Dienas pirmajā pusē tev vajadzētu piesargāties no pārliekas uzbudināmības un steigas savās darbībās. Slikti pārdomāti lēmumi var novest pie kļūdām, ko būs ļoti nepatīkami labot. Dienas otrā daļa solās būt daudzsološāka.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien centies palikt informēts, tai skaitā lietas kursā par dažādām ārzemju un tālu zemju norisēm. Neuztver visu iepriekš dzirdēto un redzēto par pašsaprotamu. Agrs rīts būs dienas stresainākais periods. Ja piecelsies rītausmā, dienu vari sākt ar problēmām vai vakardienas jautājumu atbalsi.

 

versis-mil-horVērsis
Dienas laikā nāksies pielāgoties dažādiem apstākļiem. Būs jārēķinās ar citu viedokļiem un noskaņojumu. Dienas pirmajā daļā īpaši emocionāli uztversi notikumus. Strīdi ar tavu biznesa partneri vai dzīves biedru solās beigties uz mierīgas nots. Konflikts ar tavu konkurentu vai kādu citu kaitinošu personu var tikt atrisināts likumīgā ceļā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dienas sākumā tev būs iespēja veikt aktīvas darbības, lai pabeigtu kādu projektu. Bailes, kas saistītas ar darbu, veselību, un profesionālo kontaktu attīstību būs nepamatotas. Tavas pūles vainagosies panākumiem.

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas pirmā daļā jautājumu risināšanai, kas saistīti ar tavām brīvdienām, bērniem, personīgo dzīvi, reklāmu un riska uzņemšanos, būs visefektīvākā. Emocionālā dzīves puse tev būs vienlīdz interesējoša, ja ne vēl vairāk. Intrigas vai enerģiska, riskanta rīcība var šodien radīt veiksmīgu rezultātu.

 

lauva-mil-horLauva

Agrs rīts būs saspringts, jo īpaši, ja esi dzimis augusta vidū. Mēģini izmantot šo dienas periodu viskonstruktīvākajā veidā. Piemēram, risini kādu grūtu uzdevumu, kas tevi ir īpaši satraucis pēdējā laikā.

 

jaunava-mil-horJaunava

Mēģini dienas pirmajā pusē izmantot visas priekšrocības, kas būs tavā ceļā. Nebaidies no šķēršļiem. Tev šodien piemitīs pietiekami daudz enerģijas un spara, lai paciestu teju jebkādu problēmu svaru. Spēsi kontrolēt dažādu emociju gammu.
 

svari-mil-horSvari
Dienas sākums ir ideāli piemērots nopietnu pieeju īstenošanai dažādiem aktuāliem notikumiem. Esi konsekvents, konservatīvs, organizēts un precīzs, pat tad, ja tevi ir pārņēmušas patīkamas jūtas un emocijas sāk valdīt pār veselo saprātu.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Pirmajā dienas pusē vari būt pārāk jutīgs, sapņains un ideālistisks. Tajā pašā laikā vari rēķināties ar veiksmi, it īpaši, ja esat dzimis novembra vidū. Tomēr tev var būt grūti atrasties eiforijas stāvoklī ilgi, jo apstākļi traucēs prātīgumam un reālistiskai dzīves uztverei.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Dienas pirmajā pusē zvaigznes mudinās darboties vientulībā. Tā vietā, lai aktīvi mestos darbos, visticamāk, ļausies skumjam apcerīgumam vai sapņainībai. Šādā gadījumā zvaigznes iesaka noteiktā laika periodā censties apmierināt savas emocionālās vajadzības. Vakars ir lieliski piemērots personiskajām vajadzībām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pa dienu spēsi mierīgi atrisināt sarežģītas problēmas vai veiksmīgi izvairīties no negaidītām briesmām. Vari rēķināties ar emocionālu vai morālu atbalstu no saviem domubiedriem, attāliem radiniekiem vai kādas respektētas personas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Rīta agrumā nesi slinks, pieliec visas pūles, lai vienreiz un par visām reizēm ievirzītu kādu darbību pareizajā virzienā. Zvaigznes būs tev labvēlīgas, palīdzot izprast daudzas lietas, īpaši tās, par ko esi sapņojis. Negaidi līdz vakaram, lai mijiedarbotos ar draugiem vai kādu vecāka gada gājuma radinieku vai ietekmīgu personu.

 

zivis-mil-horZivis

Dienas pirmā puse ir tev laimīgs periods. Tagad tava interese par zinātni, mūziku, garīgumu, dažādām kultūrām, filozofijām un neparastām koncepcijām var palielināties. Pēcpusdienā tava rīcība galvenokārt būs intuitīva, bet vakarā radīsies iespēja izdarīt apzinātu lēmumu un noteikt konkrētu mērķi.

 

 Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsPadomi, kas palīdzēs bērnam atgriezties skolas ritmā
Nākamais rakstsPēc pieminekļa nojaukšanas ar paziņojumu nācis klajā Ainars Mielavs