Centies būt līdzsvarā starp uztraukumu, bailēm un vēlmi pilnveidot savu personību.

 

auns-mil-horAuns

Visbiedējošākā lieta Auniem – atskatīties atpakaļ jau notikušajā. Zvaigznes Auniem nesīs lielisku visa jaunā sākumu, jebkurš projekts, apņemšanās vai iesākts darbs tiks aizsāksts nevainojami, kas, savukārt nozīmē, ka, kamēr pienāks iespēja pārdomāt izdarīto, būs jau par vēlu kaut ko labot. Tāpēc ieteicams iet un raudzīties tikai uz priekšu.

 
versis-mil-horVērsis

Vēršos varētu iezgaties sajūta, ka tie ir pelnījuši vairāk, nekā tiem dots. Tā būs mirklīga un pēc brīža gribēsi vienkārši atgriezties ikdienas darbos. Tomēr, liec lietā savu spēju smagi strādāt un izturību, lai pietuvotos soli pretī kārotajam godam, algas pielikumam vai paaugstinājumam.

 

dvini-mil-horDvīņi

Ar savu attieksmi un prāta spējām tu allaž spēj būt galvastiesu pārāks par citiem, izsakot savu viedokli. Šodien, iespējams, tevi satrauks tas, kādu iespaidu tevis teiktais var atstāt uz apkārtējiem. Lai gan nereti saka, ka runāšana ir sudrabs, klusēšana – zelts, centies neapklust pavisam.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēži citu acīs bieži vien ir uz ģimeni orientēti cilvēki un nebūs jau arī melots, tomēr, šīs zīmes pārstāvji var būt arī ļoti romantiski. Neliels satraukums attiecībās var būt pat aizraujošs, it īpaši jau ilgstošās. Izmanto šo dienu, lai piešķiltu jaunu mīlas dzirksti ilgākās attiecībās, uzdrošinies spert pirmo soli nesen nodibinātās attiecībās vai arī uzrunā kādu, kurš iekritis sirdī, bet to vēl nezina.

 

lauva-mil-horLauva

Kamēr citu zīmju pārstāvji šodien dzīvo bailēs no apkārtējiem, Lauvas kļūs nervozi un baidīsies paši no sevis. Pareizāk sakot no tā, ko par tevi domā un kā tu izskaties citu acīs. Tu esi Lauva un ir tikai normāli izjust vēlmi būt respektētam vai pat iedvest kādā bailes. Vēl Lauvai raksturīgi ir daudz laika pavadīt guļot. Iespējams, arī tev derētu nosnausties.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas allaž pievērš uzmanību detaļām un mīl saplānot visu uz priekšu. Šodien jutīsi satraukumu, kam nespēsi rast iemeslu. Izmanto esošo zvaigžņu stāvokli, lai nodotos plānošanas darbiem. Nu, vismaz, lai laikus izdomātu, kur sprukt vai slēpties ārkārtas situācijā.

 

svari-mil-horSvari

Lai gan Svariem bieži vien raizējas un rūpējas par saviem līdzcilvēkiem, šodien ieteicams veltīt laiku pārdomām par sevi un savu karjeru. Vai kādreiz esi aizdomājies, ka tu varētu nokļūt kādu ievērojamu cilvēku redzes lokā, pateicoties savai tīrajai sirdsapziņam un pašaizliedzīgajam darbam?

 

skorpions-mil-horSkorpions

Esi uzmanīgs komunikācijā ar priekšniecību. Lai gan Mēness Mežāža zīmē varētu dot tev vairāk iespēju tikt pamanītam, var gadīties, ka parādīsi sevi ne no tās labākās puses.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem īpaši piemērota diena aktivitātēm ārpus mājas, lai izvairītos no apkārt valdošās sriedzes, sacensību gara un nevajadzīga stresa. Svaigs gaiss tev nāks tikai par labu.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem vajadzētu būt piesardzīgiem. Lai gan īpašas briesmas zvaigznes nesola, tev šķitīs, ka aiz katra stūra glūn nepatikšanas. Bailes var negatīvi iespaidot gan tavu darbu gan to, kā tu iespaido citus. Visproduktīvāk būs, ja vienkārši darīsi lietas, ko labi pārzini.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem šodien dota interesanta iespēja pārraidīt savas runas īpaši spēcīgos un ietekmīgos signālos. Turpretī apkārtējie – viens pārlieku norūpējies, cits dikti laimīgs, un rezultātā Tevis sacītajam nebūs lielas pretestības. Izmanto šo pasakaino iespēju, lai iekurtu uguntiņu savām pārdrošākajām idejām.

 

zivis-mil-horZivis

Tā kā Zivīm nereti problēmas sagādā lēmumu pieņemšana un zvaigznes sola arī nelielu pašpārliecības sašķobīšanos, gaidāma stresa pilna diena. Centies izvairīties no situācijām, kad nepieciešams izdarīt kādu izvēli.

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsNeprātīgs veca “golfiņa” stūrētājs pa Jūrmalas šoseju bēg no policijas, ātrums pārsniedz 170 km/h – VIDEO
Nākamais rakstsOtrdiena sākusies ar traģisku ziņu