Šodien nevajadzētu akli pakļauties apkārtējo norādēm, kā arī pašam to darīt gan vietā, gan nevietā. Ja kļūsi par marioneti kāda cita rokās, zaudēsi krietnu devu savas pašcieņas. Var nākties sastapties ar negodīgiem cilvēkiem, kuri uz tava rēķina vēlēsies gūt sev finansiālu labumu.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien var nākties iesaistīties ļoti sarežģītās un svarīgās biznesa sarunās. Tu visiem spēkiem centīsies situāciju padarīt abpusēji izdevīgu, un cilvēki novērtēs tavas pūles, kā arī nepiespiesto, jauko humora izjūtu. Rezultātā, visticamāk, visu būs iespējams atrisināt tieši tā, kā biji to iecerējis.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu būsi aizņemts ar dažādu svarīgu dokumentu apstrādi. Iespējams, tas radīs spriedzi tavās domās, līdz ar to būs grūtības palūgt palīdzību draugiem vai kolēģiem. Taču atceries – ne vienmēr tas labākais variants ir tikai tas, kad tu visu no A – Ž izdari pats, neraugoties uz to, kādas pūles tas no tevis prasa.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Var gadīties, ka šodien uzzināsi sava konkurenta vai ienaidnieka plānus un domu gājienu. Tu spēsi saskatīt visas nelietības un viltības viņa plānos un darīsi visu iespējamo, lai šo situāciju vērstu par labu, izmantojot visas savas priekšrocības. Visticamāk, tev viss patiešām izdosies un varēsi justies lepns var sevi, taču šī lepnuma izjūta nemanot var ietekmēt tavu modrību, kas var novest pie pavisam kā nelāga.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien ir ieteicams pilnībā izvairīties no jebkāda veida spriedzes un kaislīgām debatēm. Tu nespēsi rast pietiekami nopietnus argumentus, lai verbāli uzveiktu savu pretinieku, tāpēc var nākties piedzīvot pamatīgu vilšanos. Tā vietā labāk koncentrē visu savu uzmanību uz darāmo darbu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu jutīsies noguris un iztukšots. Darbā nāksies daudz strādāt un iesaistīties vairāk lietās, kas ikdienā, iespējams, uz tevi nepavisam neattiecas. Tavs enerģijas līmenis būs ļoti zems. Ja tomēr piespiedīsi sevi fiziskām aktivitātēm, iespējams, enerģiju uz brīdi atjaunosi, taču drīz vien sapratīsi, ka neko daudz tas nav devis.

 

 

jaunava-mil-horJaunava              

Šodien varēsi brīvi demonstrēt savus talantus mācot citiem kaut ko no savām zināšanā. Iespējams, tev nāksies pārraudzīt kāda praktikanta darbu vai uzņemties vadību pār jauno kolēģi. Tu parādīsi sevi kā spēcīgu un gudru skolotāju, kurš gatavs izskaidrot visu līdz pēdējam sīkumam un dalīties savā pieredzē.

 

 

svari-mil-horSvari           

Šodien, visticamāk, tev nāksies pieļaut kādu kļūdu romantisko attiecību jomā. Tik pat labi, iespējams, šodien satiksi kādu cilvēku, kuru noraidīsi viņa ārējā izskata dēļ. Ticams, ka nevēlēsies ar viņu neko kopīgu pat vismazākā sīkuma dēļ, un nebūsi pierunājams mainīt savu viedokli.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Iespējams, šodien tu sniegsi brīnišķīgu dāvanu kādam, ko patiesi mīli. Tu nežēlosi ne vienu centu par šo dārgo pirkumu, tāpēc spēsi to dot ar vēl lielāku prieku. Var gadīties, ka tādā veidā tu ne tikai ko jauku uzdāvināsi, bet pie reizes arī atvainosies par neseno incidentu jūsu starpā, kā laikā, iespējams, šo cilvēku ļoti aizskāri.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev nāksies uzņemties atbildību un aizvietot kādu kolēģi viņa prombūtnes laikā. Centies mierīgi pievērsties lietām un nepakļauties nevajadzīgiem ultimātiem, kā arī pats necenties rīkoties kā diktators. Var gadīties, ka tu sapratīsi, kas ir tas, ko vēlies mainīt savā darbā. Var gadīties, ka saņemsi arī kādu atlīdzību par paveikto.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tu dedzīgi aizstāvēsi savu nostāju attiecībā uz kādu noteiktu principu. Iespējams, kāds vēlēsies uzspiest tev savu viedokli, kas varētu beigties ar nepatīkamu interešu konfliktu. Tev nāksies tērēt daudz laika, lai pierādītu savu argumentu patiesību. Uzmanies, dažos gadījumos tas vienkārši nebūs tā vērts.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien nav ieteicams veikt nekādas reformas finanšu jomā, jo ir iespēja, ka šie plāni cietīs neatgriezenisku fiasko. Lai tu varētu būt drošs, ka tavi plāni izdosies, vajadzētu veltīt vairāk laika rūpīga plāna izstrādāšanai, ieguldīt tajā vairāk laika un analizēt gan ieguldīto, gan saņemto.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien varēsi ar lieliem panākumiem prezentēt kādu savu radošo ideju. Iespējams, sākotnēji lielākie uzklausītāji un atbalstītāji būs tavu draugi vai radinieki, taču tas ļaus tev attīstīt to visu arī tālāk, iesaistoties lielākā apjomā un ļaujoties lielākam azartam.

 

 

Lai tev jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsMilzīga nelaime svētdien notikusi Zemgales pusē
Nākamais rakstsSinoptiķis Bricis par gaidāmo atkusni un to, vai tas atgriezīs mums rudeni – VIDEO