Šodien izbraucieni nebūs ļoti veiksmīgi. Tas var būt saistīts ar daudzām emocijām, tāpēc jebkādas nelielas nepatikšanas, kas var notikt uz ceļa, vari ņemt pārāk tuvu pie sirds. Mēģini neuztraukties par sīkumiem. Esi vairāk vērsts uz to, lai izvairītos no dažādām komplikācijām.

 

auns-mil-horAuns

Tu šodien vari piedzīvot kritiskus brīžus, kas saistīti ar tavu radošo pašrealizāciju. Spēle, kurā esi nolēmis iesaistīties, nebūs vienkārša. Par uzvaru tajā var nākties samaksāt ar spēcīgu emocionālo izsmelšanos. Tavas jūtas šodien kontrolēs rīcību. Tās var ietekmēt biznesa procesus un izraisīt sāncensību.

 

versis-mil-horVērsis
Cilvēki ap tevi šodien būs īpaši uzbudināti. Viņi var būt pilni ar naidu un stūrgalvību. Vari kļūt par kāda greizsirdības vai agresijas upuri. Ja vēlies sadarboties, vispirms un galvenokārt apsver savu partneru emocijas, to noturību. Zvaigznes norāda, ka tev tomēr vajadzētu respektēt citu cilvēku ieradumus un rēķināties ar viņu pašreizējām vajadzībām.

 

dvini-mil-horDvīņi
Tev būs jāpieliek papildus pūles, lai veiktu savus pienākumus. Šodien nekas nebūs bez maksas. Enerģiskas un noteiktas rīcības būs daudz labākas, nekā ilgas pārdomas un prātuļošana. Tev nāksies ieguldīt savu dvēseli pat visvienkāršākajos ikdienas darbos.

 

vezis-mil-horVēzis

Jūtas būs neparasti spēcīgas šodien. Emociju intensitāte var mudināt meklēt pareizo sarunu biedra, kā arī radīt pastāvīgu vēlmi dalīties ar savām sakāpinātajām jūtām. Vari būt aizdomīgs un greizsirdīgs uz tiem, kuri tev sirdij ir īpaši nozīmīgi.

 

jaunava-mil-horLauva
Kādi notikumi mājās var izraisīt tevī pārāk spēcīgas emocijas. Vari izjust bažas par saviem tuviniekiem vai rūpes par vispārējo ģimenes lietu attīstības gaitu. Argumenti un domstarpības nenovedīs pie kopsaucēja, jo tam traucēs pārāk spēcīgā emociju jauda.

 


jaunava-mil-horJaunava

Diena ir labvēlīga mērķtiecībai, spītībai un spēcīgu vēlmju apzināšanai. Šodien tomēr būs daudz grūtāk mainīt darbības virzienu, ja reiz tas ir izvēlēts. Vari būt mazāk atsaucīgs un mobils nekā parasti. Tavs domāšanas process var būt lēnāks. Arī tava kontrole pār emocijām var būt nedaudz zemāka.

 

svari-mil-horSvari
Tu vari kļūt vairāk ieinteresēts darījumos un norisēs ap tavu personisko īpašumu. Vari īpaši aizsargāt savas lietas, ko esi uzkrājis, saņēmis kā dāvanu vai mantojis. Tomēr rēķinies, ka finanšu darījumi ir pilni ar briesmām šodien!

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī nav diena, kad būsi spējīgs uz diplomātiju, mieru un līdzsvaru. Tu diez vai piekritīsi atdot savu vietu zem saules par labu savam pretiniekam. Visticamāk, ļoti aizsargāsi savus profesionālās vai radošās sfēras augļus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Gan uzvaras, gan nomācoši zaudējumi ir iespējami tavās šīs dienas darbībās. Iespaidīgi sasniegumi var būt tavi, taču rēķinies ar intensīvu emocionālo iztukšošanos. Esi piesardzīgs un raugi, lai arī fiziski pārlieku nepārpūlies.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas laikā ar draugiem, partneriem vai kādu tev tuvu cilvēku iespējamas domstarpības. Neskatoties uz vissāpīgākajām nesaskaņām, ir iemesls cerēt uz labvēlīgu konflikta atrisinājumu. Tomēr šodien cilvēki ap tevi var būt īpaši uzbudināti un kaujinieciski noskaņoti un, protams, tu būsi tendētas atbildēt ar to pašu!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Radoša iedvesma var viegli pārvērst fantāzijas – ekstrēmismā. Ja izmisīgi, krustu šķērsu meklēsi patiesību, tas tev šodien nenesīs neko labu. Tavs partneris, priekšnieks, radinieks vai konkurents var izrādīties ārkārtējas agresijas avots.

 

zivis-mil-horZivis

Tavas jūtas var būt katalizators diezgan intensīviem procesiem šajā dienā. Spēcīgas emocijas var pamudināt īstenot kādu profesionālo vai radošo darbību. Ja esi tipisks šī zvaigznāja pārstāvis, daudzi cilvēki var būt skaudīgs noskaņoti pret tevi, jo pat bīstamās situācijās – liktenis un veiksme ir tev labvēlīgi.

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsPilnīgi jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ, tostarp 1. septembrī
Nākamais rakstsAtklājas jauni fakti par pieminekļa nogāšanu – visu svarīgāko paveicis viens cilvēks! – VIDEO