Labvēlīga diena konstruktīvai komunikācijai. Visiem vārdiem un sarunām būs lielāka nozīme nekā parasti. Tādēļ tev vajadzētu būt uzmanīgākam par to, ko saki un soli. Labvēlīga diena īsiem izbraucieniem.

 

 

auns-mil-horAuns

Lieliski piemērota diena profesionāla un finanšu rakstura jautājumu atrisināšanai. Vēlme nopelnīt, sasniegt mērķus, pienākuma apziņa un praktisks skats uz dažādām lietām varētu krietni vien pārspēt dabisko vēlmi pēc radošās brīvības.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī ir lieliska diena, lai tu harmoniski izpaustu savu individualitāti. Tev būs iespēja pierādīt savu dabisko talantu sevis izvēlētajā jomā. Profesionālā veiksme var kompensēt dažādas sadzīves nepatikšanas, biznesa partnerības jautājumus vai pat problēmas laulībā/attiecībās.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Veiksme būs tavā pusē, ja tu šodien pievērsīsies darbam, nevis slinkosi un pārlieku koncentrēsies uz sīkām, iespējams, pat neesošām problēmām. Tev būs iespēja nokārtot profesionālu vai finansiālu strīdu, organizēt kādu kopīgu pasākumu/notikumi, sakārtot dažādas lietas un darīt lietas, pakārtojot tās pašreizējām vajadzībām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien būs viegli rast kopīgu valodu ar priekšniecību, laulāto vai kādu amatpersonu. Dari to, ko viņi lūdz, tādējādi ātri sapratīsi, ka tas ir labākais risinājums dažādām problēmām. Veiksmīgi atrisināt šodien būs iespējams dažādus praktiskas dabas jautājumus, kas saistīti ar profesionālo sadarbību, laulību, biznesa sarunām vai juridiska rakstura lietas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev vēlams rīkoties saskaņā ar plānu vai, vadoties pēc stingriem noteikumiem, nevis brīvi izpaužoties. Iespējams, tavas radošās vēlmes un iespējas nebūs iespējams brīvi izpaust, taču necenties to šodien par katru cenu mainīt. Piebremzē un neuztraucies par to, ka kaut kas nenotiek pēc tava prāta.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena ir lieliski piemērota jebkurām praktiskām darbībām un radošām aktivitātēm. Ja tev patīk sava profesija, tu gūsi baudu strādājot un nejutīsi nogurumu. Radīsies dažādas izdevības, lai tu varētu veikt dažādus pienākumus. Laba diena atpūtai un personīgo lietu risināšanai.

 

 

svari-mil-horSvari

Lieliski piemērota diena, lai izpildītu savus pienākumus, ko esi parādā saviem vecākiem, vecvecākiem vai vecāka gada gājuma radiniekiem. Lieliski piemērots mirklis, lai sakārtotu lietas savās mājās. Ja tev ir jautājumi, kas saistīti ar mantojumu, īpašuma apdrošināšanu ģimenes biznesa ieņēmumiem, parādiem, nekustamā īpašuma darījumiem un citām svarīgām lietām – nevajadzētu pārlieku daudz šodien uz tiem koncentrēties.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena piemērota, lai dotos uz biznesa tikšanos vai vienotos ar kādu par kaut ko. Piemēram, ar savu priekšniecību, laulāto, darba kolēģiem vai konsultantu. Šodien, visticamāk, saņemsi visu nepieciešamo informāciju, kas vajadzīga kāda darba uzsākšanai vai pabeigšanai.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Nepaslinko sakārtot savas finanses, darba lietas, dokumentus un citas svarīgas lietas. Jo vairāk spēsi organizēt un sakārtot pēc sev piemērotas sistēmas dažādas lietas, jo būsi lielāks ieguvējs. Labs laiks, lai iesaistītos dažādos pasākumos, kā arī iegādātos lietas, kas ir tiešām nepieciešamas.  

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Lielākā daļa no Mežāža darbībām šodien solās būt veiksmīgas. Tomēr iespējamas dažas neskaidras bažas par lietām, kas norisināsies tev apkārt. Nebaidies rīkoties dabiski, tas noteikti vairos panākumu iespējas. Jebkurā komunikācijā iesaistoties, esi dabisks, netēlo to, kas neesi, nepārspīlē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tu varēsi izbaudīt progresu jautājumos, kas prasa nosvērtību, noslēpumainību, praktiskumu un konsekvenci. Iespējams, jutīsi, ka mērķu sasniegšanai tev nepieciešams vairāk vientulības. Var gadīties, ka patērēsi daudz spēka, lai nokļūtu tuvāk sava mērķa sasniegšanai, taču tas solās būt tā vērts.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī solās būt harmoniska diena, kas neradīs daudz nepatikšanu. Pievērsies vien lietām ar disciplīnu un organizētību – tad jutīsies komfortabli un droši, būsi pārliecināts par sevi. Iespējams, šodien atradīsi sev ļoti uzticamus domubiedrus, padomdevējus vai vienkārši lielisku kompāniju laika pavadīšanai.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsMaza rīdziniece dzīvo pie kaimiņiem un nevēlas atgriezties mājās – kāds skats policistiem pavērās dzīvoklī?
Nākamais rakstsNo apmulsuma vairs nespēja iepirkties… Rīdzinieku veikalā sasniedz pārsteidzoša ziņa!