Šī diena nebūs piemērota tam, lai uzsāktu ārstēšanās procesu vai veiktu lielus pirkumus. Labāk pievērsties lietām, kas ir ikdienišķas un nesagādā tev liekas grūtības.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena solās būt neaizmirstama. Iespējams, tu dosies uz kādu jauku pasākumu, satiksi vecos draugus. Vakarā iespējama romantiska tikšanās, kas radīs īpaši patīkamas sajūtas. Ja tev pašlaik nav attiecību, iespējams, šī romantiskā tikšanās tev nesīs patīkamas izjūtas vien šim mirklim. Var gadīties, ka vēlāk no draugiem uzzināsi, ka šī persona ir precējusies.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nāksies risināt dažādus sarežģītus jautājumus. Var gadīties, ka nāksies risināt nesaskaņas ar cilvēkiem, jo tu nebūsi mierā ar viņu morāles principiem un/vai rīcību. Iespējams, uzzināsi arī ko tādu, par ko centīsies klusēt, bet tomēr nespēsi to paturēt pie sevis.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien iespējami lieli panākumi finansiālajā jomā. Iespējams, uzzināsi kādus labus jaunumus saistībā ar lielisku ieguvumu nākotnē. Taču pielūko, ka nesāc pārspīlēt ar savām vēlmēm un vajadzībām, neaizmirsti par apkārtējiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nevajadzētu steigā pieņemt nekādus lēmumus, jo īpaši svarīgus. Ja jau kādu laiku domā par kādu attiecību izbeigšanu, iespējams, šodien ir īstais laiks, lai to realizētu. Taču vispirms tev vajadzētu padomāt par iespējamām sekām. Mēģini nepārkāpt saviem principiem un neko nedarīt pret savu gribu!

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien, iespējams, nāksies vilties kādā no saviem ideāliem. Var gadīties, ka sapratīsi, ka kāds tev aiz muguras nav rīkojies visai godprātīgi. Galu galā, visticamāk, tu sapratīsi, ka tas viss notiek tikai tāpēc, ka ikviens no mums ir cilvēks un ikviens var kļūdīties. Galvenais, censties saprast patiesos nodomus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ļoti iespējams, ka šodien nāksies konsultēties ar juristu. Tavā dzīvē varētu rasties sarežģījumi, kā rezultātā tu varētu kļūt par īpašnieku kam ļoti vērtīgam. Iespējams, daudz nāksies domāt tieši par to, ko ar to iesākt, kā pareizāk rīkoties. Un vienīgais veids, kā gūt pilnīgu skaidrību, būs konsultācija ar zinošu speciālistu.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tev būs laiks ļauties fantāzijām par un ap savu dzīvi un nākotni. Iespējams, beidzot saņemsi drosmi atzīties mīlestībā kādam, par kuru interesējies jau ilgu laiku. Iespējams, šī diena daudz ko mainīs tavā ikdienā un dzīvē kopumā. Ļaujies saviem sapņiem, kā gan citādi?

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, iespējams, būsi ieinteresēts neparastā reliģiska veida kustībā. Iespējams, kāds tevi uzrunās autostāvvietā vai citā sabiedriskā vietā, stāstīs tev informāciju par šo. Tiklīdz būsi mājās, sāksi meklēt vairāk informācijas par to tiešsaistē. Vēlāk par to izstāstīsi arī savai ģimenei.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu pat pusi no saviem plāniem nespēsi realizēt. Ļoti iespējams, ka ieplānoto mājas tīrīšanu un vecāku vai citu tuvu radinieku apmeklēšanu, iemainīsi pret ko citu. Vēlāk var gadīties, ka tavi tuvinieki brīnīsies, kāpēc esi solījis ierasties, bet neesi pildījis doto vārdu, tā vietā pavadot dienu draugu kompānijā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tu iegūsi lielu popularitāti bērnu un vecāka gada gājuma cilvēku vidū. Iespējams, tas gan būs diezgan atšķirīgi no tā, ko biji iecerējis. Var gadīties, ka tu, dodoties uz kādu pasākumu, apmeklēsi to ar cerību iepazīties, taču… lai cik ļoti tu censtos – bērniem un vecākiem cilvēkiem tu interesēsi daudz vairāk.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, tu teju žāvēsies aiz milzu garlaicības. Var nākties apmeklēt kādu pasākumu, uz ko patiesībā tev nemaz negribēsies doties, taču aiz cieņas pret cilvēku, kurš to organizē, tev nāksies saņemties. Tu aizmirsīsies sarunās ar vecāka gada gājuma radiniekiem, kas tevī radīs neviltotu smaidu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šo dienu tu varēsi pavadīt ideālā atmosfērā. Ģimenes lokā valdīs harmonija un būs brīnišķīga kopējā atmosfēra, bez strīdiem un pārmetumiem. Dienas gaitā varēsiet kopīgi padarīt mājas darbus, bet vakarā mierīgi atpūsties kopā.

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsČetri risinājumi ķirbja “otrajai dzīvei” pēc Halovīndienas svinībām
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 31. oktobris – 6. novembris