Ja iespējams, atrodi veidu, kā iekļaut savu darba uzdevumu vidū arī komunikāciju ar, piemēram, sadarbības partneriem. Pretējā gadījumā var nākties krietni papūlēties nezaudēt fokusu uz darāmo darbu.

 

aunsAuns

Kamēr citu zīmju pārstāvji cietīs no koncentrēšanās spēju zuduma, Auna zīmē dzimušie, kuri bieži vieš vāju komunikācijas prasmju dēļ, šo situāciju prasmīgi varēs izmantot savā labā. Izmanto šo dienu, lai iesaistītos sarunās ar citiem gan saistībā ar darba lietām, gan vienkārši, lai nostiprinātu attiecības ar līdzcilvēkiem.

 

versisVērsis

Vērši ir spēcīgi cilvēki un ļoti, ļoti atšķirīgi no šobrīd dominējošajiem Dvīņiem. It īpaši tas attiecas uz vēlmi komunicēt ar citiem. Centies norobežoties no apkārtējiem, kuri šodien būs īpaši pļāpīgā noskaņojumā, tomēr paturi prātā, ka sarunas ne vienmēr ir tikai un vienīgi tukšas pļāpas.
 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šodien nekas nespēs aiztaisīt ciet muti, tādēļ ieteicams darbu kaut kādā veidā sasaistīt ar komunikāciju. Uzņemies konferenču rīkošanu, dažādu tikšanos un interviju organizēšanu vai pievērsies nepieciešamo telefona zvanu veikšanai.
 

vezisVēzis

Vēžiem parasti nesagādā problēmas nošķirt darbu no sociālās dzīves, tādēļ tiem nevajadzētu saskarties ar ievērojamiem traucēkļiem šajā dienā, savukārt ārpus darba tie spēs patiesi izbaudīt interesantas sarunas ar citiem. Apsver iespēju uzaicināt uz vakariņām vai kokteili kādu tuvinieku vai draugu, ar kuru pārspriest jums abiem interesējošas tēmas.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu būt uzmanīgiem un velti netērēt citu cilvēku laiku. Tiesa gan, tu esi orientēts uz saviem darba pienākumiem, līdz ar to neaizrausies tērzēšanā par un ap laikapstākļiem vai atlaidēm tuvākajā veikalā, taču fakts paliek fakts – tu spēj aizrunāties pārāk gari un plaši par sev nozīmīgām lietām. 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas pavisam noteikti nav runātīgākie cilvēki pasaulē un tādi arī nekļūs šodien. Un tomēr, jāņem vērā, ka apkārtējie būs kārāki komunicēt, nekā ierasts, tādēļ, ja vēlies izvairīties no sarunām, izvairies no saskarsmes ar cilvēkiem.

 

svariSvari

Svariem pastāv neliels risks iesaistīties konfliktā šodien, ņemot vērā, ka gaisā visas dienas gaitā virmos sarunas. Izbaudi arī tu šo komunikablo noskaņojumu un sarunas ar citiem, vienlaikus neatstājot novārtā savus darba pienākumus. Īpašu uzmanību pievērs Skorpiona, Ūdensvīra, Lauvas, Vērša un Jaunavas zīmju pārstāvjiem – to starpā var gadīties sadursmes.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams citu acīm šodien rādīt tikai savu personības labāko pusi, savukārt indes pilno dzeloni turēt paslēptu. Tu esi ļoti viegli aizskarams un savu aizvainojumu visnotaļ nepārprotami parādi arī citiem, taču šajā dienā maz ticams, ka kāds ar nolūku centīsies tev nodarīt pāri, tādēļ neskaties uz citiem ar aizdomām tik dēļ viņu pļāpīgā noskaņojuma.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu izrādīt respektu pret apkārtējiem, taču tai pašā laikā ieņemt neitrālu pozīciju. Nevarētu teikt, ka esi absolūti antisociāls, tomēr nav noslēpums, ka tu dod priekšroku mieram, klusumam un būšanai vienatnē. Labvēlīga diena, lai izmantotu komunikāciju kā ieroci savu mērķu sasniegšanai.

 

mezazisMežāzis

Mežāžiem, kuri sajutīs ietekmi no šīs dienas, ieteicams ļauties vēlmei pēc sarunām pēc darba dienas vai atrast veidu, kā komunicēt ar citiem darba pienākumu ietvaros. Iespējams, socializācija ar kolēģiem tavā darba vietā tev liks justies neērti.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem vajadzētu šodien saglabāt sevī mieru, cilvēcību un iesaistīties argumentos saprāta robežās. Tu mīli diskutēt par kontraversālām tēmām un šī diena ir lieliski piemērota tam, lai atrastu kādu, kurš labprāt ar tevi argumentēti padiskutētu, taču nepareizo tēmu izvēle sarunās ar nepareizajiem cilvēkiem var izraisīt nepatikšanas.

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu mēģināt ieplānot dažādas tikšanās un telefona sarunas šajā dienā. Tev ir tiešām lielas problēmas ar koncentrēšanos uz darbu un šodien, un diemžēl tās liks par sevi manīt vēl vairāk.

 

Lai brīnišķīga šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsPret Covid-19 vakcinētām personām ar laiku tiktu ieviestas papildu priekšrocības
Nākamais rakstsŠoferis no Ogres puses pēkšņi tiek pie milzīgas naudas summas