Šodien centies nesteigties, pretējā gadījumā draud neizdošanās. Iespējams, būs veselības problēmas. Nav ieteicams smagi strādāt, jāizvairās no stresa. Draugu un ģimenes lokā spēsi rast mieru un komfortu.

 

Auns

Iespējams, saņemsi sliktas ziņas par savām finansēm, taču šī diena, iespējams, būs piemērotākā šo problēmu risināšanai. Ja vēlies šo situāciju labot, atrisināt, pacenties uz problēmām paraudzīties no cita skatu leņķa. Cik vien iespējams – atpūties!

Vērsis

Šodien solās būt salīdzinoši mierīga diena. Iespējams, saņemsi dāvanas no ģimenes vai draugiem, kas izrādīs tev lielus cieņas apliecinājumus. Vienīgais, kas tev nepieciešams – piesardzība. Esi labs draugs – uzklausi un palīdzi tam, kuram tas ir nepieciešams.

Dvīņi

Zināms, ka tad, ja tu esi apņēmies kaut ko izdarīt, nevienam neizdosies tevi apturēt, taču šodien pacenties ieklausīties cilvēkos sev apkārt, un tu būsi pārsteigts par to, ko vari paveikt. Pienācis laiks risināt lietas, kas nav visai patīkamas, kas jau kādu laiku ieilgušas. Tev būs nepieciešama citu cilvēku palīdzība.

Vēzis

Iespējams, sāksi gatavoties ceļojumam vai rīkot ballīti ar draugiem. Sapratīsi, ka no tevis daudz kas ir atkarīgs. Tev jāspēj apzināties, ka tu spēj labi darīt savu darbu. Kādēļ gan nesaplānot ko īpašu un nepārsteigt savus draugus?

 

Lauva

Šī varētu būt laimīgākā diena šomēnes. Taču arī laime ir kaut kas tāds, pie kā ir jāstrādā. Ir jāstrādā un jāvēlas to gūt. Ja šodien tev šķiet neticami tas, ka tev tā veicas – visticamāk, pirms kāda laika esi kaut ko izdarījis pareizi, kaut ko, kas liek šodien būt laimīgam.

 

Jaunava

Ja tev ir iespēja vadīt komandu – izmanto to. Šodien saņemsi visu nepieciešamo atbalstu, kas vien tev būs vajadzīgs. Pārstāj sevi “grauzt” par to, ka tu neesi pietiekami labs. Nedari neko tādu, kas ir pret taviem uzskatiem vai vēlmēm.

 

Svari

Tu nevari vēlēties labāku dienu, lai tiktu galā ar savām ikdienas problēmām. Spēsi atrisināt to, kas iekrājies nepadarīts. Parūpējies arī par sīkumiem. Tas prasīs daudz mazāk spēka un darba, nekā tu varēji iztēloties.

 

Skorpions

Iespējams, tas nebūs visai viegli, taču ir pienācis laiks atvadīties no saviem stingrajiem uzskatiem un attieksmes pret kādu lietu. Nekaitētu, ja starp visu nopietnību un apkārt notiekošo, tu spētu ieviest nedaudz prieka. Šī diena varētu palīdzēt mainīt tavu viedokli par dzīvi kopumā. Tu jutīsies lieliski!

 

Strēlnieks

Dzīve tev palīdzēs, tāpēc spēsi to izbaudīt. Tavs sargeņģelis vienmēr ir ar tevi. Iespējams, vēlēsies sākt kaut ko jaunu savā dzīvē – kaut kur doties vai pārcelties citur. Šobrīd tu vari atļauties darīt to, ko vēlies. Tev viss izdosies!

Mežāzis

Vai esi kādreiz domājis par to, ka savu profesionālo jomu vari saistīt ar to, kas tev patiešām padodas? Piemēram, lietderīgi izmantot savas lieliskās komunikācijas prasmes. Šobrīd ir īstais laiks, lai tu komunicētu – gan mutiski, gan rakstiski. Parādi pasaulei to, ko proti, lai cilvēki redz un saprot, ka uz tevi var paļauties, ka tu spēj lieliski darīt to, par ko patiesi jūties pārliecināts. Padomā par savu biznesu!

 

Ūdensvīrs

Tev jāpārstāj rīkoties savās interesēs tik ļoti, ka tu neņem vērā apkārtējo cilvēku jūtas un viedokļus. Cilvēki var apvainoties par tavu rīcību un stūrgalvību. Padomā par to un palūkojies uz savu rīcību. Praktizē klausīšanos, nevis runāšanu un būsi pārsteigts, cik daudz jauna varēsi uzzināt un iemācīties. Citiem cilvēkiem arī ir viedokļi, turklāt daļa no tiem var būt noderīgi arī tev. Iedomājies?

Zivis

Šī solās būt lieliska diena. Viss ritēs gludi, gluži kā pēc pulksteņa. Enerģija tev būs līdz pat dienas beigām un pat tik daudz, ka vakaru spēsi padarīt saturīgi jautru. Brīnišķīgi piemērota diena aktivitātēm kopā ar draugiem un/vai ģimeni. Kādēļ gan neizmēģināt ko jaunu, varbūt pat gūt kādu jaunu hobiju.

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl sinoptiķiem nav patīkamu ziņu par tuvākajās dienās gaidāmo
Nākamais rakstsObligātais dienests satrauc ārzemēs mītošos latviešus – VIDEO