Šī nav tā diena, kad par katru cenu apkārtējos vajadzētu iepazīstināt ar savu kritisko viedokli, īpaši, ja tas ir par kādu jums visiem zināmu personu. Aizskarts cilvēks īsā brīdī var kļūt par ļaunāko ienaidnieku. Iepērkoties, izmanto prāta praktisko daļu, emocionālo (dārgi, nevajadzīgi pirkumi) piebremzējot.

 

auns-mil-horAuns

Šodien gluži kā magnēts piesaistīsi pretējo dzimumu, tavi panākumi būs patiesi iespaidīgi. Tiesa, tas diez vai veicinās tavu karjeru, jo kamēr flirtēsi, daudzsološs un svarīgs uzdevums var tikt kādam citam.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien izvairies pavadīt ļoti ilgu laiku ārpus telpām. Esi uzmanīgs, jo tava imūnsistēma šobrīd nav labākajā stāvoklī, saslimt nav grūti. Ja kāds pretējā dzimuma pārstāvis tev uzkrītoši uzmācas, izvairies no šādas situācijas.

 

dvini-mil-horDvīņi

Izvairies no nevajadzīgiem tēriņiem. Pat ja tev ļoti, ļoti kārojas nopirkt lietu, par kuru sapņoji jau sen, atzīsti sev, ka šobrīd nespēj to atļauties. Ir arī labā ziņa – jau no šodienas vari sākt atlikt naudu šim pirkumam.

 

vezis-mil-horVēzis

Šī nebūs tā labākā diena Vēžiem, vari piedzīvot kādu ļoti nepatīkamu atraidījumu. Protams, tu meklēsi citus ceļus un kāds no tiem var izrādīties īstais. Ja met ārā pa durvīm, kāp iekšā pa logu.

 

lauva-mil-horLauva

Izdosies veiksmīgi saplānot laiku kā darba lietām, tā atpūtai. Būs īpaši svarīgi atgūt spēkus un nedaudz atvilkt elpu, jo tu šobrīd strādā tik intensīvi, ka brīnās pat kolēģi. Līdz vakaram būsi pabeidzis!

 

jaunava-mil-horJaunava

Tevi sagaida jauni karjeras apvāršņi. Lielā mērā tas notiks, pateicoties cilvēkam, kuru tu jau labu laiku uzskati par savu labvēli. Tiesa, tas var radīt baumas kolēģu vidū un tu tās izdzirdēsi jau pavisam drīz.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien vari kļūt par nejaušu dalībnieku kāda radītā drāmā. Tu mēģināsi cilvēku nomierināt, bet rezultātā pats tiksi ievilkts tajā visā. Šajā konfliktā iespējams zaudēt daudz, bet tev viss beigsies labi. Mierinājumu radīsi mājās, savējo lokā.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nav ieteicamas būtiskas pārmaiņas vai krasa paradumu maiņa tavā dzīvē. Tas var radīt pavisam citādāku rezultātu, nekā tu gaidīji. Esi uzmanīgs ar padomu došanu citiem, kāds to var uzskatīt par mācīšanu dzīvot.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Atmetīsi kādu senu ieradumu, kas traucē dzīvot. Dažs nolems, ka jāmet miers cigaretēm, alkoholam vai trakām izklaidēm līdz rīta gaismai. Paradumu maiņa nereti noved pie jauniem kontaktiem, esi atvērts un proti pasniegt sevi kā uzticamu draugu.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šodien vari kļūt ļoti sentimentāls un neaizsargāts, uzmanies. Neatklāj savu dvēseli katram pretimnācējam, neļauj sevi sagraut dusmīgākam komentāram vai replikai. Šī būs diena, kad tiešām jāpieliek visas pūles, lai saņemtos un padarītu savus pienākumus.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien vēlēsies sakārtot dzīves telpu ap sevi, bez žēlastības atbrīvojoties no visa vecā un nevajadzīgā. Vēlāk, aplūkojot tukšos plauktus un skapi, tu sapratīsi, ka būs jāiztērē daudz naudas jaunām lietām.

 

zivis-mil-horZivis

Nopietnas bažas par savu veselību. Mēģināsi atminēties, kur un kā varēji saķert kādu vīrusu. Tiesa, nekavējoties sākta ārstēšanās ar tējām, zālēm un ko stiprāku dos vēlamo efektu jau līdz vakaram.

 

Lai jauka šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsMedības Latgales pusē notikusi nelaime
Nākamais rakstsJauns pavērsiens kādreiz tik populārās dziedātājas Šomases dzīvē