Šajā dienā tev nevajadzētu padoties nepamatotam pesimismam. Ja tu ļausies īgnumam, vienkārši nevarēsi gūt panākumus. Ja tev nav spēka jaunām karjeras uzvarām, prasi kāda kolēģa palīdzību. Vakarā zvaigznes iesaka doties uz pirti vai peldbaseinu, lai mazinātu uzkrāto stresu.

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tu darīsi savus darbus ierastajā, īpašajā manierē. Tomēr, iespējams, pastāvīgi saņemsi no kāda atgādinājumu par mežonīgu burziņu, kas noticis brīvdienās. Tas kavēs un atņems enerģiju pienākumu pareizai izpildei. Iespējams, ka atteiksies uzņemties kādu daudzsološu projektu, aizbildinoties ar slikto pašsajūtu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šajā dienā tu vari atkal sākt domāt par jautājumu, kas saistīts ar dzīvesvietas maiņu. Vari sākt izvērtēt un novērtēt nekustamā īpašuma tirgus iespējas tavā pilsētā, un, visticamāk, nāksies atzīst, ka tev nav pietiekami daudz naudas, lai spertu šādu soli. Šī iemesla dēļ nolemsi veidot uzkrājumu.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šajā dienā tu vari atklāt kādu jaunu interneta veikalu. Visticamāk, bez kavēšanās sāksi pasūtīt vairākas lietas sev un ģimenei. Faktiski, tas var būs visnozīmīgākais, prātā paliekošākais notikums šajā dienā.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā vari sagaidīt grandiozas norises  un attīstību savā darbā. Tavs vārds, iespējams, būs iekļauts to darbinieku sarakstā, kurus tavs priekšnieks būs nolēmis sūtīt ārzemju komandējumā. Diemžēl tavs laulātais draugs nebūs priecīgs par šādu ziņu un mēģinās pārliecināt tevi atteikties no šīs iespējas.

 

lauva-mil-horLauva
Tu šajā dienā vari sagaidīt plašas domstarpības ar darba kolēģiem. Nevarēsi atrast kopīgu valodu ar viņiem, strādājot pie kāda noteikta projekta. Tas var novest pie tā, ka kāds no kopīgajiem darbiem nonāks strupceļā. Dienas beigās tavai komandai no priekšniecības puses var tikt izteikts rājiens.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tu vari izjust  sakāpinātas emocijas par kāda tuva radinieka uzvedību. Šī persona var vienpusēji izlemt, ka jūsu ģimenei ir jāveic dārgs pirkums, mājas renovācija vai kaut kas cits, kas liks maciņu atvērt visai plaši. Ļoti ticams, ka šis cilvēks jau būs veicis dažas aktīvas darbības, lai uzsāktu šo mērķi. Vari mēģināt pārliecināt viņu, ka šādi lēmumi ir jāpieņem kopā.

 

 

svari-mil-horSvari 

Šodien tev var rasties pamatīgas bažas par savu attiecību nākotni. Tu atļausies ielūkoties sava partnera mobilajā tālrunī, lai izpētītu zvanus un īsziņas, kas var vainagoties ar nepatīkamu pārsteigumu. Tavs mīļotais cilvēks, iespējams, būs uzsācis romantisku saraksti ar kādu citu personu.

 

skorpions-mil-horSkorpions
Šajā dienā tev var rasties lielas grūtības iepazīstoties ar kādu jaunu profesionālo aprīkojumu. Par laimi, lūgsi kāda kolēģa palīdzību. Kamēr strādāsiet kopā, var kļūt skaidrs, ka šī persona, visticamāk, pretējā dzimuma, ir apveltīta ar lielisku humora izjūta, patīkamu, vieglu raksturu un satriecošu izskatu. Tavas pēkšņās simpātijas pret šo cilvēku var kļūt par tavu mazo noslēpumu.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tavi ikdienas darbi sniegs lielu gandarījumu. Tu nemitīgi atcerēsies kādu stāstu, ko esi dzirdējis no draugiem. Tas radīs atmosfēru, kas palīdzēs veikt, iespējams, nepatīkamākos pienākumus. Šī pieredze var sniegt arī ideju kā izkļūt no nabadzības. Tu analizēsi savu darbu un vari secināt, ka tas tev patiesībā ir visai tīkams.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā tev būtu absolūti jāatsakās no pašārstēšanās. Zāles, ko tev nav noteicis ārsts, var radīt pat neatgriezenisku kaitējumu organismam. Ja vēlies justies labāk, dodies pie kompetenta medicīnas speciālista un ļauj viņam izlemt, kādas zāles nepieciešams lietot.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien tu vari iegūt jaunu pielūdzēju. Visticamāk, neizvirzīsi par mērķi šīs personas iekarošanu, jo viņš pats izrādīs milzīgu interesi par tevi. Tev ir jāpaļaujas uz savu dabisko diplomātiju un takta izjūtu, ja vēlies atvairīt šos simpātiju uzplūdus.

 

zivis-mil-horZivis

Tev šī diena var likties neciešami gara. Tavs enerģijas līmenis būs teju izsmelts, taču priekšnieks var tieši uzlikt daudz vairāk pienākumu. Visticamāk, pastāvīgi skatīsies pulkstenī, sapņojot, lai darba diena ātrāk beigtos.

 

Iepriekšējais rakstsLatvijai tuvojas vēl aukstākas gaisa masas – laika prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsUz autoceļiem brīvdienās vairākas smagas avārijas – VIDEO