Diena ritēs visai lēnā un mierīgā gultnē. Neviens netraucēs veiksmīgi risināt problēmas, sasniegt savus mērķus un strādāt. Noteikti ierobežo tādas īpašības kā narcisms un iedomība. Pat tad, ja tam ir labs iemesls, neuzskati sevi pārāku par citiem. Ko vēl zvaigznes sola 21. novembrim?

 

 

auns-mil-horAuns

Nav ieteicams ielauzties citu cilvēku privātajā telpā. Iejaucoties lietās, kuras absolūti nav tava darīšana, tu riskē ar savu labo reputāciju. Šodien dari tikai tās lietas, kas patiešām ir svarīgas tev, nevis citiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien būsi ļoti uzmanīgs. Būs grūti koncentrēties uz savu darbu, jo domas atkal un atkal atgriezīsies pie kāda nesena notikuma. Iespējams, tu pat sāksi meklēt veidus, kā ātrāk tikt prom no darba, lai varētu šim jautājumam pievērsties.

 

 

dvini-mil-horDvīņi     

Šodien būsi pievērsies kāda noslēpuma glabāšanai. Tu esi apsolījis to paturēt pie sevis un tā arī rīkosies. Kāds var darīt visu iespējamo, lai no tevis izvilinātu informāciju, bet tu būsi nelokāms.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Būsi spiests atgriezties nesenā pagātnē – pie konkrēta notikuma. Iespējams, kāds analizēs tavu neseno veikumu un tajā atklās būtiskas kļūdas. Lai tās izlabotu, vajadzēs ļoti daudz laika un spēka.

 

 

lauva-mil-horLauva

Mēģināsi pamatīgi izmainīt dzīvi. Izejot cauri tuvāko draugu lokam, tu sapratīsi, ka vairāki ir tevi nodevuši, dažs pat ne reizi vien. No šādas kompānijas tu turpmāk turēsies pa gabalu. Sāc ar kontaktu dzēšanu savā telefonā, ja tas šķiet labs veids.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nepievērs sev pārlieku lielu uzmanību. Darbu, kas tev ir uzdots, mēģini paveikt bez citu palīdzības – cik vien labi spēj! Un tu tiksi atalgots. Laba diena pašmērķu realizācijai.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien būsi žēlsirdīgs ne vien pret saviem nelabvēļiem, bet arī sāpīgām atmiņām. Tas var izpausties kā sapņošana par bijušām attiecībām, no tavas dzīves aizgājušiem cilvēkiem. Tomēr nemeklē ceļu atpakaļ, tu ātri sapratīsi, ka jādzīvo tagadnē.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tevi pamatīgi nogurdinās vai pat nokaitinās jautājums, kas saistīts ar valsts iestādi. Tu patērēsi tam daudz laika, bet ar rezultātu apmierināts nebūsi. Drīzāk otrādi. Nenes slikto noskaņojumu mājās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tev šodien nāksies dzīvot pēc kāda stingra un nepiekāpīga cilvēka noteikumiem, ar ko nu nemaz nebūsi mierā. Var gadīties palaist garām kādu labu iespēju un aizmirst lepnumu, ja vēlies labu sadarbību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Būsi nobažījies par savu darbavietu, uzņēmuma nākotni. Iespējams, šodien īpaši kaitinās daži liekie kilogrami, tad nu ar jaunu sparu metīsies vingrinājumu un diētu jūklī, lai atrastu sev piemērotāko.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Nepadosies panikai un bezcerībai. Pat tad, ja lietas neies tā, kā tu to vēlētos, nav iemesla uzskatīt sevi par neveiksminieku. Neesi nomākts, labāk domā par gaišo nākotni un kal lieliskus plānus!

 

 

zivis-mil-horZivis

Tevi šodien īpaši piesaistīs luksuss un komforts. Ja dosies uz veikalu, visdrīzāk aizkavēsies tieši pie dārgām un greznām lietām. Uzmanies, lai tava prāta racionālā daļa netiktu nomākta ar mānīgo skaistumu – tas ļaus neiegrābties dārgā un nevajadzīgā pirkumā.

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsNaktī daudzviet turpinās snigt; dienā saglabāsies mīnusi
Nākamais rakstsZināms, kāds laiks mūs sagaida novembra pēdējā pilnajā nedēļā – prognoze 7 dienām!