest objektīvi un taisnīgi, tādēļ vadīsies tikai un vienīgi pēc saviem uzskatiem. Svaru zīmē dzimušajiem ir raksturīgi stingri pastāvēt uz savu viedokli, taču esi uzmanīgs un neuzsāc konfliktu, lai aizstāvētu savu taisnību. Var nākties iekulties nepatikšanās, izsakot nepamatotus apgalvojumus.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni var valdīt pār pasauli šodien. Lai gan parasti esi pašpietiekams, var gadīties, ka šodien sajutīsies atstāts novārtā. Ja esi pārliecināts par sevi, jutīsies labi arī vienatnē, ja tomēr nē – meklē iespējas iegūt jaunus draugus vai atjaunot komunikāciju ar jau esošajiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem, atkarībā no sava pacietības mēra un apņemšanās, būs jāizvēlas – izmantot pašreiz Mēnesī valdošā Skorpiona indi vai tomēr nomest ieročus un dienu pavadīt mierīgi. Izvērtē visu soli pa solim. Ja konkrētais jautājums ir tev svarīgs, zini, ka ar savu pārliecību spēsi panākt iecerēto. Ja tas tev īpaši neskar, esi piesardzīgs un atceries, ka gudrākais vienmēr piekāpjas.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži ir viena no zīmēm, kura šodien apkārt valdošo haosu lieliski pratīs izmantot savā labā. Lai gan tu vari arī nebūt īpaši veiksmīgs, pielietojot šādu taktiku, tev ir zināma pieredze līdzīgās situācijās un tas būs pietiekami, lai izvairītos no pāridarījumiem un saglabātu tīru savu sirdsapziņu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīri mīl iesaistīties strīdos, lai izmantotu savā labā kādu citiem nelabvēlīgu situāciju. Dažkārt konflikti tiek uzsākti tikai tāpēc, lai varētu izbaudīt diskusiju saspīlētā gaisotnē. Centies nepārpūlēties un neiegūt pārāk daudz jaunu ienaidnieku. Citādi – izklaidējies un izbaudi šo dienu.

 

 

zivis-mil-horZivis
Zivis var sajusties nedaudz sašļukušas, kam par pamatu kalpos apkārt valdošais drūmais noskaņojums. Šīs zīmes pārstāvji pazīstami ar empātiju pret citiem. Apsver iespēju, kā to izmantot, lai nedaudz noņemtu tvaiku kādam pamatīgi iekarsušam cilvēkam vai sniegtu atbalstu kādam, kurš kaut kādā veidā ticis sāpināts.

 

 

 Lielisku dienu! 

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam FEBRUĀRIM
Nākamais rakstsIzskan ārkārtīgi nopietns brīdinājums autovadītājiem