Šodien laiks sola dažādas uzvaras teju visās dzīves jomās. Tevi pārņems sajūta, ka tavs enerģiskais potenciāls ir ļoti liels, kas nozīmē, ka panākumiem šķēršļu nebūs. Cilvēki, kuri tev apkārt, varētu labprāt iesaistīties, lai jūs kopā sasniegtu mērķus.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien izdosies savā laulībā panākt mieru un harmoniju. Iespējams, beidzot, pārstāsi būt greizsirdīgs lietās, kur tam pat nav pamata, līdz ar to, neveidojot nevajadzīgas apsūdzības. Tavs partneris darīs visu, lai tev nebūtu jāizjūt bažas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien, iespējams, varēsi novērot pozitīvas tendences savās finansēs. Tavi ienākumi pastāvīgi pieaugs. Temps, kā tas notiks, visticamāk, būs lēnāks nekā sākotnēji cerēji, taču galvenais, ka tas vispār notiek. Iespējams, pat tu būsi tik ļoti iepriecināts par šo situāciju, ka nolemsi doties vakariņās ārpus mājas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien, visticamāk, nāksies sniegt morālu atbalstu kādam senam kolēģim vai sabiedrotajam. Var gadīties, ka viņam neveiksies darbos un tu ne tikai palīdzēsi, bet noskaidrosi arī patieso pesimisma iemeslu. Viņš sapratīs, ka var tev uzticēties un atklāsies tev.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien iespējama ienākumu gūšana no kāda veca hobija. Ar interneta palīdzību atklāsi, ka šobrīd ir labs pieprasījums pēc tā, ko tu proti. Bez liekas piepūles un domāšanas, varēsi piedāvāt savu pakalpojumu vai produktu un gūsi panākumus, atsaucību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iespējams, šodien uzsāksi kapitālo remontu savās mājās. Iespējams, daudz ko centīsies izdarīt pats, taču nevajadzētu censties darīt pat to, par ko tev patiesībā nav ne jausmas ko un kā. Talkā nāks tavi ģimenes locekļi un pa visiem lieliski spēsiet tikt galā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tu centīsies nostabilizēt un stiprināt savas attiecības ar cilvēkiem. Iespējams, centīsies izpatikt un piesaistīt uzmanību, dalot dāvanas vai kā citādi centīsies uzpirkt cilvēkus. Iespējams, tas tiešām nostrādās. Lai nu kā – tomēr vajadzēs padomāt par to vai tas ir bijis pareizākais variants un, vai bijis tiešām iegūtā vērts.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien var gadīties, ka tu tiksi apvainots kādā lietā, ko neesi darījis. Taču fakts, ka tu apzināsies savu taisnību, ļaus tev būt mierīgam un neapvainoties, nejusties aizvainotam. Iespējams, reaģēsi uz šo situāciju pat diezgan vienaldzīgi, kas liks brīnīties tiem, kuri gribēja “izrakst tev bedri”.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev nāksies pievērst vairāk uzmanības kādam citam cilvēkam. Iespējams, darīsi kaut ko kopā ar viņu, taču tad sapratīsi, ka vairs nav situācija, kurā jūs abi līdzdarbojaties, bet gan tev darbs tiek uzspiests ar ultimātu. Uzmanies, jo tas var negatīvi ietekmēt kā darbu, tā arī darba rezultātus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien var nākties sastapties ar nelielām grūtībām. Pa ceļam uz darbu vai kādu citu vietu, iespējams, jutīsies tā, it kā tu būtu ceļā vairākas stundas, kas var nomākt tevi un radīt sliktu garastāvokli. Vēlāk var sākt “streikot” arī kāda ierīce, kas tev ikdienā nepieciešama darbam.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien vajadzētu uzmanīgi izturēties pret saņemto informāciju, tostarp arī tādu, kas iegūta no vai par tuvākajiem cilvēkiem. Var gadīties, ka nāksies atklāt kāda sava drauga melus. Iespējams, viņš būs tikai izlicies par tavu draugu, aiz muguras izplatot nepatiesu informāciju un baumas. Vakarā, iespējams, tu pats pieprasīsi šim cilvēkam atvainošanos.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu nebūsi apmierināts ar kāda jauna radinieka uzvedību. Iespējams, nāksies cīnīties ar bērnu saistībā ar mācību procesu vai pārrunāt viņa skolas gaitas. Iespējams, viņam būs pavisam cita versija par šo kopumu, kas varētu novest pat pie tā, ka jāmeklē jauna izglītības iestāde.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tev nāksies piedzīvot situācijas, kad sapratīsi, ka apkārtējie nevēlas iedziļināties lietās. Padomā, iespējams, pienācis laiks ko mainīt vai varbūt – vienkārši vairāk sastrādāties ar citu cilvēku, jo pašreizējais tuvākais kolēģis varētu sākt kaitināt ar savām garajām runām par neko.

 

 

Laimīgi!

Iepriekšējais rakstsTematiskās uzkodas Halovīna ballītei
Nākamais rakstsJaunas ziņas par populāro aktieri Andri Buli