Šis būs labs brīdis radošām lietām. Padomā, kā vari padarīt pasauli ap sevi gaišāku un harmoniskāku. Atceries, ka vismazākā lieta spēj radīt pārmaiņas – piemēram, palīdzība kādam no kaimiņiem ar mājas darbiem, patvēruma došana pamestam kucēnam vai domstarpību atrisināšana ar kādu no draugiem.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien vari izjust pastiprinātu pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Atļausies flirtēt, tomēr neaizmirsīsi, ka esi attiecībās. Kāds no taviem pielūdzējiem šodien sāks zvanīt un sūtīt īsziņas, lūdzot satikties, kas paredzēs, ka tev pēc iespējas ātrāk nāksies nobloķēt šī persona, lai tavs partneris to neuzzina.

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tev būs raksturīga palielināta sentimentalitāte. Kāds romantisks stāsts, ko dzirdēsi no saviem draugiem šķitīs īpaši iespaidīgs un sirdij tīkams. Iespējams, nolemsi palīdzētu kādam sev tuvam cilvēkam atrisināt attiecību problēmas, taču beigās vari izdarīt tikai lāča pakalpojumu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu šo dienu pavadīsi nebeidzamā komunikācijā. Visticamāk, lielākā daļa tavu draugu vēlēsies izkratīt tev savu  sirdi, izrunājot visu, kas sakrājies ilgāku laiku. Kamēr uzmanīgi klausīsies šajos stāstos, varēsi pilnībā aizmirst pats par savām rūpēm.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā centies palikt neitrāls masveida ģimenes drāmu laikā. Tavi radinieki, visticamāk, tiks sadalīti divās nometnēs. Ļoti ticams, ka uzreiz pateiksi viņiem, ka neatbalstīsi ne vienu, ne otru pusi. Tu vienkārši nevēlēsies tērēt savu dārgo laiku smieklīgām cīņām.

 

lauva-mil-horLauva
Tu, visticamāk, veltīsi šo dienu, lai pieskatītu bērnus vai mājdzīvniekus. Ieteicams šodien izstarot īpašu labestību un rūpes par saviem vistuvākajiem, kā arī nolemt palielināt savu labo darbu sarakstu. Visticamāk, kamēr dosies pastaigāties, apciemosi kādu no saviem vecākā gada gājuma radiniekiem, kuriem būs nepieciešama tava palīdzība. Vari mainīt savus plānus, lai palīdzētu, tomēr tas nemazinās lielisko noskaņojumu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes neiesaka šodien veikt jebkādus pirkumus. Tas ne tikai prasīs daudzas garas stundas, bet arī radīs pamatīgu vilšanās sajūtu, jo šī prece neatbildīs vēlamajam. Lai novērstu to, atļauj iepirkties doties tavam partnerim. Tev vajadzētu šodien atturēt sevi no jebkādām finansu lietām.

 

svari-mil-horSvari 

Tu šodien vari pārāk vilcināties. Ļoti ticams, ka kāda persona, kuras apbrīnu esi vēlējies jau sen, spers pirmo solis, lai sazinātos ar tevi. Šis cilvēks alks jūsu saiknes uzlabošanos. Šajā brīdī tu vari sajust, ka ķermeni pārņem biklums, kas kavēs jūsu normālu saziņu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Tu šodien vari piedalīties kādā riskantā projektā. To, visticamāk, organizēs persona, kurai tu pilnībā uzticies. Drīz kļūs skaidrs, ka šī ideja ir lemta fiasko, jo tā nav pietiekami labi izplānota. Iespējams, ka  zaudēsi materiālos līdzekļus, bet tā var kļūt par noderīgu mācību stundu. Līdz vakaram vari nolemt, ka vēlies sākt kādu savu nelielo projektu.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu vari pavadīt šo dienu pozitīvā gaisotnē. Visticamāk, nolemsi pilnībā nolikt malā darba jautājumus un veltīt laiku ģimeni. Ļoti ticams, ka plānosiet kopīgu izbraucienu. Varat doties pie seniem draugiem, kur pavadīsiet dažas stundas. Pēcāk sēdīsieties atkal mašīnā un meklēsiet nākamo galamērķi. Ikviens no taviem tuviniekiem patiesi izbaudīs šādu lielisku ikdienas pārmaiņu.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā tu vari sagaidīt interesantu saziņu ar kādu personu, kurai, visticamāk, nebūs romantisks raksturs. Cilvēks, ar kuru apmainīsies ar laipnībām bārā vai kafejnīcā izrādīsies diezgan patīkams un interesants sarunu biedrs. Spēsiet ātri rast kopīgu valodu un jau pēc pāris stundām varat runāt teju par visu, jo tev šķitīs, ka esi ieguvis jaunu, patiesu draugu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šajā dienā tev nāksies darboties ar kādiem neparedzētiem apstākļiem. Vari izlemt doties apciemot draugu, taču šīs persona var nebūt mājās. Iespējams, uz īsu brīdi būsi patiesi vīlies un nolemsi pamainīt plānus atpūtai. Vari nolemt doties pie friziera, lai izmēģinātu jaunu imidžu, kas glābs no garlaicības.

 

zivis-mil-horZivis

Tu šodien vari nolemt kaut ko mainīt savā mājoklī. Iespējams, iegādāsies jaunu gleznu vai dekoratīvos spilvenus interjera atsvaidzināšanai. Kad būsi veikalā, vari sastapt personu, ar kuru kādreiz  saistīja romantiskas attiecības. Tev nepatiks šī cilvēka izskata izmaiņas, mudinot prātot, ka reiz viņš bija daudz jaukāks un simpātiskāks.

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsRunīga sieviete Ogres pusē nokasa loterijas biļeti un netic savām acīm!
Nākamais rakstsBrīdina par laiku naktī