Ielūkojies zvaigznēs, ko tās tev paredzējušas šai burvīgajai dienai!

 

Auns

Zvaigznes norāda, ka šodien tevī uzbangos īpašas kaislības, jo īpaši pret partneri. Romantiskas attiecības noteiks, ka jūs sagaida jauks, kopīgs vakars! Profesionālās un radošās partnerattiecības mudinās izstrādāt jaunus projektus, realizēt visu to, kam tu patiesi tici. Izpēti notikumus ātvalstīs, iespējams, radīsi kādu iedvesmojošu ideju. Kaut kas, kas sācies, radies tālu projām, var iedarbināt un pamudināt tavu iztēli.

 

Vērsis

Šodien tu vari sajust milzīgu fizisko pievilcību pret kādu iepriekš nezināmu personu. Zvaigznes uzsver, ka tavā ceļā būs arī neparasta veiksme, kas ļoti ticams, nodrošinās papildus naudas plūsmu. Tā varētu būt negaidīta prēmija, iespējams, pārdosi kaut ko vai saņemsi lielisku, materiālu dāvanu. Var rasties kārdinājums tērēt to visu uzreiz. Ja šī summa nav nepieciešama ikdienas izdevumiem, dari to! Tu esi ir pelnījis palutināts sevi!

 

Dvīņi

Negaidīts uzaicinājums uz saviesīgu pasākumu var likt tev sazināties un iepazīties ar neparastiem un aizraujošiem cilvēkiem. Daži no tiem var būt saistīti ar tām profesijās, kas tevi patiesi interesē. Citi var kļūt par taviem draugiem, savukārt, citi kāda daļa varētu izrādīties vērtīgi biznesa kontaktiem, kas sekmēs jaunu iespēju rašanos. Nepalaid tās garām, jo riskē izniekot, ko brīnišķīgu.

 

 

Vēzis

Vai esi domājis par mājdzīvnieka pieņemšanu? Pat ja neesi, zvaigznes norāda, ka jauks sunītis vai kaķis varētu ienākt tavā dzīvē, planētu stāvoklis ir tam labvēlīgs. Neļauj ikdienišķajiem apsvērumi mainīt tavas domas par šo. Dzīvnieks varētu dot un ienest daudz prieka tavā dzīvē. Tev jāturpina rūpēties par savu veselību, jo enerģija var uzlaboties un tad atkal pazemināties, tiecies pretī harmonijai.

 

 

Lauva

Zvaigznes norāda, ka kāds tavs draugs var ierosināt, mudināt, lai jūs kopā piedalāties kādā jaunā projektā. Tas var būt kaut kas, ko tu iepriekš nekad neesi darījis, kas var radīt zināmas šaubas un piesardzību. Planētu stāvoklis iezīmē, ja tev ir patiesa interese par to, neļauj šaubām ņemt virsroku pār veselo saprātu. Neatkarīgi no tā, ko šis cilvēks tev piedāvā, izvērtē šī darījuma plusus un mīnusus, izanalizē nepieciešamos ieguldījumus, laiku un, ja jūti, ka ir vērts tajā iesaistīties, dari tā!

 

Jaunava

Pēkšņa iemīlēšanās sajūta var ienest jaunas vēsmas tavās attiecībās. Tavā ceļā var būt negaidīta, veiksmīga ziņa, notikums, kurā iesaistīts būs kāds tavs ģimenes loceklis. Tas kaut kādā veidā var ietekmēt visu tavu saimi, tāpēc, ja esi apmierināts par saviem radiniekiem, šī vēsts darīs tevi ļoti priecīgu. Nebrīnies, ja šodien sajutīsi sevī iezogamies skaudību. Tu esi cilvēks, galu galā. Tādas lietas vienkārši notiek.

 

 

Svari

Tev šodien tiks atvērti jauni saziņas kanāli. Iespējams, nolemsi pārlapot kādu sev tuva autora darbu,  kāds noteikti pats – pateicoties savas iztēles bagātībai, radīs kādu šedevru. Tu vari iepazīties ar jauniem kaimiņiem, kuriem ir līdzīgas intereses, vai tu vari nonākt saskarē ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem interneta vidē. Tas sola jaunu teritoriju apgūšanu, tavas intelektuālās un sociālās dzīves uzspodrināšanu. Zvaigznes norāda, ka tavam prātam šodien var nākties  strādāt virsstundas!

 

 

Skorpions

Šodien var atklāties tava piedzīvojumus alkstošā puse. Tev būs raksturīga aktīva rīcība, tāpēc šodien vari atklāt kādu jaunu talantu, kas iepriekš tev bija svešs, piemēram, kaitošana, došanās kalnos vai izpletņlēkšana. Var atklāties kāda nianse no tavas pagātnes, kas tagad vairs nešķitīs tik riskanta spēle.  Šis ir labs laiks, lai uzsāktu jaunus projektus. Tikai pārliecinies, ka zini visus šīs darbības plusus un mīnusus.

 

Strēlnieks

Laimīgais! Negaidīta atpūta, izraušanā no ikdienas rutīnas var šodien būt tavā ceļā. Tevi sagaida jaunas vēsmas, kas izpaudīsies mīlestības, karjeras vai vienkārši jauna dzīves veida vai pieredzes apveidā.  Draugi var spēlēt galveno lomu šajā procesā. Virzies uz priekšu piesardzīgi, bet turpini attīstību. Šādi brīži negadās bieži!

 

Mežāzis

Tava iztēle vienmēr ir auglīga, bet šodien tā būs īpaši produktīva, iespējams, pat pārsteidzoši. Tu vari nākt klajā ar idejām par kādu jaunu projektu. Ļoti ticams, ka draugi vēlēties strādāt ar tevi, kas palielina panākumu potenciālu. Pārliecinies, ka tu pieraksti dažas savas idejas, lai pēcāk varētu aplūkot tās ar svaigu skatu. Zvaigznes norāda, ka tev nebūs iespēju visu izdarīt šodien, nemoki sevi, bet atstāj kaut ko citām dienām.

 

Ūdensvīrs

Mērķis, ko tu un daži tavi draugi mēģinājāt panākt, var veikt pēkšņu pagriezienu, izsitot jums pamatu zem kājām, radot problēmas ātrāk nekā tas bija gaidāms.  Tas varētu būt sākums pārtraukumam, stimulējot neizpratni par to, kā gūt maksimālu labumu. Neuztraucies par to tagad. Pavadi laiku ar draugiem. Dažu dienu laikā jūs atgūsiet būtiskākās vīzijas par notikušo un spēsiet virzīties uz priekšu 

 

Zivis

Šodien tavā ceļā var būt atzinība par paveikto darbu, kas var pēkšņi parādīt tevi šķietami  jaunā gaismā. Iespējams, ka sagaidīsi pat zināmu slavu. Tas var attiekties vai nu uz karjeru vai personīgo dzīvi, vai abām šīm būtiskajām tavas dzīves sfērām. Katrā ziņā, tas veicinās tavu entuziasmu un pašapziņu, kas ļaus turpināt lepoties pašam ar sevi. Izbaudi savu slavu un domā, kā rīkoties, lai negulētu uz lauriem un virzītos uz priekšu.

 

Lai lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām SEPTEMBRIS solās būt īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsPamatīga avārija Liepājā – to izdevies nofilmēt – VIDEO