Šodien tev vajadzētu izdarīt secinājumus par savām darbībām. Šodien jābūt uzmanīgam ar alkoholiskajiem dzērieniem un zivju ēdieniem, pastāv risks saindēties.

 

 

Auns

Iespējams, tava pienākuma apziņa teju kliegs, lai izdari kaut ko savas ģimenes labā. Velti laiku tam, lai palīdzētu kādam. Tavas rūpes par citiem atspoguļos tavu cēlsirdīgo iekšējo pasauli un empātijas spējas, taču tev tās vajadzētu aizvien attīstīt un biežāk likt lietā.

 

 

Vērsis

Šodien tava domāšana kļūs skaidra, taču nāksies grūti rīkoties tieši tā kā tu vēlies.mēģini disciplinēt sevi un neļauties ikkatrai mirkļa vājībai. Izmanto izdevību darīt lietas, kas parasti prasa vairāk pūļu un saņemšanās.

 

 

Dvīņi

Tu šodien nesaņemsi tik lielu uzmanību kā cerēts. Taču nenosodi sevi un neliec sev justies slikti. Mēģini sasniegt to, pēc kā tiecies, taču nepārspīlē. Pacenties būt saprotošs un nedarīt pāri cilvēkiem – savaldi abas savas puses, pietiks atrunāties, ka tāda ir tava daba. Kontrolē sevi!

 

 

Vēzis

Šodien tev dīdīs pienākuma apziņa, tādēļ disciplinē sevi un padari to, kas darāms. Sakārto savas domas. Padomā par to, kā sevi labāk parādīti citiem, lai tu spētu sasniegt to, pēc kā alksti. Tev ir spēcīga griba – tā palīdzēs paveikt iesākto.

 

 

Lauva

Mēģināt par visām varītēm pierādīt savu taisnību nebūs tas labākais veids kā komunicēt ar draugiem šodien. I pienācis laiks, lai tu saprastu, ka jāiemācās uzņemties atbildību par savu rīcību. Laiku, ko tu tērē, lai kādu pārliecinātu par savu taisnību, labāk izmanto lietderīgi – piemēram, darot nepadarīto. Mēģini izprast arī citu cilvēku mērķus.

 

 

Jaunava

Kad sapratīsi, ka viss ir izdarīts pareizi, viss saplānots un realizēts, iespējams, tomēr nāksies saskarties ar vēl kādu šķērsli. Tas var radīt haosu tavā domāšanā. Taču nepārdzīvo – iemācies saprast un apzināties, ka visu nav iespējams kontrolēt. Dzīve ir pilna ar pārsteigumiem – gan labiem, gan ne tik ļoti. Plāno, ko vari, taču atceries, ka ir nezināmi spēki, kas darbojas arī pēc saviem mērķiem.

 

 

Svari

Iespējams, šodien tevi apbrīnos, jo paveiksi ko lieliski, taču neaizraujies ar gulēšanu uz lauriem – ilgi tas neturpināsies. Varbūt tev šķitīs, ka apkārtējie bāž degunus tavās darīšanās, taču neizdari pāragrus secinājumus – cilvēki vienkārši cenšas pildīt savus pienākumus. Atpūtie un pārdomā to, kas ar tevi notiek. Nebūs labākā diena pārmaiņām un jaunu ideju ģenerēšanai.

 

 

Skorpions

Iespējams, tu šodien meklēsi atbildes uz daudziem jautājumiem, taču neviens tev nevēlēsies palīdzēt. Dari to, kas jādara, neraugoties uz to, ka, iespējams, kādam tas ne visai patiks. Mēģini virzīties uz priekšu ar klusu, disciplinētu pieeju – tādējādi spēsi atrisināt jebkuru problēmu.

 

 

Strēlnieks

Ja turpināsi lēkāt no vietas uz vietu, respektīvi, censties darīt visu reizē – tevi var pārņemt sajūta, ka nepiederi īsti nekur. Tā vietā, lai ķertu un grābtu visu pēc kārtas, labāk šodien koncentrē savu enerģiju uz kaut ko vienu. Mēģini risināt problēmas – nokļūsti līdz to saknei un strādā līdz atrisini. Strādājot daudz ko varēsi panākt.

 

 

Mežāzis

Izvirzi sev šīs dienas plānu – to, ko vēlies paveikt līdz saulrietam un rīkojies, lai to īstenotu. Piemērots laiks, lai risinātu dažādus piņķerīgus uzdevumus. Atceries vien to, ka ir arī ierobežojumi un citas robežas, ko nav ieteicams pārkāpt nekādos apstākļos. Ja nepieciešams, lūdz palīdzību citiem cilvēkiem.

 

 

Ūdensvīrs

Mēģini savu domāšanu virzīt pozitīvā gultnē, tad arī tava enerģija vairosies. Mēģini nostabilizēties, arot to, kas tev patiesi izdodas. Mēģini saglabāt un uzturēt attiecības ar sev svarīgiem cilvēkiem, centies nevienu neaizvainot. Nerunā par neko, līdz neesi sitmtkārt pārliecināts, ka tev ir taisnība.

 

 

Zivis

Tu zini, kas ir labākais veids kā rīkoties un tagad tev ir viss, kas nepieciešams, lai īstenotu to. Uzticies sev, attīsti savas idejas un domā par to, ko vari darīt, lai īstenotu savus sapņus, realizētu nākotnes plānus. Šodien būs vieglāk kaut ko uzsākt, jo tavs prāts būs harmonijā ar tavu sirdi.

 

 

Lai tev šī diena tev īpaši skaista!

Iepriekšējais rakstsPēc skaļā strīda Kaspars lutina Olgu ar dārgu kažoku – VIDEO
Nākamais rakstsRīdzinieks izceļas ar prātam neaptveramu necieņu pret saviem vecākiem; nepatikšanas būs lielas