Ko zvaigznes sola šai svētdienai, 3. oktobrim?

 

 

Auns

Tu šodien būsi ātri nokaitināt, tāpēc uzmanies no liekām provokācijām. Neļauj, ka dusmas vai nevietā pateikti vārdi izjauc pozitīvo ieguldījumu kādā lietā, pie kā ilgi esi strādājis. Pievērs uzmanību sarunai ar svešinieku kādā neparastā vietā – šajā gadījumā esi īpaši piesardzīgs, lai neeksplodētu tavas emocijas. Iespējams, pavērsies kāds ceļš ar skatu nākotnē.

 

 

Vērsis

Tēlnieka zvaigznājs šonakt būs augstu debesīs, Vērsi. Izmanto to kā iedvesmu, lai kaut ko izveidotu, radītu, izdarītu. Zīmē, raksti dzeju vai izveido kaut ko pats ar savām rokām. Nebaidies likt lietā savas jaunās prasmes, talantu kā darbā, tā attiecībās. Labas lietas solās notikt, ja vien tu ko darīsi.

 

 

Dvīņi

Nejaušs misēklis ar laimīgām beigām padarīs tavu dienu gaišāku. Izmanto iespējas, kas rodas dažādās vietās. Pievērs uzmanību kaislei, ko ilgu laiku jau centies apslāpēt. Tava enerģija jo īpaši vairosies no zilās krāsas. Šodien ieteicams noteikti galvā likt cepuri!

 

 

Vēzis

Zvaigznes brīdina – šodien iespējami dažādi kārdinājumi. Iespējams, būs kādi augstāki spēki, kas tevi maldinās visādās situācijās. Nāksies cīnīties ar lēmumu pieņemšanu, tāpēc esi īpaši uzmanīgs. Atver savu sirdi kādai lielai, jaunai idejai.

 

 

Lauva

Laba diena, lai uzsāktu ko jaunu, kas varētu tavā ikdienā paliek uz ilgāku laiku. Veido pamatu jaunam, pozitīvam ieradumam vai arī pārtrauc ko vecu, kas jau labu laiku tev traucē. Ēd veselīgāk, iemācies ko jaunu, izlasi ko sarežģītāku. Iespējams, būs kāds Vērsis, kuram ļoti noderēs tavs padoms.

 

 

Jaunava

Šodien vari vairāk uzsvērt savu pieticību. Nevienam nepatīk lielībnieki. Tavi sasniegumi runās paši par sevi, tev nav vajadzīgs to vēl vairāk uzsvērt un izrādīt. Koncentrējies uz pareizo lēmumu pieņemšanu, esi uzmanīgs, jo, iespējams, šie nebūs tie vieglākie lēmumi. Tev ir laba sirds un cilvēki to zina, novērtē.

 

 

Svari

Pievērs uzmanību savām attiecībām, iespējams, tieši šodien varēsi tās pacelt jaunā līmenī. Padziļini savas romantiskās un profesionālās savienības, attiecības. Iespējams, ir laba diena, lai kādam dāvātu ko īpašu. Piemērota diena mājas tīrīšanai un to lietu izmešanai, kas pārāk ilgi aizņēmušas vietu ne tikai tavā mājoklī, bet arī prātā.

 

 

Skorpions

Tavu progresu šodien būs grūti apturēt. Neuztraucies! Izmanto iespējas pārdomāt virzienu, kurā dodies un atskatīties uz tiem soļiem, ko esi veicis, lai turp nokļūtu. Joprojām ir daudz darba, kas jādara, lai sasniegtu to, uz ko tiecies, taču tik daudz kas jau ir aiz muguras! Lepojies ar sevi, ka esi ieguvis tik daudz un ticis tik tālu!

 

 

Strēlnieks

Neļauj dedzīgai kaislei tevi pilnībā pārņemt, taču nepalaid garām to virzienu, kurā zvaigznes tevi virza. Kaislības ir noderīgas un jaukas, ja vien tu spēj izvairīties no tā, ka tās tevi sadedzina vai liek apdedzināties. Iespējams, ir kāda Jaunava, kura pēdējā laikā aizņem pārlieku lielu vietu tavā prātā, mēģini atklāt – kāpēc!

 

 

Mežāzis

Tu būsi gatavs un spēsi aptvert, pieņemt visu to, ko dzīve šodien tev dos pat tad, ja tas varētu šķist nedaudz bīstami. Piebremzē un nesaki visu, kas uz mēles, jo tas ne vienmēr visu var mainīt uz labo pusi. Jaunās romantiskās attiecības prasīs laiku. Tava pacietība tiks atalgota. Atrodi mirkli šodien, lai klusībā pārdomātu dažādas lietas. Lieliska diena, lai apģērbā iekļautu zilo krāsu.

 

 

Ūdensvīrs

Kāds tev tuvs cilvēks kļūs īpaši emocionāls. Piedāvā savu atbalstu, kādu vien spēj, taču neļaujies, lai tu tiktu ierauts tādā kā atvarā. Šodien strādā ar savām rokām un kājām – staigā, kusties, jūties brīvi to darot. Drīzumā tu saņemsi klusu atzinību par savu smago darbu.

 

 

Zivis

Zivis, kuras pēdējā laikā savā dzīvesveidā ieviesušas pozitīvas pārmaiņas, gūs rezultātus un tie būs ieguldīto pūļu vērti. Meklē jaunu augsni, kurā augt, attīstīties un pilnveidoties. Mīlestība un romantika virmos gaisā, bet tevi pilnībā pārņems tikai tad, kad būsi tam patiesi gatavs.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKas mūs sagaida? Laika prognoze oktobrim
Nākamais rakstsSvētdiena sākusies ar skumju ziņu