Šodien veiksmīgi solās būt dažādi izbraukumi, jo īpaši, ja pats esi to iniciators. Daudz kas būs atkarīgs tieši no taviem lēmumiem, tev vajadzēs censties izvēlēties optimālākās izejas. Labvēlīga diena intelektuāla rakstura darbībām.

 

 

auns-mil-horAuns

Pat tad, ja neesi pieradis pie stingras disciplīnas, dienas pirmajā pusē nāksies ievērot dažādus noteikumus un likumus, jo īpaši profesionālajā sfērā vai pasākumos, kur jāievēro etiķete. Tas palīdzēs tev tikt galā ar vajadzīgo un rast veiksmīgu risinājumu turpmākajām darbībām.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šovakar vari atļauties riskēt un ieviest dažādus jauninājumus, pievērsties netradicionālākām idejām. Līdz ar to sagaidīsi atbalstu no līdzīgi domājošiem cilvēkiem un nejutīsies vientuļš, jauno ceļu uzsākot. Tev vajadzētu pacensties atrast un saskatīt pozitīvās iezīmes dažādās situācijās.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ilgi gaidītā brīvība solās dienas beigās būt klāt. Vienīgi pirmo dienas pusi vajadzētu veltīt lietām, iespējams, pat tādām, kas tev šķiet garlaicīgas. Nāksies risināt dažādas problēmas. Stabilitāte tavā ģimenes dzīvē pai profesionālajā jomā būs atkarīga tieši no tā, kā tu pats uzvedīsies un reaģēsi uz dažādām lietām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Rīta puse vai agra pēcpusdiena ir labākā izvēle, lai runātu ar partneri, vadītāju, konsultantu, juristu vai amatpersonu. Neraugoties uz to, ka pēdējais vārds, visticamāk, piederēs kādam citam, tavas intereses tiks ņemtas vērā un ievērotas pilnīgā saskaņā ar tiesību aktiem un taisnīguma pamatprincipiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vajadzētu pievērst īpašu uzmanību obligāti pildāmajiem uzdevumiem. Pēc iespējas vajadzētu izslēgt no dienaskārtības eksperimentus, bet ievērot visus drošības noteikumus. Tas darīs labu gan tavai veselībai, gan naudas makam. Vakarpuse būs piemērota, lai to pavadītu kopā ar draugiem, partneriem vai citiem domubiedriem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava         

Rīta un agras pēcpusdienas stundas šodien tev solās būt visharmoniskākās un labvēlīgākās. Ja esi darbaholiķis un nevari iztēloties savu ikdienu bez smaga darba, tev vajadzētu pacensties visu nokārtot bez liekas vilcināšanās. Pievērs uzmanību tam, lai tu sasniegtu vēlamo rezultātu.

 

 

svari-mil-horSvari

Dienas pirmajā pusē disciplīnas un mērenību ievērošana būs garants taviem panākumiem. Klausi vecākiem, gudrākiem cilvēkiem dažādās jomās un jutīsi, ka gūsti to, ko esi cerējis. Prasmes un pieredze ļaus tikt galā ar darbu daudz ātrāk, pieliekot mazāk pūļu un izvairoties no dažādiem apgrūtinājumiem, intrigām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Intensīvai komunikācijai ar saviem tuvākajiem šodien būs liela nozīme tavā dzīvē. Muļķošanās un nepiedienīga jokošana šodien būtu jāmet pie malas, tas vis solās būt pilnīgi nevietā, jo dienas kārtībā būs nopietni jautājumi. Profesionāla rakstura problēmu risināšana un sanāksmju rīkošana, apmeklēšana tomēr nedrīkstētu tevi aizkavēt līdz pārāk vēlam vakaram.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien, iespējams, vairāk sapņosi par brīvu komunikāciju, sadarbību ar draugiem, taču to visu realitātē varēsi piedzīvot ne ātrāk kā vakarpusē. Šodien visvairāk laika veltīsi savu plānu realizēšanai, profesionālajiem pienākumiem, dokumentu sakārtošanai.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tev ir paveicies, jo šodien, lai gūtu panākumus, varēsi nedarīt praktiski neko. Ja spēsi pareizi pārvaldīt savu laiku, zināšanas un iespējas, spēsi vienkārši raudzīties uz lietām, kas attīstās saskaņā ar taviem plāniem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Jebkurš darbs, kas prasa lielas pūles un piepūli, būtu jāuzsāk rīta pusē. Ja rīkosies saskaņā ar savu sākotnējo plānu, nevajadzētu rasties nekādiem iemesliem apšaubīt to izdošanos un stabilitāti. Mēģini visu uztvert vienkārši. Šīs dienas laikā solās būt pietiekami daudz laika, lai paveiktu visu iecerēto.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien nevarēsi iztikt bez dažādu lietu un situāciju novērošanas un noteikumu ievērošanas. Tavu uzvedību noteiks sociālās vai tiesību normas un profesionālās prasības. Tu varēsi visu kontrolēt, taču centies nesaspringt un rīkoties vieglā režīmā.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsAmuna Davis bez dzelžainām diētām īsā laikā nometis 35 kilogramus – kādā veidā?
Nākamais rakstsAndris Kivičs lūdzis palīdzību