Dienas pirmā puse solās būt visai saspringta. Iespējams, nāksies saskarties ar lielām rūpēm, dažādiem argumentiem un pat ķildām. Vakarpuse solās būt mazāk intensīva, lai gan dienas notikumi atstās savu “pēcgaršu”.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tiksi pakļauts ļoti spēcīgam emocionālajam satricinājumam. Par laimi, pat negatīvi piedzīvojumi spēs radīt konstruktīvus rezultātus. Ja tev rodas kādas nepatikšanas un tu nevari būt atklāts par kaut ko – tev vajadzētu ieguldīt visu savu emocionālo enerģiju ikdienas darbā, pienākumos.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien, iespējams, ne visai vēlēsies emocionālo mijiedarbību ar partneri, jo kaut kur tevī slēpsies bailes no vilšanās. Ja tevī ir iezagušās kādas aizdomas, neapmierinātība vai līdzīgas emocijas – nepieciešama atklāta saruna, nevis slēpšanās un bēgšana.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien varēsi izjust pamatotu cieņu, kā arī – esi disciplinēts, uzklausot vecāku cilvēku padomus un ieteikumus. Iespējams, nāksies turēties pie kāda konkrēta grafika. Labumu varēsi gūt, ja apzināti izvairīsies no dažādām pārmērībām. Ja ievērosi mērenību dažādās lietās un pasākumos – tas atstās labu iespaidu uz tavu kopējo veselību.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien pilnībā spēsi valdīt pār savām vēlmēm, vajadzībām un emocijām. Dari to, kas sagādā tev prieku, par ko esi atbildīgs. Nereaģē uz visu pārlieku emocionāli. Iespējams, nāksies saskarties ar dažādiem negatīvismiem – mēģini pārlieku nepārdzīvot. Slinkums un lēnīgums var kļūt par iemeslu dažādām neveiksmēm, tādēļ – uzmanies!

 

 

lauva-mil-horLauva

Tu un tavi ģimenes locekļi spēsiet ievērot grafiku un rīkoties pēc plāna. Mēģini noteikt ierobežojumus nevajadzīgām baudām un izdevumiem. Lieliski, ja spēsi apzināties, kā dēļ nes šo upuri – kā labā centies un taupi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tādā dienā kā šī, tu esi īstais cilvēks, ja ir nepieciešams kaut ko izdibināt, noskaidrot. Ja ir kāda lieta, kas prasa vislielāko nosvērtību, apņēmību, koncentrēšanos un atbildību – tev vajadzētu saņemties un paveikt to šodien, visticamāk, lieliski spēsi kontrolēt savas emocijas, kā arī uzlabot cilvēkiem garastāvokļus.

 

 

svari-mil-horSvari

Lai tu varētu pozitīvā rakursā palūkoties savā nākotnē, tev vajadzētu padomāt par savām finanšu lietām. Tev vajadzētu izkristalizēt konkrētus rīcības plānus un kritērijus, kā sasniegt savu labsajūtu – tas palīdzēs tev objektīvāk palūkoties uz dažādām lietām un situācijām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja ir kādi plāni, kas prasa izcilas pacietības, izturības un paškontroles prasmes – šī ir piemērotākā diena, kad tiem pievērsties. Ļoti piemērots mirklis, lai sāktu ietaupīt. Ar disciplīnu šodien problēmu solās nebūt.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien labi spēsi paveikt savu darbu un risināt dažādas problēmas. Ja tu veic sarežģītus eksperimentus, strādā slēgtās telpās vai darbojies ar cilvēkiem sarežģītos apstākļos, iespējams, šodien spēsi gūt neizsakāmi lielus panākumus un vēlreiz pierādīt, apliecināt savu profesionalitāti.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien gan emocionāli, gan arī darba ziņā daudz varēsi sazināties ar draugiem, partneriem un radiniekiem. Tev labvēlīgi solās būt dažādi pasākumi, kas saistīti ar tavu drošību, tiesībām, dzīvesvietu un finansēm.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien visas dienas garumā īpaša nozīme būs jautājumiem, kas saistīti ar tavu karjeru. Mēģini būt atbildīgs, centīgs un saprotošs. Apzinies, kad labāk runāt, bet kad – paklusēt. Nemēģini nevienam uzspiest savu viedokli – citādi vari palikt zaudētājos.

 

 

zivis-mil-horZivis

Kopumā tu šodien jutīsies labi. Iespējams, kādas negatīvas emocijas stiprinās tevi, pat tad, ja sākotnēji šķitīs, ka tas nobojājis tavu garastāvokli. Pavadi laiku ar cilvēku, kurš tev ir īpaši tuvs – viņš vienmēr zinās kā palīdzēt – uzmundrināt, mierināt – vienkārši būt!

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par laiku tuvākajās dienās; no otrdienas viss mainīsies
Nākamais rakstsPiektdiena sākusies ar skumju ziņu