Dienas pirmā daļa izrādīsies veiksmīga atpūtai un relaksācijai. Šodien tavā dzīvē kļūs svarīgi garīgās sfēras jautājumi. Būsi vairāk tendēts uz sapņainību. Rīts ir labvēlīgs meditēšanai, baznīcas apmeklējumam vai ūdens procedūru veikšanai. Otrajā tās pusē pieaugs aktivitāte attiecībās ar mīļoto cilvēku.

 

auns-mil-horAuns

No rīta tev būs raksturīgs mierīgs, bet slinks domāšanas veids. Ieteicams pagulēt ilgāk, īpaši, ja tev nekur nav jāsteidzas. Tev būs pietiekami daudz enerģijas, kas būs tik ļoti vajadzīga, lai veiktu noteiktas darbības vai turpinātu pašreizējos darba uzdevumus.

 

versis-mil-horVērsis

Rīta agrajās stundās tev vajadzētu mēģināt uzlabot saikni ar pareizajiem cilvēkiem. Jo tuvāk nāks nakts, jo grūtāk izrādīsies saglabāt līdzsvaru starp tavām un citu cilvēku interesēm.

 

dvini-mil-horDvīņi
Dienas sākumā, visticamāk, būsi vēl kādu nesenu notikumu iespaidā. Tie var būt tieši tādi, kas radījuši virkni ar patīkamām atmiņām. Dienas laikā tava emocionalitāte un jūtīgums pakāpeniski pieaugs.

 

vezis-mil-horVēzis
Dienas iesākumā vēlams gūt labumu no vienatnes. Planētas norāda, ka šodien tev būs iespēja izteikt savas jūtas harmoniskā veidā. Ja esi sieviete, nejūties neērti brīžos, kad izrādi savu pievilcību un talantus. Tu varēsi kļūt par patiesu diplomātu, ja pats to vēlēsies.
 

 

lauva-mil-horLauva
Lietas, kas saistītas ar tavu māju, ģimeni un dzīvesvietu kļūs īpaši svarīgas šodien. Ir īstā diena, kad izrādīt savas rūpes par vistuvākajiem. Ja tev šajā dienā nāksies veikt dažus upurus viņu dēļ, visticamāk, būs viegli to pieņemt. Tev šajā laikā būs daudz svarīgāks pozitīvs emocionālais mikroklimats ģimenē, nevis materiālā labklājība.

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas laikā pastāv varbūtība, ka izjutīsi problēmas, kas saistītas ar informācijas saņemšanu, analizēšanu un apstrādi. Pieņem ziņas no ārzemēm ar lielu uzmanību, apzinoties, ka taviem ziņotājiem var trūkt objektivitātes un patiesa redzējumu par lietām. Rēķinies, ka šodien daudzi nebūs patiesi pret tevi.

 

svari-mil-horSvari

Dienas laikā tev būs iemesls domāt par savām materiālajām lietām. Šis ir labs brīdis, lai atrastu labi apmaksātu, nepilna laika papildus darbu vai attīstītu sevi profesijā, kas varētu nodrošināt pienācīgus ienākumus. Tas ievērojami uzlabos tavu un ģimenes dzīves kvalitāti.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Zvaigznes norāda, ka šodien nebūs viegli sasniegt pilnīgu izpratni ar cilvēkiem. Planētu stāvoklis uzsver, lai neaizmirsti, ka zelta vidusceļu ir iespējams atrast jebkurā strīdā. Tomēr rēķinies, ja būsi pārlieku jutīgs un sāksi emocionāli reaģēt uz cilvēku vārdiem, tevi var vienkārši pārprast.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ja vēlies saglabāt kādu noslēpumu, šodien turi savu mēli aiz zobiem. Pārliecinošs, meistarīgs un viltīgs sarunu biedrs ļoti veiksmīgi komunicēs ar tevi, kas var sekmēt daudzu konfidenciālu faktu nākšanu gaismā. Jo īpaši tas būs izteikti, ja ļausi kādam spēlēt uz savām slepenajām jūtām un vājajām pusēm.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Planētas norāda, lai šodien neveic jebkādus pārsteidzīgus lēmumus attiecībā uz savu nākotni. Šī diena solās būt ļoti emocionāla, īpaši saasināti uztversi visu, kas saistīts ar tavām perspektīvām, kas automātiski kaitēs tavai objektivitātei.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Mēģini šodien atrast nepieciešamo līdzsvaru starp sadzīves rutīnu un mērķtiecīgu attieksmi. Šajā dienā tava reakcija uz citu izteikumiem un kritiku, kas saistīta ar profesiju, karjeru un profesionālo mijiedarbību, var būt ļoti sāpīga.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien, atrodoties projām no mājām, tu vari atklāt daudzas patīkamas lietas ap sevi. Uzmanies, kad esi veikalā vai uz cilvēku pārpildītas ielas. Burzmā ceļojuma laikā – pastāv risks pazaudēt naudu vai ciest no kāda cita veida, neliela zaudējuma.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsKādēļ tiešsaistes totalizatori Latvijā ir tik populāri?
Nākamais rakstsJaunas ziņas “Rimi” veikalu tīkla pircējiem