Visiem ieteicams izvairīties no sarežģītām situācijām un, tai pat laikā, nesarežģīt dzīvi citiem.

 

aunsAuns
Auna instinkti nenoliedzami liks savā labā izmantot Mēness pozīciju. Būs vēlme izmantot citu vājumu. Tomēr pārdomā efektivitātes un ētikas principu attiecību. Centies būt empātisks pret apkārtējiem.

 

 

versisVērsis

Vērsis šodien aristokrātisks un nesatricināms – ne Mēness ceļš caur zvaigznājiem, nedz līdcilvēki nespēs to izsist no ierindas. Vērsītis ies savu ceļu, un, kas vislabākais, arī pārējiem problēmas neradīs.

 

dviniDvīņi
Dvīņiem jāpiedomā pie saviem vārdiem, jo neērtās situācijās vari nejusties tik sociāli drošs. Tas gan nenozīmē, ka Tev, kā sociāi spēcīgai zīmei, nebūs iespējas vest sarunas sev vēlamā virzienā. Gluži otrādi, iespējams, pat kādu izvilksi no ķezas.

 

vezisVēzis
Vēzis ir īpaša horoskopa zīme – tai praktiski nav ienaidnieku. Tā nu ir Vēža daba – kamēr vien tas turēsies savos ierastajos rāmjos un nepārkāps robežas, viss ritēs kā pa diedziņu. Ja nu tomēr gadās iekulties kādā ķezā, šodien vari vērsties pēc palīdzības pie Strēlnieka, Lauvas vai Svaru zīmes pārstāvja.

 

lauvaLauva
Lauvai jākontrolē sava enerģija. Katram tevis teiktam vārdam un rīcībai ir milzīgs spēks. Paturi prātā, ka šī diena ļoti daudziem nebūs tā veiksmīgākā, tāpēc pārāk lielas enerģijas izrādīšana vai nevietā pateikta frāze var citus no tevis aizbiedēt.

 

jaunavaJaunava
Šo dienu jāizmanto, lai padarbotos vai pabūtu vienatnē. Tas visādā ziņā reģenerēs spēkus. Ja kāds Jaunavu šodien mēģinās “pastumt zem tupeles”, tiks zibenīgi un efektīvi atraidīts.

 

 

svariSvari
Svariem šī diena mierīga, bet atbildīga. Būsi kā Robins Huds – aizstāvēsi vājākos un, vajadzības gadījumā spēsi efektīgi iecirst kādam spēcīgākam. Neraujies uz kalnu gāšanu, bet savā redzeslokā uzturi kārtību!

 

 

skorpionsSkorpions
Šodienas ieteikums skorpionam – dzelt diskrētāk. Lai gan, patiesībā zinām, ka tas tāpat rīkosies, situācijas karstuma vadīts. Ja kāds gluži nejauši un pārpratuma pēc “uzkāps” skorpionam, tas, iespējams, būs saprotošs un žēlsirdīgs, tomēr, ja kāds kaut iedomāsies šodien ar skorpionu manipulēt, tiks sadzelts bez žēlastības, pēcāk veicot vēl pāris kontroldzēlienus, lai pārliecinātos, ka pretinieks tiešām piebeigts.

.

strelnieksStrēlieks
Šodienas interesantā iespēja – pārmācīt kādu slikto. Bieži Strēliekus kļūdaini uztver kā mīkstus un vājus zodiakus un, ja kāds šo kļūdu pieļauj un vēl cenšas no tā iegūt sev labumu, tiks atstāts taisnīgā Strēlnieka varenajās rokās. 

 

mezazisMežāzis

Mēžāža situācija – kā monēta, kurai ir divas puses. Mežāzis ir spēcīga zodiaka zīme. Tomēr tai ir kopīga iezīme ar Vēzi – bailes. Tās pastiprināsies, kamēr Mēness atradīsies šajā stāvoklī. Tie Mežāži, kuri saglabās vēsu prātu, vienā mierā noturēs savas stabilās pozīcijas, taču, ja atklāsiet savas kailās rokas nepareizajiem cilvēkiem, būsiet apdraudēti.

 

udensvirsŪdensvīrs
Ierasti manipulēt spējīgajam Ūdensvīram vajadzētu izvarīties no labuma gūšanas uz citu rēķina, kamēr Mēness ir pilns. Nevis tāpēc, ka tas būtu neētiski, bet gan tāpēc, ka tas nebūs efektīvi. Taviem šodienas darbiem nebūs ilglaicīga efekta.

 

zivisZivis

Zivīm šodien jāievēro īpaša piesardzība, ņemot vērā, ka tās arī bez Mēness ietekmes ir samērā viegli ietekmējamas. Ja kādam šodien neizdosies ar argumentiem no Zivs dabūt iecerēto, tas varētu mēģināt to iegūt ar iebiedēšanas taktiku.

Jauku dienu! 

Iepriekšējais rakstsDzīvā krustojumā Rīgā par mata tiesu no lielas nelaimes – VIDEO
Nākamais rakstsKašers, Dārta Daneviča, Reinis Nitišs un citas slavenības vienojas kopīgā projektā